На море в Поморие 2021 г.

• 59 114
  • 830
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Кой плаж в Поморие е хубав? И бихте ли препоръчали добра къща за гости за гости в близост до хубав плаж?

# 661
Здравейте! Кой плаж в Поморие е хубав? И бихте ли препоръчали добра къща за гости за гости в близост до хубав плаж?
http://ganevi.com/

# 662
Здравейте има ли някой който в момента е в Поморие ? Интересува ме как е положението в стария град вчера и днес има ли много туристи и още ли се запазват шезлонги по нощите?

# 663
Мъжа ми е по работа в Ахелой, но снощи са ходили да се разходят до Поморие. Каза ,че на центъра в 21ч вечерта е било лудница, предполагам и по плажа ще е същата история

# 664
Здравейте има ли някой който в момента е в Поморие ? Интересува ме как е положението в стария град вчера и днес има ли много туристи и още ли се запазват шезлонги по нощите?
Според мен го отложете Поморие или сменете дестинацията, само ще се тормозите с толкова народ там през август..

# 665
  • Пловдив
Препоръчайте ми, моля, къща за гости/квартири/почивна станция/бунгало в Поморие за 4 -10.09.

Никога не съм била там и не мога да се ориентирам какво да гледам.
Изискванията са да е много близо до плаж с повече свободна зона без чадъри и шезлонги, може и неохраняем,  да не е далече от калните бани /до 15- 20мин пеш/, да има двор, където може да се седне вечер и условия за приготвяне на лека храна, да е чисто и да има места за паркиране. И да е евтино. Simple Smile
Център и нощен живот не ни интересуват. Търсим тишина и спокойствие.

Благодаря!

# 666
Препоръчайте ми, моля, къща за гости/квартири/почивна станция/бунгало в Поморие за 4 -10.09.

Никога не съм била там и не мога да се ориентирам какво да гледам.
Изискванията са да е много близо до плаж с повече свободна зона без чадъри и шезлонги, може и неохраняем,  да не е далече от калните бани /до 15- 20мин пеш/, да има двор, където може да се седне вечер и условия за приготвяне на лека храна, да е чисто и да има места за паркиране. И да е евтино. Simple Smile
Център и нощен живот не ни интересуват. Търсим тишина и спокойствие.

Благодаря!
Има група Квартири в Поморие във Фейсбук - може да пишете  и там предлагането е голямо

# 667
Има бунгала, които отговарят на тези условия и те са като подминеш военния санаториум , но как да провериш за места не знам

# 668
  • Стара Загора
Юни месец бяхме на бунгала в Поморие. От едната страна беше Поморийското езеро, а от другата морето. Реално бунгалата бяха на една тясна ивица, заобиколени от двете страни с вода. Плажът ми беше на 5 крачки от бунгалото. Далеч са от центъра, тихо и спокойно е. Има дворче, където могат да играят децата, докато вие приготвяте вечеря. Бунгалата бяха на 2 етажа, като на 2-я етаж имаше 2 спални. Долу бяха кухненския бокс, холчето и баня с тоалетна. Имат климатици и интернет. Когато ние бяхме там, по плажната ивица нямаше много хора и беше супер спокойно. За справка само, плажът беше неохраняем. Водата беше кристално чиста.

Скрит текст:

# 669
Да, точно за там говорех. Аз там съм ходила само заради спокойния плаж , не зная как да се открият под наем.

# 670
  • Пловдив
Точно такова търсим. Може би на място направо, макар че ми се искаше да имаме резервация предварително.
Държим на тишината и спокойствието. И не ни интересуват нощен живот, център, заведения и развлечения. Даже искаме по възможност да избягаме от тях.  Simple Smile

Phoenix, някви координати?

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 10:42 от *Бенджи*

# 671
Майка ми реши в последния момент да се присъедини с мен в Поморие другата седмица, звънях на няколко обяви в олх, навсякъде заето, тя е на мнение, че като иде на място ще си намери, ако ще и при някоя баба. Някой има ли идея, дали нейната идея ще се осъществи?

# 672
Попитай твоята хазайка дали няма някоя приятелка, която дава стая.

# 673
Ако й се обикаля и да търси- ще намери, но ще трябва да се примири, с каквото е останало свободно.

# 674
  • Стара Загора
Точно такова търсим. Може би на място направо, макар че ми се искаше да имаме резервация предварително.
Без деца сме, компания от 5 -6 човека. Достатъчни сме си, май. Други хора не ни трябват. Държим на тишината и спокойствието. И не ни интересуват нощен живот, център, заведения и развлечения. Даже искаме по възможност да избягаме от тях.  Simple Smile

Phoenix, някви координати?

По спомен се казваха "Анияк", държи ги младо семейство, което им е направило ремонт. Телефона им някъде съм го запиляла, но в гугъл е посочен този - 087 989 8299.

Общи условия

Активация на акаунт