Обзор 2021/2022 г.

• 41 069
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
  • оттам, откъдето започва България
Живот и здраве да е, порасналото ми семейство отново ще разпуска в Обзор. Simple Smile

# 286
Здравейте, някой има ли мнение за сирена палас?

# 287
И аз запазих Казабланка от 24.07. Много го харесвам, дано останем доволни.
Аз запазих в Казабланка, дано всичко да е наред.
На смени ли е храненето?

# 288
  • София
Здравейте. От Сънрайз ол суитс възможно ли е пешеходна разходка до центъра на града? Какво е разстоянието и има ли изобщо алея или място на което човек да се разходи?

# 289
Здравейте. От Сънрайз ол суитс възможно ли е пешеходна разходка до центъра на града? Какво е разстоянието и има ли изобщо алея или място на което човек да се разходи?
Освен по пътя на риск от профучаващи автомобили, няма как да се стигне до града. На около 2 км е от центъра на Обзор. Преди имаше бусчета - маршрутки от тази група хотели до Обзор и обратно, но сега нямям идея дали ги има. По плажа също става, но през деня и ако си готова да ходиш по пясъка. Не е приятно. Има дълга крайбрежна алея, но тя е от централния плаж в обратната посока на Юг, а Сънрайз е на Северозапад. Този хотел е далеч и от плажа. Едни 350 - 400 м е разстоянието.
Това е стара снимка, но на нея се вижда разстоянието до плажа. Хотелът е на пътя Бургас - Варна. Сега пред хотела има друг хотел.

# 290
  • На плажа
Може да се мине покрай Обзор бийч резорт( комплекса,който виждате на първа линия на снимката по горе),после покрай Рейна дел мар ,има алея успоредна на главния път ,моста след това и сте в Обзор,не е близко ,но пък е приятна разходка.

# 291
Може да се стигне пеша до града за около 15 минути. Има уличка зад Обзор бийч резорт, по която се стига до Мирамар. От там пак се излиза на главния път , но има изграден тротоар . Минавали сме го много пъти с малки деца.

# 292
Освен по пътя на риск от профучаващи автомобили, няма как да се стигне до града.
Ехх, 3 пъти мери, един път режи.
Че същата работа и за писането във форуми.

https://maps.app.goo.gl/17VcfCCgFX7S8NSa9

# 293
Айва, даже вече не си ми интересен  и селските ти изтъквания и дори са ми смешни!

# 294
Може да съм скучен и селянин, но поне не поствам подвеждаща информация.

# 295
Fatalina, крайно време е да спреш да пълниш темата с изказвания по въпроси, от които си нямаш никаква представа! Колко пъти почива в хотелите след Обзор,  колко пъти от там ходи до Обзор и въобще дали си виждала някой от тези хотели отблизо, та винаги трябва да се включиш като стане въпрос за тях? Разбирам, че ти е скучно на морето в тоя дъжд, ама поне недей да дрънкаш глупости по темата!

# 296
  • Козлодуй
Много години ходим на море в Обзор но все в града и аз мислех като fatalina, че няма как да стигнеш до Обзор от тези хотели извън града освен по магистралата Варна - Бургас а по нея колите наистина се движат с голяма скорост затова винаги заявяваме почивката си в Риу и тази година също Simple Smile
Благодаря на aiwabg за картата сега видях всичко ясно къде е Simple Smile
Няма нужда от нападки на мен дискусията ми е полезна. И мен ме нападнаха по-горе в темата миналата година че водата не била плитка и т.н. ама няма смисъл нали затова е разговора за да се достигне до истината Simple Smile
Най-вече разбрах, че реката която минава до хотела ни се казва Двойница - много съм щастлива Simple Smile

# 297
Здравейте, плажът пред Хотел Парайзо Бийч плитък или дълбок е. Мнения за този хотел. Храна, обслужване, стигат ли наличните шезлонги.

# 298
стигат.
морето става рязко дълбоко. малко по-вляво е по-плавно.
харесвам го много хотела, писала съм за мин.г. тази анимацията би трябвало е нова и по-добра.

# 299
Здравейте, знаете ли цената нашезлонг и чадър на централния плаж?

Общи условия

Активация на акаунт