На море в Поморие 2021 г.

• 59 153
  • 830
  •   1
Отговори
# 645
Началото на юли бяхме,постоянно си имаше вълни на южния плаж,няколко дена и жълт беше флага дори.

# 646
  • моята мила родна страна
Някой ходил ли е с автобус до Пясъчните фигури в Бургас? Иска ми се да ги посетим, но предпочитам с обществен транспорт, за да не се главоболя с трафик и търсене на място за паркиране в Бургас? Та, ако има такъв вариант, ще съм благодарна за напътствия-от къде тръгва автобуса от Поморие (ние ще сме в стария град), спира ли близо до фигурите в Бургас (ако не, как да стигнем до тях), евентуално- разписание и въобще всичко, което може да е от полза. Благодаря!

# 647

Пристигнахме и ние в Поморие. Обикаляхме 10 мин да намерим място да паркираме и намерихме на този паркинг до общината.. Сега ще видим как е на плаж Simple Smile

# 648
Хубава е скарата до супермаркет Стиб, за която е казала Leona. И евтина- кюфте/кебапче по 0.80 лв. Асортиментът им включва също наденичка, татарско кюфте, пиле на грил... може би и още нещо, но не се сещам в момента. Често купуваме оттам.
ще може ли да кажете адреса, че два дни я търсим тази скара, но явно на погрешно място😊,ако е повече от един супермаркет Стиб.

# 649
Хубава е скарата до супермаркет Стиб, за която е казала Leona. И евтина- кюфте/кебапче по 0.80 лв. Асортиментът им включва също наденичка, татарско кюфте, пиле на грил... може би и още нещо, но не се сещам в момента. Често купуваме оттам.
ще може ли да кажете адреса, че два дни я търсим тази скара, но явно на погрешно място😊,ако е повече от един супермаркет Стиб.

Намира се на ул. Нео Анхиало, точно под сградата на общината, в десния ъгъл

# 650
Точно отдясно на магазина, в нещо като каравана...Ако е същото за което се сещам..

# 651
  • Сливен
Само че на Гугъл,се вижда предишната "скара".Сега е с бял цвят и е по-различна.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 652
Може да пробвате на терасата на Бамбуда бар.Гледката е уникална ,обслужването винаги е било на ниво,а кухнята...правят страхотни миди с черупка,тарамата е мното вкусна,калмарите с масло са божествени....просто трябва да опитате!
Няма я лудницата,много е приятно.На моето семейство е любимо заведение за вечеря.
Благодаря много за бара:). Много ни хареса. В момента сме тука.. Гледка, хубава храна, нормални цени и морето е на една педя от масата Simple Smile

# 653
Два магазина Стиб са. Скарата е на този, който е в една сграда с Общината.

# 654
  • Пловдив
Днес знамето е жълто, духа вятър и има вълни.
Има ли плажуващи в новият град да кажат как е?
И още нещо да споделя-отзив за снек бар (май така се водеше)Мелба. Попаднахме на менюто им и видяхме че правят доставка. Децата искаха дюнер за вечеря. Един час или не ми вдигаха или ми затваряха. Най накрая като успях да се свържа и поръчах чакахме още един час. Сещате се, че децата измрънкаха света, че са гладни. Иначе дюнерите не бяха лоши.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 10:27 от ninand

# 655
  • столицата
Много са натоварени и вървежни. Но е следвало да ви предупредят, че ще има забавяне. Аз лично не съм ги пробвала.

# 656
И ние не успяхме да ги пробваме, последният ден им звъняхме от 10 сутринта до 11 и нещо . Бяхме решили да им опитаме бургерите преди да тръгнем,но никой не вдигна и в крайна сметка хапнахме не лоши дюнери от "Приятели" мисля се казва ,на ъгъла до паркинга срещу общината където продават и закуски.

# 657
  • Сливен
Точно така,"Приятели"  се казва.Взех на моят мъж дюнер,хареса му,аз пробвах 2 вида пица-много ми харесаха.Единият вид беше ,с няколко вида сирена ако не греша,а другата се казваше "Boss",беше с гъби,прошуто и още 2 вида колбаси. .

# 658
Да,явно са им хубави закуските, защото всяка сутрин дори и към 10ч имаше опашки.

# 659
  • Казанлък
Здравейте! Ние сме в Поморие от 11 август, днес времето не е много окей, духа и е хладно, но си има хора на плажа. Отседнали сме в апартамент до Софарма, на ул. Нео Анхиало, под семейния хотел Диана се пада. При настаняването собственика на апартамента ми помогна да си намерим места за двете коли. Сутрин ходим на плаж след 9 и 30 и си намираме места, на свободната зона.
За хапване си взимаме от Диана супи и манжда за детето, много са вкусни, супа пилешка е 3.50,винен кебап 5.20 (това е с включени кутии, тъй като се храним в апартамента), цените са нормални.
Цаца и миди си купуваме от бързото хранене под Диана, мисля че Олимпия се казва, отново нормални цени 100 гр Цаца е 2 лв, 300 гр миди с черупки 3 лв.
Закуски си взимаме от пекарна Приятели, вкусни са, цените са малко високи за моето разбиране.
Ами това е, плажа ни харесва, има много малко водорасли, плитко е.

Общи условия

Активация на акаунт