На море в Поморие 2021 г.

• 58 788
  • 830
  •   1
Отговори
# 120
Много ти благодаря!
Доволна съм, защото апартамента е с две спални и две бани, хол, голяма тераса. Има всички посуди включително пералня, а цената е много приемлива.
Най-хубавото за мен е, че не пускат домашни любимци и няма как преди нас да е имало хора с животинка от която детето да направи спазъм и да си провалим морето.
Имало платен паркинг наблизо ми казаха. Дано не е пренаселено първата половина на юли.

# 121
За сега няма проблем с паркирането.

# 122
Четох че кметът е казал че и тази година ще е безплатно паркирането .Ние вече резервирахме студио  в стария град за последната седмица на август и нямам търпение  Simple Smile .Някой знае ли как са цените  на шезлонгите и чадърите тази година ?

# 123
Четох че кметът е казал че и тази година ще е безплатно паркирането .Ние вече резервирахме студио  в стария град за последната седмица на август и нямам търпение  Simple Smile .Някой знае ли как са цените  на шезлонгите и чадърите тази година ?
На южният плаж 5лв. бройката другите 3.60 и 7.00 лв. Ето от тук можете да се инфорвирате за цените. Не гледайте, че пише 2020 г. Много от цените няма да се променят и през това лято и за това не пише 2021г.
https://www.tourism.government.bg/bg/beaches

# 124
Ще има работещ паяк в града след 01.07. Така, че трябва да се внимава къде се паркира.

# 125
Ще има работещ паяк в града след 01.07. Така, че трябва да се внимава къде се паркира.
Обяви ли го кмета? От 01.07 до кога..преди беше до 01.09.

# 126
Нашата почивка ще е в апартамент на Крайбрежна до Софарма. Там как е паркинга,платен или безплатен нямам претенции? Като чатна на гугъл мапс гледам,че на снимките има паркирали коли,но питам със сигурност да ми е спокойно, че сме две жени с бебе и не ми се иска да си търся колата в някой наказателен паркинг

Също да питам в близост има ли храна за вкъщи или супермаркет с топла витрина?

# 127
Кмета обяви само, че ще има паяк.
Предните години е бил от 01.07 до 30.08, вероятно и сега ще е така.
Неофициално платените Общински ще са 2 бр. големия паркинг до Общината(където е паяка) и паркинга на рибарското пристанище.

# 128
Leona точно там има паркинг. Голям хранителен магазин с храна за в къщи има до общината. Вкусно готвят и в хотел Диана.

# 129
Много благодаря, чудесно е щом в Диана храната е добра,точно до нас е. Плановете ми се от плажа някъде възможно най-близо да се хапва на обяд и да прибираме бебето да спи.

# 130
Здравейте,
Имаме едно питане за такситата. Кацаме със самолет в Бургас на 18.06 в 22:30 (дано няма закъснение).
Как може да се придвижим до Поморие по това време? Има ли таксита на летището по това време ? Има ли поморийска фирма за такси, с която да се разберем предварително?

# 131
Здравейте, има ли в Поморие заведение за хранене с детски кът?

# 132
Здравейте,
Имаме едно питане за такситата. Кацаме със самолет в Бургас на 18.06 в 22:30 (дано няма закъснение).
Как може да се придвижим до Поморие по това време? Има ли таксита на летището по това време ? Има ли поморийска фирма за такси, с която да се разберем предварително?
Не ми се е налагало такова придижване. Но аз бих търсила съдействие от мястото в което ще отседна( хотел, къща за гости и т.н.).По принцип те имат или могат да ви дадат координати на таксита.Някои дори предлагат и трансфери за гостите си.

# 133
Здравейте,
Не ми се е налагало такова придижване. Но аз бих търсила съдействие от мястото в което ще отседна( хотел, къща за гости и т.н.).По принцип те имат или могат да ви дадат координати на таксита.Някои дори предлагат и трансфери за гостите си.
Мерси за отговора!
Не мога да търся съдействие от хотел или друго място за настаняване, защото си отивам в мое жилище, но не съм поморийка.
Дано се включи някоя дама от Поморие и ме ориентира.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт