На море в Поморие 2021 г.

• 59 257
  • 830
  •   1
Отговори
# 465
Морето до алеята нито е мръсно, нито е дълбоко, до раменете ми е, аз съм 1, 64, нито е с камъни. Чудесно си е.
Мммм, да голям кеф ще да е! На кой изобщо може да му хрумне да прави плаж и точно там да се къпе в морето?!!!
На мен и на всички останали, които са във водата.

# 466
Не знам, ако нямаш алтернатива или пък просто искаш да поплуваш на спокойствие (въпреки че от тази страна плават и лодки и на мен не ми се вижда съвсем безопасно), разбирам донякъде. Ама при положение, че в Поморие има толкова дълга пясъчна ивица, и то само на около 10-ина минути пеш... Rolling Eyes

# 467
На мен точно това ми харесва в Поморие, че почти отвсякъде е море или езеро. Гледката на водната шир ме успокоява. В Слънчев бряг например много трудно може да видиш морето ако не си точно на плажа.

# 468
Точно на това място(днес минах от там) си е много готино за къпане.Имаше и доста хора,които си бяха легнали на каменните пейки.Пробвайте и сами ще си усетите дали е вашето...плажове има,но това пък е нещо по-различно!

# 469
  • Сливен
Пристигнахме преди 1 час, мъжа ми още търся място.. Платеният е пълен, както и 2безплатни на светофарите. Ако знаете, къде може да се "вместим" някъде..

# 470
  • Sofia
Пристигнахме преди 1 час, мъжа ми още търся място.. Платеният е пълен, както и 2безплатни на светофарите. Ако знаете, къде може да се "вместим" някъде..
Пред хотел Регата

# 471
Къде мога да намеря програмата за лятното кино?

# 472
  • Sofia
Къде мога да намеря програмата за лятното кино?
https://www.kino-pomorie.com/index.html

# 473
Пред хотел Регата
Пред хотел Регата беше много трудно още преди 2 седмици като бяхме там.  По-вероятно да се намери място е в уличките зад и около Софарма,ние единия ден там намерихме,но си трябва обикаляне

# 474
  • Сливен
Момичета намерихме място,точно когато ви писах. Късмет 😁. Отдъхваме, че моят човек беше до след обед на работа. И след малко - кръчмите ни зовят... 🤩🎼🤩

# 475
Добре де, откъде се изсипаха толкова хора на Поморие, толкова ли е зле положението ?

# 476
  • Сливен
Народ.. Ама народ ви казвам..

Ние сме в х-л"Библиотеката". За 2ма души, за нас идеално.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 18:53 от сикрет

# 477
  • Пловдив
Приятна почивка!

# 478
Здравейте,
предстои ни почивка в Поморие другата седмица.
Можете ли да кажете дали наистина съществува такъв проблем с намирането на места дори и в платените зони на плажовете?
Благодаря!

# 479
  • Пловдив
Да, наистина е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт