На море в Поморие 2021 г.

• 59 133
  • 830
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Не съм ходила но по описание е непосредствено до сънсет ризот поморие.

# 151
В Поморие сме.
Колата е с проблем.
Трябва ми ел.техник.
Ще се радвам някой от тук списващите, който е от района, да пише, ако знае проверен такъв ел.техник.
Благодаря предварително!

П. П. В Гардения Бийч Палас е супер - в апартамента е широко, просторно, на децата в морето не им беше студено, пясъкът пари под краката ни.

# 152
В Поморие сме.
Колата е с проблем.
Трябва ми ел.техник.
Ще се радвам някой от тук списващите, който е от района, да пише, ако знае проверен такъв ел.техник.
Благодаря предварително!

П. П. В Гардения Бийч Палас е супер - в апартамента е широко, просторно, на децата в морето не им беше студено, пясъкът пари под краката ни.
Аз знам мястото, но му нямам номера на човека от сервиза. Намира се на улица Мусала, където се пресича с жп прелеза. Това е в новия град, дето го наричат Квартала.Обяснявам по още един начин - ако влизаш в Поморие откъм Слънчев бряг , веднага след като се появят къщите, завиваш надясно. И пак гледаш надясно. Там има магазин за строителни материали, бои и някъде до този магазин e сервиза на момчето.

# 153
  • В.Търново
milanda, говорите за новия град. Били сме няколко пъти навремето на квартира на улица Мусала. Grinning
Не знам, но за улица Мусала се завива наляво като минете покрай хотел Стемак, като се влиза в града от към главния път от към Бургас. А , когато е надясно наистина е, ако се влиза от Слънчев бряг.

# 154
Знам, че говоря за новия град, както го и споменах. Но ако решат да питат къде е, местните ще им отговорят, че е в "квартала". Аз малко повечко съм поживяла в Поморие.

# 155
Не съм ходила но по описание е непосредствено до сънсет ризот поморие.
Това е преди да се влезе в Поморие, не е съвсем непосредствено до Сънсет.. На тази карта добре се вижда като местоположение и какво има наоколо..
https://pochivka.bg/apartament-kamping-evropa-o47373
Попитайте и за плажа какво представлява, да не се окажат камъни, вместо пясък.
Има малки диви плажчета, на снимките в тази обява се виждат
https://pochivka.bg/butikov-apartament-evropa-o41274

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 00:08 от Tigar_123

# 156
Плажа на къмпинга е уникален,залива е срахотен,чист,водата е кристална.Заведение обаче не се сещам да има,но пък Онгъла(в Марина Холидей Клуб)ви е на 5мин.пеша,имат хубава градина и готвят вкусно.

# 157
  • столицата
Има ли в Поморие магазинче тип"1лев", където можеш да си купиш всякакви дреболии за смешни пари? За Стария град по-скоро ме интересува.

# 158
Здравейте! Никога не сме ходили в Поморие. Спрях се на Atlantic Delmar Luxory. Изглеждат читави апартаменти с добра локация. Някой може ли да сподели мнение за апартаментите, плажа. Всичко ще ми е полезно.
Благодаря!

# 159
  • София
Толкова хора се записаха в темата, търсейки място за настаняване.Няма ли  никой вече там  да сподели как е?

# 160
Живот и здраве другата седмица ще пиша отзиви.

# 161
  • Sofia
Спокойно и без много хора, за разлика от предходни години.  Водата вече се постопли, на плажа (този пред Гранд хотела) е супер приятно. Храната, все така вкусна, в любимите ресторантчета.
Поморие очаква своите туристи, заповядайте! Simple Smile

# 162
Ние след десетина дни тръгваме, дано се задържи по-спокойно без лудница до тогава.
Аз искам да питам запознатите, в близост до бар La habana ,който е до Софарма има ли някъде кафене или поне вендинг машина? Апартамента ни е точно зад този плажен бар,а сме страстни любители на кафето и ако няма сутрин от къде да си вземем,да знам да си нося кафе машина

# 163
Пред Софарма има няколко, до хотел Диана също. Както и чудесни закуски, тези които са на ъгала.

# 164
И ние тръгваме след няколко дена,ще пиша като стигнем.В чуденка съм как да събера багажа в колата 😁

Общи условия

Активация на акаунт