На море в Поморие 2021 г.

• 59 268
  • 830
  •   1
Отговори
# 435
Онзи ден ходихме на блъскащите колички - 6лв. за 3мин.
.

Охо! Вече са ги вдигнали с левче Simple Smile преди 2 седмици беше 5лв за 3мин.

# 436

А някой знае ли каква е цената на билетите за влакчетата? От къде най-близо можем да се качим? Апартаментът ни е на крайбрежната, близо до Св. Никола и Козият рог.
Тръгва от кея на центъра, беше 3 -4 лв , нещо такова..

# 437
  • Пловдив
Благодаря.Мислим да отскочим за 2-3 дни и се колебая между Помория и Черноморец.Ще пътуваме по обед,гледам какво има в Боокинг и се чудя какво да правя....
Черноморец е близо до Созопол, който има атмосфера, която в Поморие липсва.
Затова не е толкова лош вариант.

Билета за влакчето е 3 лв. и за възрастни и за деца.

# 438
  • София
След Гранд хотела в посока Ахелой, преди хотел Релакс има хотел. Как се казва?

# 439
След Гранд хотела в посока Ахелой, преди хотел Релакс има хотел. Как се казва?
Гардения
https://gardenia-palace.com/

# 440
Блъскащите бяха 4 лв.,както и детското влакче и самолетчетата.Влакчето из града три лева на човек.Батута 5 лв. за 20 минути.В началото на месеца бяха такива цените,явно някой неща са ги вдигнали вече.

# 441
  • Sofia
А някой знае ли каква е цената на билетите за влакчетата? От къде най-близо можем да се качим? Апартаментът ни е на крайбрежната, близо до Св. Никола и Козият рог.
Цената вече са я коментирали назад, но ето тук има спирка на влакчето, в началото на ул. Крайбрежна, близо е до Омар
https://www.google.bg/maps/@42.5556345,27.649608,3a,90y,99.37h,7 … 6384!8i8192?hl=bg

# 442
Но явно може да се плува там. А знаете ли дали е дълбоко? И далече ли е до някой от пясъчните плажове? Минах от там преди време и много ми хареса тази алея, чудех се дали може да се ползва за къпане в морето.
Не бих рискувала, по-добре си ходете на източните плажове..От тази южната страна не е толкова чиста водата, а  и в тези камъни има много раци, медузи, може да има и водни змии..
има рачета по малки от нокътя ми ,медузите все още ги няма но на южния съм се сблъсквал с по големи и по често ,змии няма .Най плиткото място е до кръста ориентирате се по децата .Предпочитам го защото влизаш и плуваш на спокойствие  не се цапаш в пясъка и я няма цялата тази сган от плажа /с извинение има изключения Бургаски залив е  защо да е по мръсна ?

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 17:25 от for-eva

# 443
А най-дълбокото? Както е неохраняем плажа да не се удавим там?

# 444
А най-дълбокото? Както е неохраняем плажа да не се удавим там?
Ако не сте много добри плувци, не влизайте там, според мен.

# 445
Всеки  има глава на раменете и да преценява възможностите си ,аз никога не бих разчитал на спасител то повечето хора се давят точно на охраняеми плажове  Просто си направете една разходка ,може е да ви хареса ако ли не ще си знаете ,че такива места не са за вас .

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 17:36 от for-eva

# 446
Не познавате дъното, може да има подводти камъни, ями. Рисковано ми се струва на мен, не бих влязла, но аз съм страхлива, не съм добър плувец, да спасявам друг пък изобщо не мога...

# 447
Ще почиваме в началото на август в Новия град. Има ли някакви забавления там, или само в Стария град? Мисля, че е много по - спокойно от Стария град или....

# 448
Който иска спокойствие, няма как да стане август ..Сега е спокойно е в планината..Иначе, забавленията основно са в Стария град, то не са кой знае какво де - лунапарка, корабчетата, влакчето и лятното кино.. В новия град има Аквапарк, за друго не се сещам.

# 449
Който иска спокойствие, няма как да стане август ..Сега е спокойно е в планината..Иначе, забавленията основно са в Стария град, то не са кой знае какво де - лунапарка, корабчетата, влакчето и лятното кино.. В новия град има Аквапарк, за друго не се сещам.
Благодаря! Аз не търся спокойствие Simple Smile, просто за самите забавления питах. Досега все на Обзор сме ходили, затова питам. Слънчева почивка на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт