На море в Поморие 2021 г.

• 59 220
  • 830
  •   1
Отговори
# 255
Влизам с един бърз въпрос.Тъкмо стягам багажа и ще тръгваме утре.Има ли денонощна аптека или да помъкна чантата с хапове "за всеки случай"?
Аптеки Тилия1 и Тилия2 работят до 11 или 12ч. Имай предвид, че винаги има доста чакащи.

# 256
Да се надяваме,че няма да ни се наложи,но благодаря за инфото.С малко диване сме,първо проверих спешното къде е 😂.Миналата година минахме без инциденти,но предната си сцепи главата и се наложи лепене.Ей го и днеска джонга си направи и си издра колената падайки с колелото,та да съм сигурна.

# 257
Да се надяваме,че няма да ни се наложи,но благодаря за инфото.С малко диване сме,първо проверих спешното къде е 😂.Миналата година минахме без инциденти,но предната си сцепи главата и се наложи лепене.Ей го и днеска джонга си направи и си издра колената падайки с колелото,та да съм сигурна.

Вземете си синята здравна книжка, за всеки случай..не, че няма да плащате..(ако недай се боже се наложи)

Имам кофти опит преди години с дребния - спешния в Царево, от там ни пратиха в Бургас...една торба пари, нерви, чакане, път, разходи..не ми се влиза в подробности, че е дълго..но плащахме едва ли не като чужденци в собствената си държава, само 'щото сме на морето!
За сравнение - на Тасос големия направи субхордален ларингит, бях извадила безплатни европейски здравни карти - 2 часа преглед + инхалации и каквото счетоха за необходимо - нищо не платихме; показах ЕЗК и това беше, а тук..не ми се коментира..

# 258
На мен преди две седмици ми се наложи спешен преглед точно в Медицинският център в Царево. Независимо, че не си носех синята здравна книжка не съм плащала нищо, защото само по ЕГН провериха здравният ми статус. Обаче няма гаранция, че вече навсякъде са се свързали с данните на ЗОК.

# 259
Сори - пак аз..ама забравих да дам отзив за закусвалнята; разбира се е въпрос на вкус..днес взех пил. супа и кюфтета с бял сос - супата - да, кюфтетата-не се харесаха; Като цяло изобщо не съм впечатлена.
Имаше (сигурно ще пропусна нещо, ама те това е) : таратор, пил.супа и агнешка; Манджи  - пиле..- с ориз, с картофи, с броколи и сметана; свинско със зеленчуци (ала гювеч), и кавърма, кебапчета, кюфтета (от готовите, само са ги пекнали на скара), мусака и мисля нещо с боб, пържени картофи (бланширани)..
В общи линии цените са същите (а може и по-високи..ще уточня) като във всяко едно заведение с обедно меню; останахме доволни от "Ками" (непосредствено до Омар) и зад него (на гърба на Ками) на успоредната уличка има едно, ама така и не му разбрах името....и преди да стигнете до тях, има едно с табела на крайбрежната и симпатичен младеж, който приканва да седнете - супа/таратор+ основно за 6.50лв (което бие отвсякъде цените на закусвалнята).

От центъра дребния поиска хамбургер, който мн. му хареса (5лв) и сладолед във фунийка (не искаше от витринния), на който стана фен - едно до друго са:

# 260
MTV, можеш ли да ми кажеш на коя улица са тези заведения, същи къде им е пешеходната алея.
Вчера решихме да се разходим до стария град, но не можахме да се ориентиране на къде да се разходим. Случайно попаднахме при читалището, където имаше културна програма и луна парка, то пък страшна буря се изви и всъщност много бързо си тръгнахме.

# 261
Тези сладоледи са на главната. Ориентир ти е училището и такситата. От там започва пешеходната в стария град. Читалището е в другия край на тази улица и да, там е центърът с културните мероприятия.

# 262
Бихте ли препоръчали заведение да хранене в квартала?  За старата час си записах споделеното, но за новата нищо не намирам.

# 263
Бирария при Матьо. Много вкусно готвят.

# 264
Бирария при Матьо. Много вкусно готвят.

Благодаря! Сега ще я потърся🙂

# 265
Да, за съжаление няма денонощна аптека. Преди 15 г. се оказахме с капки на дъното на опаковката и дъщеря ми, тогава на 2, орева света, защото не можеше да заспи със запушен нос. Вдигна на крак целия квартал Flushed
Мъжът ми изтича до поликлиниката и въпреки всичките му молби не му дадоха нищо.
Но това не ни отказа от Поморие, остава си любимото ни място Simple Smile

Сори - пак аз..ама забравих да дам отзив за закусвалнята...
За тази зад общината, до Мега маркет ли става дума?

# 266
  • София
Здравейте! Обмисляме почивка в Поморие края на август - началото на септември. Не сме били до сега в Поморие, как е времето в този период?
Отзиви за Aparthotel Marina Holiday Club & SPA - All Inclusive?
С девойка на 1 г и 9 месеца ще сме тогава.
Благодаря.
Изчетох доста коментари за Марина Холифей, противоречиви. Но рискува и запазих за 12.07.Ще пиша след това отзиви.

# 267

Сори - пак аз..ама забравих да дам отзив за закусвалнята...
За тази зад общината, до Мега маркет ли става дума?

На ъгъла на "Цар Самуил" и "Рибарска".

# 268
Здравейте! Обмисляме почивка в Поморие края на август - началото на септември. Не сме били до сега в Поморие, как е времето в този период?
Благодаря.
Изчетох доста коментари за Марина Холифей, противоречиви. Но рискува и запазих за 12.07.Ще пиша след това отзиви.
Ние бяхме там мин.година.Като цяло на нас ни хареса,но то си е въпрос на вкус.Бяхме в апартамент на първия етаж,точно срещу басейна.Храната беше по нашите критерии разнообразна.Следобедната закуска на басейна беше малко избий номер,но все пак имаше.Анимацията вечер беше изключително забавна за децата.
Не ми допадна чистенето на стаята,защото за 5 нощувки 3 пъти дойдоха,но не е кой знае какъв проблем.Единственото реално заради,което не бих повторила е ,че басейна е мн студен и след 3 ч пада сянка върху него и не става за къпане

# 269
Благодаря.
Ние бяхме там мин.година.Като цяло на нас ни хареса,но то си е въпрос на вкус.Бяхме в апартамент на първия етаж,точно срещу басейна.Храната беше по нашите критерии разнообразна.Следобедната закуска на басейна беше малко избий номер,но все пак имаше.Анимацията вечер беше изключително забавна за децата.
Не ми допадна чистенето на стаята,защото за 5 нощувки 3 пъти дойдоха,но не е кой знае какъв проблем.Единственото реално заради,което не бих повторила е ,че басейна е мн студен и след 3 ч пада сянка върху него и не става за къпане
Много благодаря за споделеното!
Kroki_kk, ще чакам с нетърпение отзива 😊

Общи условия

Активация на акаунт