На море в Поморие 2021 г.

• 58 767
  • 830
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
А аз помня пясъка точно такъв в стария град.

# 76
Ами не, няма такова нещо... там си е напълно естествен пясък  от миди, на места даже е по-едър и тъмен от обичайния...

# 77
Черният пред Гардения е най-мекичък, но така се нагорещява, че... не можеш да се насладиш на мекотата. Няма угодия 😁😁😁

# 78
Е, сега вече сериозно се притесних с този разкалян плаж . Резервирахве апартамент близо до южния плаж, а в стария съм съм ходила преди 25 години и си беше нормален пясък/ плажен.

# 79
Е, сега вече сериозно се притесних с този разкалян плаж . Резервирахве апартамент близо до южния плаж, а в стария съм съм ходила преди 25 години и си беше нормален пясък/ плажен.
Е, не си разваляйте настроението за такива неща, винаги може да се качите на колата и да отидете на друг плаж..

# 80
  • Монтана
Моля за мнение за хотел Марина Холидей клуб. Не сме посещавали Поморие никога.

# 81
На лошо място е, на картата излиза, че е до пътя в новия град

# 82
  • В.Търново
Няколко пъти сме почивали в новия град, разкалян плаж не съм виждала.

# 83
Миналата година ходихме там и ни хареса много.Единствения нядостатък за нас беше ,че сянката на басейна пада много рано следобед и понеже не е отпляем басейна става много студен и дефакто не може да му се насладиш

# 84
Здравейте! Може ли препоръки за хотелче/апартамент/къща за гости в стария град, близо до центъра и плажа?

# 85
Не се връзвайте на всичко казано , седем години подред ходя на плаж в новия град - кал не съм видяла Simple Smile

# 86
  • sf
Здравейте. Търся пресни отзиви за бунгала Мак Поморие.

# 87
Три дни бях в Поморие, бутиков хотел Дюн, първа линия на плажа в стария град. Имат и ваучери в Грабо, ако някой се интересува, ще споделя по-подробни впечатления:)

# 88
  • София
Преди малко се прибираме от   Поморие да видим наживо къде резервирахме за  след месец Simple Smile Доволна съм от избора( в стария град).Миналата година за пръв път посетихме градчето.Бяхме отседнали в новия град.От лични наблюдения някакъв драматизъм не виждам в пясъка и на двата плажа.Просто са различни.От години не почиваме на бг черноморие, но все пак мисля че в поморийските плажове намерих приемлив вариант за почивка.Бисе, не си разваляй плановете Wink

# 89
А къде резервирахте?

Общи условия

Активация на акаунт