Обзор 2021/2022 г.

• 41 080
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
  • Козлодуй
Crystal_Noir, да споделиш после в тази тема как сте изкарали Simple Smile

# 121
  • Sofia
рvacheva, разбира се, да сме живи и здрави да отидем, с удоволствие. Simple Smile
Слънчево лято и прекрасни почивки на всички! Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 12:40 от Crystal_Noir

# 122
парайсо бийч е нашият избор - на плажа с чадъри и до центъра, добра обстановка, малък и надявам се храната ще е добре, стаите изглеждат приятни и със супер гледка. някой бил ли е там вече?

# 123
  • Велико Търново
парайсо бийч е нашият избор - на плажа с чадъри и до центъра, добра обстановка, малък и надявам се храната ще е добре, стаите изглеждат приятни и със супер гледка. някой бил ли е там вече?

Да. Две години подред. Назад в темата съм оставила и коментари.

# 124
Мога да дам положителен отзив за Марина Сандс. Храната е чудесна, има избор и е вкусно приготвена. Стаите са нови, чисти и уютни. Има вечер програма за малки и големи. Паркинга е достатъчно голям. Плажът наистина е каменист и с много водорасли пред шезлонгите, но в страни е хубав. Това,което не ми допадна е,че пясъкът не е почистен - има пръчки и боклуци, които не са приятни, когато стъпваш. Нищо счупено, олющено или изтъркано не видях.

# 125
Мога да дам положителен отзив за Марина Сандс. Храната е чудесна, има избор и е вкусно приготвена. Стаите са нови, чисти и уютни. Има вечер програма за малки и големи. Паркинга е достатъчно голям. Плажът наистина е каменист и с много водорасли пред шезлонгите, но в страни е хубав. Това,което не ми допадна е,че пясъкът не е почистен - има пръчки и боклуци, които не са приятни, когато стъпваш. Нищо счупено, олющено или изтъркано не видях.
Може ли да кажеш къде в страни, на ляво или на дясно от чадърите на хотела акъ си с лице към морето? Също така дали външният паркинг се заплаща допълнително? Има ли указателни табели на пътя Бс - Варна, а и но черният път, по които човек да се ориенсира как да стигне до хотела? Има ли шатъл на хотела, които да вози гости до Обзор и къде в града спира? В какви часове тръгва и до колко часа вечерно време пътува? Благодаря за споделеното!

# 126
Мога да дам положителен отзив за Марина Сандс. Нищо счупено, олющено или изтъркано не видях.
Може ли да кажеш къде в страни, на ляво или на дясно от чадърите на хотела акъ си с лице към морето? Също така дали външният паркинг се заплаща допълнително? Има ли указателни табели на пътя Бс - Варна, а и но черният път, по които човек да се ориенсира как да стигне до хотела? Има ли шатъл на хотела, които да вози гости до Обзор и къде в града спира? В какви часове тръгва и до колко часа вечерно време пътува? Благодаря за споделеното!
В дясно е чистия плаж. Шатъл мисля,че няма. Не съм виждала табели. Не се заплаща външния паркинг.
 Ако идвате от Бургас на влизане в Обзор има Лукойл, преди Лукойла в дясно трябва да завиете. Излизате от главния път. И после пак в дясно, там има табела за хотела.

# 127
  • Sofia
Fatalina, да се включа и аз, нали имам "опит" с хотела. 😊
Идвайки от Бургас има една много малка табела с името на хотела, непосредствено преди черния път. Навигацията в колата сдаде багажа, изписваше само off road, докато Waze се справи без проблем. Simple Smile
Има външен паркинг за 10-на коли и подземен, до последния не стигнахме, и двата са безплатни.

# 128
Какви са цените на леглата в квартирите тази година? Обзор ни е любима дестинация, но миналата година ходихме на Поморие и не бях очарована... Плажа е хубав, но бяхме в Новия град и нямаше къде да се разхождаме. Вечер трябваше да ходим в Стария град... Simple Smile

# 129
Подземния паркинг в Марина Сандс е платен - 10лв на ден, неохраняем е. Точно пред хотела паркинга не е голям, но отдолу към басейна има горичка, там също може да се спира. За мен има къде да се спре колата.

# 130
Здравейте, някой в момента в Сол луна Бей или с отзив от тази година? Заминаваме в неделя.

# 131
  • Sofia
Подземния паркинг в Марина Сандс е платен - 10лв на ден, неохраняем е. Точно пред хотела паркинга не е голям, но отдолу към басейна има горичка, там също може да се спира. За мен има къде да се спре колата.
Благодаря за уточнението, явно има промяна от миналата година.

# 132
Благодаря за уточнението, явно има промяна от миналата година.
Благодаря момичета! В офертата на Визит си пише за подземният, че  е платен, но исках да съм сигурна, че поне надземният е включен в цената на пакета. Иначе аз черният път го знам, но все пак там вече има доста апартхотели и да не се лутаме на къде всъщност трябва на се насочим. Тайно се надявах, че от кметството или самите инвеститори на хотели и комплекси да са направили нещо за достъпа до тази част от курорта, ама уви, не са.Щом Waze се справя, ще го намерим.

# 133
Поздрави от дъждовен Обзор, днес пристигнахме. По нататък ще дам обратна връзка.

# 134
10ти ден сме в сънрайз блу.
По настояване на децата, обаче таз година останаха разочаровани. Анимацията е жив зян.
Вчера валя цял ден , в понеделник почиват по график. Умряха от скука.
Много неща са се запазили все така добре, но има и пропуски.
 Повече като си тръгнем след няколко дни.

Аквапарка на Сол Луна може да се ползва от външни лица - 20лв на човек. Обаче за ден писват пързалките, леко скучни са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт