На море в Поморие 2021 г.

• 58 775
  • 830
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Апартамент в стария град на Крайбрежна на първа линия с гледка към морето.Йъм руския квартал-т.е. не в лудницата.И ще ми е близо и до по-пуатитв плажове към Гранд хотела.Моце да плажуваме и на плажа под балкона.Хем ще сме на близко разстояние от центъра за разходки.Абе-доволна съм.

# 91
Привет, мили момичета! Може ли мнение за Блу Бей? 😘

# 92
Здравейте, не съм посещавала Поморие от детските си години и тази година имам желание да го посетим. След малко ще се върна да изчета темата. Проблемът е, че искаме да вземем кучето си  и търся място където приемат домашни любимци. Иска ми се да е апартамент, с възможност за приготвянв на храна и близо до плаж. Ако има и басейн - още по-добре Simple Smile Предварително благодаря, ако някой може да ми препоръча апартамент.

# 93
  • Пловдив
Здравейте, не съм посещавала Поморие от детските си години и тази година имам желание да го посетим. След малко ще се върна да изчета темата. Проблемът е, че искаме да вземем кучето си  и търся място където приемат домашни любимци. Иска ми се да е апартамент, с възможност за приготвянв на храна и близо до плаж. Ако има и басейн - още по-добре Simple Smile Предварително благодаря, ако някой може да ми препоръча апартамент.
На първо четене се сещам за Роуз гардън.
Комплекса е с апартаменти, имат басейн и са близо до плажа пред Грандхотела.
Не знам каква им е политиката с домашните любимци, обаче.

# 94
  • Монтана
Здравейте, ще помоля да ми препоръчате хубави бунгала. Не сме ходили никога в Поморие.

# 95
Здравейте, резервирах апартамент до Софарма,интересуват ме заведения за хранене на близо. По картата се ореантирам, че има доста ,но искам проверени такива, тъй като ще сме с 2 годишно дете и да не го натровим някъде. Евентуално дали има частна детска кухня,която доставя за Поморие,ако някой е запознат също ще ми е от полза. Благодаря предварително

# 96
https://amamburgas.info/
Частна детска кухня. Пункта е близо до Софарма.

# 97
Здравейте,спряхме се тази година на Поморие и апартамент Еви,в центъра и до общината.С малко дете сме на 3 и половина,всякакви съвети за по чист и спокоен плаж и заведения за хранене са добре дошли.

# 98
  • Русе
Здравейте, моля за предложения за къща или апартамент за гости с кухня за повечко хора 5 възрастни с 3 деца и още едно мъничко детенце на 1 г.в стария град  или южния плаж,близо до плажа ,да има двор или тераса. Не сме били в Поморие досега. Започнах да чета от 1 стр темата , стигнах до 18 стр. и ме обзеха едни  мисли.... че ще бъде едно море ,...... навалица , лудница ...... морето бурно .... вятър , комари .Искам да е спокойно и сякаш по ми се иска да сме на южния плаж, но не в скъпите хотели. Благодаря .

# 99
Здравейте, моля за предложения за къща или апартамент за гости с кухня за повечко хора 5 възрастни с 3 деца и още едно мъничко детенце на 1 г.в стария град  или южния плаж,близо до плажа ,да има двор или тераса. Не сме били в Поморие досега. Започнах да чета от 1 стр темата , стигнах до 18 стр. и ме обзеха едни  мисли.... че ще бъде едно море ,...... навалица , лудница ...... морето бурно .... вятър , комари .Искам да е спокойно и сякаш по ми се иска да сме на южния плаж, но не в скъпите хотели. Благодаря .
Може да разгледаш Блу Бей Палас. Не съм го посещавала лично. Сравнително близо е до южният плаж. Тихо и спокойно място в гората.

# 100
  • Pazardjik
Здравейте , може ли отзиви за къмпинг " Европа " подходящ ли е за дете на 2г. и 7м.

# 101
Здравейте,спряхме се тази година на Поморие и апартамент Еви,в центъра и до общината.С малко дете сме на 3 и половина,всякакви съвети за по чист и спокоен плаж и заведения за хранене са добре дошли.
С дете най-добре на охраняем плаж, близо са ви централния плаж на Поморие и този пред Гранд хотел Поморие..Аз ви препоръчвам втория..Дали ще е спокойно, незнам...зависи кога ще ходите, юли и август няма да са спокойни, особено ако дойдат руснаците.

# 102
Дори и началото на юли ли е навалица? Почти всяка година ходим август,миналата година бяхме на Равда около 10 юли и беше спокойно, но и хората си ги беше страх покрай вируса. Тази година пак по същото време ще сме в Поморие,като се надявах да не е голяма лудница

# 103
Дори и началото на юли ли е навалица? Почти всяка година ходим август,миналата година бяхме на Равда около 10 юли и беше спокойно, но и хората си ги беше страх покрай вируса. Тази година пак по същото време ще сме в Поморие,като се надявах да не е голяма лудница
Началото на юли е по-добре от август...Миналото лято бяхме и юни, бяхме и юли..еми разликата беше голяма...Руснаци нямаше никакви заради пандемията, но българи пък много..

# 104
Началото на юли ще сме за десет дена.Благодаря за препоръката,задължително ще сме на охраняем плаж.Заведенията отвориха ли повечето,не сме претенциозни и не търсим гурме,само да е прясно приготвено и вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт