Обзор 2021/2022 г.

• 41 116
  • 437
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте. Не съм сигурна дали тук трябва да пиша, но тъй като темата е за Обзор реших, че това е мястото. На предишните страници не намерих информация за лекари и по-конкретно за педиатрията в Обзор. Знаете ли дали има дежурен педиатър и къде мога да отида по спешност, през уикенда или в неработно време?

# 166
Имаше на частно педииатър...в една  аптека беше по главната. Но инфото ми е от преди 6 години..тогава летувахме в Обзор, и го викахме в хотела заради детето.

# 167
В крайна сметка си договорихме файтон - 30лв за двете посоки.

# 168
На луна парка е пълно с комари, а и май изобщо не са пръскали тази година, Славчо боклучивата така казва.
Непременно се мажете с нещо!

# 169
Здравейте!
Ще пращам детето на море в Обзор и се чудя как е времето и морето сега?  Чиста ли е водата, има ли вълни? Силно ме вълнува дали има щипалки във водата към Мирамар? Миналата година ни изтормозиха гадовете. Rolling Eyes

# 170
# 171
От два дни водата е равна, почти няма вълни. Топла. Водораслите са вече на брега. Щипалки не съм виждала.
Здравейте!
Ще пращам детето на море в Обзор и се чудя как е времето и морето сега?  Чиста ли е водата, има ли вълни? Силно ме вълнува дали има щипалки във водата към Мирамар? Миналата година ни изтормозиха гадовете. Rolling Eyes

# 172
Някой с отзиви за комплекс Аurora и плажа?

# 173
  • Тук и там
Някой с отзиви за комплекс Аurora и плажа?
Конкретно за хотела не мога да кажа, само минаваме край него за плажуване в свободната зона. Морето тези дни е чудесно, вчера имаше малко вълни, но е приятно и много хора се къпят още преди 9 часа. Чадър, шезлонг по 1,50 лв., но ние не успяваме да се уредим - явно почиващите ходят и по-рано да си запазят поне в тази част край Аврора. Хотелът отвън не изглежда зле, има едни мъчни стъпала, но има и асансьор, а гледката си е морска, първа линия Simple Smile И не се притеснявайте, плаж има за всички. Морето е чисто, за седмица видяхме само 2-3 медузи, само няколко щипалки и то в деня, когато морето беше по-бурно. Ще си изкарате чудесно Sunglasses

# 174
Здравейте. Не съм сигурна дали тук трябва да пиша, но тъй като темата е за Обзор реших, че това е мястото. На предишните страници не намерих информация за лекари и по-конкретно за педиатрията в Обзор. Знаете ли дали има дежурен педиатър и къде мога да отида по спешност, през уикенда или в неработно време?

В Бургас или Варна

# 175
Интересува ме цена на чадър и шезлонг.
Резервирахме в Complex Freya S за след 11август, ако някой е отсядал там може ли отзив.

# 176
Няма да пиша отзиви за хотели, тъй като почивам за първи път в Обзор. Включвам се само да изкажа възмущението си от ,,резервираните'' шезлонги по цялата централна плажна ивица на първа линия рано сутрин. Навсякъде метнати хавлиики, дрехи или закачени от самият таксуващ на плажа надписи reserve на чадърите. Всяка година почивам на черноморието, и да, има го това нещо, но чак така никога не е било. В 8:30, 9 съм на плажа и вече всички места на първа линия, разбира се - резерве. Иначе цените тук на централният плаж са по 4лв шезлонг, чадър и 2лв. шалте.

# 177
  • В.Търново
Даваха репортаж вчера или оня ден от Обзор и спасители ли, не помня кои бяха, твърдяха, че нямало такъв проблем. Grinning

# 178
  • Sofia
Мда, миналата година масово ни призоваваха да "спасим сезона", почивайки у нас, не го направихме. Тази година нямаше подобни подкани, но взехме присърце миналогодишния призив. Явно българите сме паметлив народ. Сега "спасяваме" сезона и търпим негативите от това!

# 179
Миналата година поне от това, което видяхме, сезонът си беше съвсем наред. Поне в по-големите хотели, за малките семейни къщи и хотелчета не мога да кажа. И все пак улиците бяха пълни, плажната ивица също. Тази година също е много силна, масово няма свободни места за настаняване.  Имам чувството, че вече наизуст ги дрънкат тези глупости за отлив на туристи и слаб сезон. Напротив, туристи има много, но персонал очевидно липсва, вероятно заплащането не е добро.

Общи условия

Активация на акаунт