Обзор 2021/2022 г.

• 41 105
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря!Търся отзиви за този апартамент  sea sunshine в Обзор.

# 151
Обзор е прекрасен, съжалявам,  че няма да го видя  тази година.

# 152
  • София
Ние днес се прибрахме от Обзор. Супер си изкарахме. Само последните два дни морето е бурно и знамето червено.

# 153
Мнения за централния плаж,и по-точно около Морска перла?

# 154
Дайте номер на някое такси, което не сваля кожата от гърба Simple Smile
От Сол луна до центъра.

# 155
Имат шатъл с разписание. Има също и таксита, които чакат на паркинга и не взимат скъпо.
Е, поне преди няколко години, в момента не знам как е.
Звънни и питай в хотела.

# 156
  • оттам, откъдето започва България
Такситата, спрели малко по-надолу от Общината, дерат кожи - проверено няколко години вече. Sad
Въпреки всичко няма да ме спрат да ходя в това прекрасно градче. Two Hearts

# 157
Такситата, спрели малко по-надолу от Общината, дерат кожи - проверено няколко години вече. Sad
Въпреки всичко няма да ме спрат да ходя в това прекрасно градче. Two Hearts
Какво имаш предвид? Каква е цената на км или е на договорка?

# 158
Каквато ти кажат (става въпрос за вечерта към 22-23 ч)
Лошото е, че беше само едно такси, ние с 2 малки деца и нямаше как, хвана ни изкъсо.

# 159
Каквато ти кажат (става въпрос за вечерта към 22-23 ч)
Лошото е, че беше само едно такси, ние с 2 малки деца и нямаше как, хвана ни изкъсо.
Е, значи е на договорка и колко плати и от къде до къде? Просто искам да си направя сметка аз за моят престой през септември, ако случайно решим да отидем до граа  и не искаме да ползваме коли.

# 160
Щом е едно такси, няма какво да се договаряш. Колкото ТОЙ ти каже...или приемаш, или ходиш пеша...

# 161
Щом е едно такси, няма какво да се договаряш. Колкото ТОЙ ти каже...или приемаш, или ходиш пеша...
Имам предвид, че не работят по официална тарифа, а както се договориш с шофьора.

# 162
Кой знае и дали са легитимни, но то и на кого да се оплачеш, като си прекаран и нямаш друг вариант, стискаш зъби и Grin

# 163
Не става въпрос за договорка на цена, става въпрос за цена, която ти посочи таксиметровият шофьор. В Обзор не съм забелязала да има много таксита.
Той просто каза 20 лв. за 1 км., в противен случай не работел в момента и да не го закачаме. Tired Face (а други таксита няма) Но пък има един отгоре, дето си гледа, че и вижда кой какво прави. Simple Smile

# 164
Той просто каза 20 лв. за 1 км.

А, стига, бе!
Преди години таксито от „Сол Луна“ до лунапарка беше 4 – 5 лв., без значение колко пътника качва.
Вярно, има инфлация и надуване на цените, ама чак пък толкова...
Ха, оказва се, че пазя визитката на фирмата, но подчертавам, че това бяха цени преди няколко години, сега как е – не знам. Може и фирмата вече да не съществува.
Но можете да звъннете на телефоните и да питате.

Скрит текст:

Тази година ще изневерим на Обзор. Прииска ни се нещо ново.

ПП Коментираме с мъжа ми и той ми припомни как пак преди години ни се случи нещо подобно, но в Созопол. Таксито ни излезе по-солено от вечеря за 4-ма...

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 20:00 от Как' Сийка

Общи условия

Активация на акаунт