Обзор 2021/2022 г.

• 41 065
  • 437
  •   1
Отговори
# 300
Някой няма ли посетил вече Казабланка? Да даде пресни отзиви? След 2 седмици сме там и нямам търпение Wink

# 301
И аз чакам с нетърпение отзиви. 7-ма година в Обзор и за първи път в Казабланка. Но ние имаме време до края на Юли.
Някой няма ли посетил вече Казабланка? Да даде пресни отзиви? След 2 седмици сме там и нямам търпение Wink

# 302
Здравейте, преди години на Белослав имаше ферибот, на който се качвахме с колата. Чудех се дали още работи? Актуални цени?
Малкия би се изкефил 😊😊😊

# 303
От приятели разбрах, че в момента цените на квартрите и хотелите са много завишени. Може ли някакви отзиви от хора, които в момента са в Обзор?

# 304
Ние си запазихме в апартамент Русалка с две спални и два Сан. възли за 195 лв. на вечер две семейства сме.

# 305
  • Варна
Здравейте, преди години на Белослав имаше ферибот, на който се качвахме с колата. Чудех се дали още работи? Актуални цени?
Малкия би се изкефил 😊😊😊
Работи си ферибота, почти денонощно. Безплатен е.

# 306
Здравейте! Някой тази година да е бил в Мирамар ? Между него и Сол Луна кой е по-добър?

# 307
Охх, труден въпрос, пързалките на Сол ако не са ви от значение - Мирамар.

# 308
Здравейте. Знаете ли бюджетни места, където допускат с малки кучета в Обзор?

# 309
  • Велико Търново
Здравейте, някой може ли да сподели цените на чадър и шезлонг на централния плаж? Благодаря!

# 310
Здравейте, за да се качим на ферибота в Белослав на картата ферибот юг ли трябва да задам?

# 311
Ние сме отседнали в сирена палас и тук позволяват с кучета, но май се заплаща допълнително.
В апартамент с две спални сме, излиза ни към 120 лв нощувката, но бях запазила още през март.
Много съм доволна от хотела, на центъра и на метри от плажа. Има осигурен паркинг.
Давам ви този телефон, хотелче до училището, двойни стая в момента е 50 лв на вечер и позволяват с дом любимци, не се заплаща допълнително доколкото разбрах. Запознахме се с хора на плажа, които ни го препоръчаха. Нашите две кучовци са на хотел в София. :Д
0886902232 - Катя.

# 312
Само имайте предвид, че съгласно Наредба на община Бургас, към която се води кметство Обзор, на плажа е забранено за кучета и правят проверки. Добре е да попитате в хотела как стои въпросът тази година, но едва ли има промени.

# 313
Здравейте! За първа година сме решили да ходим с детето (12г) на нашето Черноморие. От седмица ровя по сайтове и търся подходящи плажове и хотели. За сега сме се насочили към  Обзор, но ми е много трудно с избора на хотел, затова се надявам да ми помогнете Heart Eyes Между Мирамар, Сол Луна, Сънрайз Блу, Сънрайз Суитс и Риу Хелиос кой е най-добрия избор?

# 314
Sol има аквапарк.
Все си мисля, че ще е рай за 12г младеж

Общи условия

Активация на акаунт