На море в Поморие 2021 г.

• 59 141
  • 830
  •   1
Отговори
# 165
И ние тръгваме след няколко дена,ще пиша като стигнем.В чуденка съм как да събера багажа в колата 😁

Аз пратих една солидна част от багажа по Еконт
Излезе 6 лева. Пратих хавлии, пончо-та за децата - за след излизане от морето, чаршаф, кърпи за кухнята... Беше обемно, а колата е малка. Бях чела за такъв вариант и не съжалявам, че го направих.

# 166
Здравейте, ние сме в Поморие от няколко дена. В началото беше много спокойно, но с всеки изминал ден се появяват все повече хора. Все още им доста обекти, които не са отворили. Не знам дали са перманентно затворени или чакат началото на юни. Има и доста свободни помещения под наем. Малко е подтискащо да гледаш колко бизнеса са затрити. Чудим се дали е заради по-студеното време или заради Ковид.

Водата все още е студена за мен, но е по-топла от предните дни. Искам да питам за влакчето, не сме го засичали все още, не е ли пуснато? И още нещо, мъжът ми иска да си направим разходка с корабче, но на мен ми се вижда много ветровито, страх ме е да не разболеем детето, какво ще кажете?

Днес бяхме в музея на солта, купихме си разни продукти на Sea Star, но нямаше луга. Откъде може да си купим? Някой успявал ли е да пребори дерматит с поморийска кал?

# 167
Като се разходите из града, във всяка аптека, дрогерия и парфюмерия ще намерите луга.
През уикендите е с повече хора. Но миналото лято беше пълно, а в Несебър не. Дори, поради липса на курортисти, цените в заведенията в Несебър бяха по- ниски, а обикновено там режат глави с цени.

# 168
  • моята мила родна страна
Днес попаднах във ФБ на едно новооткрито заведение с детски кът https://www.facebook.com/%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0 … -101996402106823/.  Който вече е в Поморие или му предстои, може да го посети и да сподели отзиви. На нас обаче ще ни е далеко, че ще сме в Стария град.

# 169
Здравейте, на
Някои капани ило бийч барове има ли обособена детска част нещо с пързалки, люлки?

# 170
Привет Simple Smile
От седмица сме в Поморие (стария град) и имаме още някой друг ден; паркирането е мега проблем, при това все още не е пълно...
Да препоръчате ресторантче с вкусна храна и нормални цени?

# 171
Може би на Токалиев. Обаче как се казваше хотелчето?! Зад Община Поморие, като тръгнеш към морето вляво, вижда се зад паркинга от улицата. Аз не ям по заведения. Ако храна и обслужване са приемливи, цените са неоправдано викоки за мен.  Вземам скара от павилиона, който е на края на сградата на общината. Свестни цени и качествени мръвки.

# 172
Някой може ли да сподели за добро студио, в руския квартал или да кажем пак там в района на Софарма и Гранда?

# 173
Някой може ли да сподели за добро студио, в руския квартал или да кажем пак там в района на Софарма и Гранда?

Днес възнамерявам да се разходя там, че търся още 2 нощувки, и ще пиша в късните часове Wink

milanda - много благодаря за инфото!

# 174
Капарирала съм апартамент точно до Софарма, но още не сме ходили и нямам лични наблюдения. Ако искате ми пишете на лични да ви дам координати на жената,която има няколко студия и апартаменти в този район

# 175
Влакчето работи от петък. Съветът ми е да го ползвате през деня, защото вечер е пълно с кихащи и кашлящи и ако не си седнал зад  "локомотива", а по-назад, който и да кихне - все в теб отива. Поне моето виждане е такова.
Цената е 3 лева на човек (възрастен, дете).

По центъра порция пържени картофи без сирене струва 5 лв - информацията ми е от ресторанта с форма на корабче и единият ресторант с жива музика, до фонтанът от лед-лампички.
Снощи имаше много, много хора по центъра (21-22:00 ч), дори на моменти ставаше лека бутаница при разминаване - като преди пандемията. Усеща се, че сезонът започва.

# 176
На бийч баровете плащат ли се шезлонг чадър или е както предни години безплатно, с консумация?
И кои места бихте препоръчали за хапване (плажни капанчета)

# 177
На Плажа също ли е с много хора? Интересува ме в този част към Софарма?

# 178
  • столицата
През уикенда има повече хора, но може да поеме още😁 Последните 2 реда от платените чадъри са празни. Дори има и места за паркиране тук-там.

# 179
Някой може ли да помогне с координати на Йонита Холидей Клуб. Не откривам такива в нета. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт