На море в Поморие 2021 г.

• 59 268
  • 830
  •   1
Отговори
# 420
Давам едно положително мнение за Sunset resort. Ако някой го интересува, мога да пиша и подробно.

# 421
  • София
Давам едно положително мнение за Sunset resort. Ако някой го интересува, мога да пиша и подробно.

Nice, ако може да кажеш повече за плажа. Ние ще сме в апартамент в Пенелопа палас.

# 422
Може ли подробно за Сънсет,и от къде резервирахте

# 423
Може ли запознатите с града да ми кажат има ли такова нещо като "каменен плаж" и какво представлява? Да не би на улицата до морето от новия до стария град да може да се плажува ? Там има една такава алея.

# 424
Може ли запознатите с града да ми кажат има ли такова нещо като "каменен плаж" и какво представлява? Да не би на улицата до морето от новия до стария град да може да се плажува ? Там има една такава алея.
Да, това е..Не знам дали е правилно да се използва думата "плаж", защото реално не е..

# 425
  • Сливен
Момичета,този паркинг/което съм оградила със синьо/,все още безплатен ли е?

# 426

Да

# 427

Да, но много трудно ще е сега..в разгара на сезона, задължително си имайте и резервни варианти.

# 428
Това на крайбрежната алея, където има каменни пейки.
Направиха стълбички да се влиза в морето и обикновено се ползва от хората, които искат да поплуват. Неохраняем е.

# 429
Но явно може да се плува там. А знаете ли дали е дълбоко? И далече ли е до някой от пясъчните плажове? Минах от там преди време и много ми хареса тази алея, чудех се дали може да се ползва за къпане в морето.

# 430
Но явно може да се плува там. А знаете ли дали е дълбоко? И далече ли е до някой от пясъчните плажове? Минах от там преди време и много ми хареса тази алея, чудех се дали може да се ползва за къпане в морето.
Не бих рискувала, по-добре си ходете на източните плажове..От тази южната страна не е толкова чиста водата, а  и в тези камъни има много раци, медузи, може да има и водни змии..

# 431
  • Сливен
Благодаря.Мислим да отскочим за 2-3 дни и се колебая между Помория и Черноморец.Ще пътуваме по обед,гледам какво има в Боокинг и се чудя какво да правя....

# 432
  • Пловдив
Поморие е доста по-добър вариант от Черноморец.

Ние пристигнахме днес. В едно супер сладурско апартаментче сме. Близо е до плажа. С големи деца сме и искам да питам съществуват ли още блъскащите колички на центъра.

# 433
Поморие е доста по-добър вариант от Черноморец.

Ние пристигнахме днес. В едно супер сладурско апартаментче сме. Близо е до плажа. С големи деца сме и искам да питам съществуват ли още блъскащите колички на центъра.

Още са си там. Всъщност е цял лунапарк. Simple Smile

# 434
Онзи ден ходихме на блъскащите колички - 6лв. за 3мин.

А някой знае ли каква е цената на билетите за влакчетата? От къде най-близо можем да се качим? Апартаментът ни е на крайбрежната, близо до Св. Никола и Козият рог.

Общи условия

Активация на акаунт