Обзор 2021/2022 г.

• 41 088
  • 437
  •   1
Отговори
# 135
  • оттам, откъдето започва България
Е, то с времето е на късмет, няма как да го предвидиш.
На всички, обичащи и почиващи в Обзор, пожелавам прекрасна почивка! Simple Smile

Скрит текст:
И преди съм споделяла, че Обзор ми е любим летен курорт.

# 136
Охх аз го обожавам това време.
Иначе е много жега, а така 2 дни жега , 1 облачен ( в който също хващаш тен), 1 дъждовен - за пълен релакс.

# 137
Предстои ми петдневна почивка в Обзор в края на Август. В апартамен в сграда Аврора ще съм. Интересува ме работят ли хранителни магазини и освен Морска перла кое друго заведение препоръчвате?
Има ли хора сега? Гледам камерата пред Морска перла, празно ми се вижда, но то е следобедната жега сега, та не е особено показателно.

# 138
  • Beyond the stars
Предстои ми петдневна почивка в Обзор в края на Август. В апартамен в сграда Аврора ще съм. Интересува ме работят ли хранителни магазини и освен Морска перла кое друго заведение препоръчвате?
Има ли хора сега? Гледам камерата пред Морска перла, празно ми се вижда, но то е следобедната жега сега, та не е особено показателно.

Миналата година си имаше доволно количество хора, всичко си работеше последната седмица на август.

# 139
  • София
В момента има доста хора навсякъде.

# 140
Морска перла къде е?
Мога да ви кажа къде да избягвате - Морски звуци, не им е добър готвача, не ходете. И още едно, палма (не помня цялото име), там гледайте касовия бон и какво плащате, бяха сложили някаква пърленка за 15 лева, която не сме поръчвали.

# 141
Морска перла видях, че е на плажа. В гугъл мапс гледах. Мерси много на всички. Чух се и с приятелка, която е там, и тя каза, че е пълно с хора и че ще ми хареса. Simple Smile. Аз до сега в Обзор не съм ходила.

# 142
Основно хапвахме и ние в Морска перла и Чевермето. И двете ни харесват. За Перлата сме чакали по час...

# 143
  • София
Здравейте!
За първи път ще ходим на Обзор, направих резервация за Риу Хелиос Бей.
По-назад четох добри отзиви за него, надявам се да ни хареса.
Направих резервирвацията директно през сайта на хотела, защото през букинга е почти двойна, направо....

# 144
Каква е цената през сайта? Визит го пуснаха преди ден-два на много добра цена за last minute.

# 145
Да драсна още 2-3 реда за Сънрайз Блу.

Първо негативите:
- бийч бар към AI амаааааа, това нямали, онова нямали и до 18.00ч.
Айде не е драма, снек бара е наблизо, ама голямото рекламиране на бийч бара им, който вечер си седи полупразен.
- анимацията - по-умряла няма накъде. Една пикла дето не спира да се лансира като анимейшън тийм лийдър и не спря да унижава колегите си. Озвучението им е много зле.
- закуската е мега еднообразна, не че няма , какво да се яде, но как не им идва на акъла да я разнообразят малко

+ чисто, все още нова база
+ десертите им са вкусни
+ соковете са като навсякъде другаде, но са ок откъм сладост
+ алкохола е на винпром Карнобат, не че е хубав, но по-добре от на Ахелой (примерно)
+ чадъри има винаги, може да не са на 1ва линия, но има достатъчно, въпреки ранно намятаните хавлии
+ обядите и вечерите са ок откъм разнообразие, за съжаление се готви основно без сол
+ телешките бургери на снек бара са супер, 2 дни изобщо не влизах в ресторанта на обяд Simple Smile

Който не е ходил, може смело да отива, на мен просто вече ми писна. Все още е ок.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 12:31 от aiwabg

# 146
  • пловдив
Здравейте,
Искам да помоля за информация тези от вас, които сте по-запознати с Обзор и разстоянията там.
Търсим спокойно място за почивка в Обзор - двама с дете на 13 години. Предпочитаме апартамент, за да може подрастващата да е в отделна стая. Загледах се в Апартаменти Галерия, но чета мнения, че е далеч от плажа или до центъра. Все пак пише разстояние пеша между 15-20 минути, което за нас не е проблем /не искаме да ходим с кола, стига ни ежедневното возене/.
Бихте ли споделили дали е толкова разстоянието. Мерих през Гугълмапс, прилично, но не чак толкова далеч.
И все пак ако някой е почивал там или има информация, ще се радвам да я сподели.
Здравейте,ние се върнахме преди няколко дни от Обзор и бяхме отседнали в Галерия,много сме доволни,беше доста спокойно,но взе доста да се пълни последните дни.За плажа нищо не мога да ви кажа,защото всеки ден ходихме на Иракли на плаж Вая-прекрасен плаж 👍

# 147
Здравейте,търся отзиви за апартамент Брайън в Обзор Бийч Ризот.

# 148
Здравейте,има ли пешеходна алея от Обзор Бийч Ризот до центъра и колко  е  далеко?

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 07:26 от Rdimitrova

# 149
Здравейте,има ли пешеходна алея от Обзор Бийч Ризот до центъра и колко  е  далеко?
Няма пряка пътека до там. Но се отива . Излиза се на главния път и се ходи 200-300 м успоредно на него ,нещо като локално е. След това има изграден тротоар. Около 20 мин е ходенето и си в центъра.

Общи условия

Активация на акаунт