На море в Поморие 2021 г.

• 59 154
  • 830
  •   1
Отговори
# 630
В началото на юли си беше проблем да паркираме. И предпочитам да си подсигурявам удобствата предварително.

# 631
Е, да, това не е нисък сезон

# 632
Предстои ми почивка в хотел Библиотеката, в буукинга пише, че е близо до автобусна спирка(200 м.) , а като гледам на картата е далеч от автогарата. Та въпроса ми е, ако някой е пътувал с автобус дали има и спирка, на която спира освен автогарата или трябва да сляза там и после с нещо друго да се придвижа?

# 633
  • Сливен
Хотела е на  100-200 От Общината,а срещу нея е автогарата на Стария град.Ако не  греша,в платеният паркинг са и автобусите,които пристигат/заминават за/от Поморие.За всеки случай,ако има някой по-запознат да сподели.Или като се качите в автобуса,питайте дали отива в Старият град.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 17:26 от сикрет

# 634
Автобусната спирка и автогарата са едно и също нещо. В Поморие автогара няма, само се правят, че има, това е началната и крайна спирка на междуградските автобуси. Картите не са много ясни, но наистина е на най-много 10 минути пеша и с куфари.

# 635
Аз съм гледала нещо друго явно, ами дано да спира и на двете места автобуса, че, ако е само на въпросната гара си идва далеч пеша да ходя.

# 636
Попитай транспортната фирма къде спира.

Нещо за вълните да кажете..има ли? Grinning

# 637
Попитай транспортната фирма къде спира.

Нещо за вълните да кажете..има ли? Grinning
E, то за вълните няма кой да каже,  всеки ден  е различно..Няма как да управляваме природата.Simple Smile

# 638
Е как да няма... нали сте там и виждате как е морето?

# 639
Е как да няма... нали сте там и виждате как е морето?
Ами в момента не съм там..И да съм там, пак е същото -примерно днес ще ви кажа че няма, утре пък може да има, всеки ден е различно.. Сега сериозно - през месец август са най-многото мъртви вълнения, трябва много да се внимава..

# 640
Днес в района на Софарма нямаше. Последно на 25-26-ти имаше по-големи.
Има течение, което те влачи наляво, но не навътре.

# 641
Аз Поморие го помня все ветровито и все с вълни. За плажа на стария град говоря.
Исках за си сверя часовника, така че ще се радвам някой който е ТАМ, да се включи.

НСЧ, благодаря. И малки ни вършат работа, че в Приморско хич нямаше, ама хич Grinning

# 642
Аз Поморие го помня все ветровито и все с вълни. За плажа на стария град говоря.
Исках за си сверя часовника, така че ще се радвам някой който е ТАМ, да се включи.

НСЧ, благодаря. И малки ни вършат работа, че в Приморско хич нямаше, ама хич Grinning

Здравейте. Вчера и днес имаше малки вълни, децата много им се радват. Флага беше зелен и двата дни. Това е пред плажа на Гранд Хотел Поморие. Водата е чиста, няма водорасли. Тази година има наистина много хора. Ние ходим с кола до този плаж и след 8 е трудно да се намери място за колата. Паркинга близо до сладкарница Захаро е безплатен и съответно пълен. Ние излизаме към 17:30 и се намира 1-2 места там.. после е трудна работа. Според мен на свободните зони си има място за всеки. Все пак е август , нормално да е повече лудницата. Но през август водата е супер топла дори и в 8 сутринта. Приятно лято на всички.

# 643
Благодаря! Grinning

# 644
Петък-неделя бяхме пак в Поморие - верно егати фраша е!
Но пък бяхме в периферията и беше идеално!

Общи условия

Активация на акаунт