На море в Поморие 2021 г.

• 58 782
  • 830
  •   1
Отговори
# 105
Началото на юли ще сме за десет дена.Благодаря за препоръката,задължително ще сме на охраняем плаж.Заведенията отвориха ли повечето,не сме претенциозни и не търсим гурме,само да е прясно приготвено и вкусно.
Ние сме капризни по отношение на храната, но все пак да си кажа мнението..
Вкусно и прясно, за мен означава домашно приготвена храна с високо качествени  продукти, това няма как да го получите в заведение в Поморие, и не само там..Simple Smile
Все пак препоръчвам ресторант 24ч, пицария Спарта - правят и бързи доставки до вкъщи за 1лев, бистро Свети Никола, сръбската скара в Немо.

# 106
Пред Гардения охраняем ли е плажа?

# 107
# 108
Пред Гардения охраняем ли е плажа?
Не.

# 109
Другия уикенд живот и здраве предстои..Но хотела, в който миналата година отсядахме е вдигнал драстично цената си.
Миналата година нощувките - юли и август бяха 60лв за стая, сега поискаха 100.

# 110
Другия уикенд живот и здраве предстои..Но хотела, в който миналата година отсядахме е вдигнал драстично цената си.
Миналата година нощувките - юли и август бяха 60лв за стая, сега поискаха 100.

E, каква е логиката сега да вдигат цените...Това лято се очертава да по-спокойно от миналото, не се очакват много почиващи, а пък на тези цени още по-малко..Миналата година всички българи се изсипаха на нашето черноморие, защото не им се даваха пари за ПСР тестове...Сега хората вече се ваксинираха и ще си пътуват свободно, основно пак в Гърция, Турция и въобще където си искат..Откъдето и да го погледнеш логиката е нашите хотелиери да намалят цените, но все пак сме в БГ, не трябва да се търси логика в нищо..Simple Smile

# 111
Логиката им е "ден година храни" и ще разчитат на това да одерат кожите и на малкото  хора ,които отидат на нашето Черноморие

# 112
Миналата година в началото на сезона нямаше почти никакви резервации, затова хотелите свалиха с 30-40% цените само за работят. Имаха късмет, че доста българи ги посетиха.
Тази година има известна инфлация и са решили явно да върнат цените от преди пандемията.

От 60 на 100 лв . изглежда голямо увеличение. Явно разчитат на малка заетост при високи цени и ако няма желаещи ще свалят цените в последния момент.

# 113
Момичетата от Поморие не се включват напоследък..Това лято започна доста хладно, миналия уикенд водата беше 18градуса, което голям студ..Сега дали е станала вече за влизане, поне 22-23.

# 114
  • Русе, у дома
Като бяха малки децата, много често ходехме на Юнско море, от Бургас на юг, но и на Поморие сме били...
Много ми помагаше този сайт, за да се ориентирам: струва ли си да ходим, ако няма да можем да се изкъпем...
https://www.stringmeteo.com/synop/sea_water.php#06
Като гледам, няма още 20. Има и архив. 2019 е било различно по това време вече...

# 115
За нас скока беше драстичен, още повече, че сега е юни.
Да, вярно, че хотела е на крачка от плажа, но..
Ще опознаем друг хотел.

# 116
Включвам се от Поморие Hug
През деня е срахотно време около 24-25 градуса, последните следобеди вали за 10-15мин.Тази вечер прескочи валежа.Водата е хладка,но има вече хора които се къпят.Има раздвижване в града,туристите са малко,почти всички заведения работят.Като цяло си е доста приятно в момента и можете да се насладите на града,квартирите и апартаментите също не са за пренебрегване,а цените достъпни,плажовете са почистени и има място колкото си поискате.Ако имате конкретни въпроси питайте.Пожелавам ви страхотна лятна почивка в нашия град и незабравими спомени Hug

# 117
Магазин за пазаруване в близост до тази локация има ли?

# 118
Има голям магазин зад общината и още един от другата страна. С/у него и надолу по улицата имаше още 2, но миналата година не работеха. Не знам тази как ще е.

П.П. Бих казала, че мястото е едно от най-добрите в Поморие! Всяка година сме в съседната сграда. Влюбена съм в гледката към морето Blue Heart

# 119
Как е положението с паркирането тази година?Цените на шезлонгите и чадърите?Има ли списък с охраняемите плажове и неохраняемите места?Знам че на място най лесно ще се научи,но съм от предварително разучаващите за да ми е по спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт