Обзор 2021/2022 г.

• 41 058
  • 437
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, някой може ли да сподели паролата на wifi в Риу Хелиос Обзор? Благодаря 😊😊

# 316
Здравейте, някой може ли да сподели паролата на wifi в Риу Хелиос Обзор? Благодаря 😊😊
Здравейте! Може ли да споделите впечатления за хотела? Насочили сме се към Обзор за тазгодишната ни почивка, но още не сме избрали хотел.

# 317
Охх, труден въпрос, пързалките на Сол ако не са ви от значение - Мирамар.
Запазихме  за Мирамар за другата седмица 🙂 Дано само да случим на хубаво време, че го дават да паднат температурите точно тогава.

# 318
Някой в момента в Мирамар? Да сподели как е, храна, чистота, плаж…? Миналата година беше ок, сега чета, че вече било пълно по морето и пак започнали “разправии” и запазване на шезлонги - миналата година може би заради короната, беше много спокойно (пак по същото време - начало на юли) и леко съм се напрегнала, а заминаваме след 3 дни 😒

# 319
Някой в момента в Мирамар? Да сподели как е, храна, чистота, плаж…? Миналата година беше ок, сега чета, че вече било пълно по морето и пак започнали “разправии” и запазване на шезлонги - миналата година може би заради короната, беше много спокойно (пак по същото време - начало на юли) и леко съм се напрегнала, а заминаваме след 3 дни 😒
Пиши като сте там как е.

# 320
Преди 3г бях с куче,имаше и други,нулев проблем.

# 321
Видях няколко малки кученца по плажа. Никой не правеше проблем. Все пак проверки не са изключени.

# 322
Здравейте!
Търсим къде в Обзор да хапнем вкусни панирани миди и разни други морски дарове. Ще бъда благодарна за препоръки!

# 323
Здравейте, обожаваме да хапваме на Морска перла Обзор. За мен там е най - прясната храна, риба и миди. Винаги е пълно и чакаме , но си заслужава. Опитайте разядки микс и Татяна хайвер. Уникално вкусни са.
Да използвам, да попитам има ли вече върнали се или все още в Казабланка. Очаквам пресни отзиви.
Здравейте!
Търсим къде в Обзор да хапнем вкусни панирани миди и разни други морски дарове. Ще бъда благодарна за препоръки!

# 324
Морска перла ми е прехвалено. Малки порции, викоси цени. Повече ми хареса храната в Капитан фиш, аз морски неща не ям, но компанията ми беше доволна от предложеното. Имаше миналата година още едно заведение, което винаги беше пълно с хора, и аз обядвах там веднъж, местоположението му е след Морска перла посока Сунео, преди Капитан фиш. На два етажа е. За съжаление не се сещам името му.

# 325
Здравейте, запазих в Сол луна за периода 1-6ти септември 2възрастни и 2 деца под 2 години за 1200лв.
Добра ли е офертата?
Има ли отзиви от тази година?
В сайта на Мелиа имат намаление на хотелите им, ако някой се интересува.

# 326
Да споделя отзив за Казабланка, в момента сме тук. Настаниха ни в 14ч, имаше хора, които чакаха до 15ч. Гривни но сложиха в 14:30,за да свърши обяда. Където и да сме били до сега, винаги са ни ги слагали по-рано. Стаята ми хареса, като апартамент е, две стаи, голям разпънат диван за детето.
Всяка сутрин закуската е напълно една и съща.
Обяда е 4-5 салати, им нещо пилешко, нещо свинско и нещо рибно. Рибата изобщо не ми харесва, някаква печена, с кости. Днес бях рибни пръчици. Има и скара, пекат на нея, пилешко, свинско, днес на обяд имаше ребра, а тази вечер кебапчета. Винаги има пържени картофи. И два вида супа. Хубави плодове и десерти. Спагети няма. Понякога има макарони, но или на салата или смесени с нещо друго. Следобед всеки ден е пица и един вид сладки. Пицата е много хубава. Това,което не ми харесва е уж има коктейли, но изобщо не струват, не те поглезват, мен даже не ме блазнят. Има фрапе,но се заплаща 2.50-за мен това е пълен смях!!! Интернет в стаята нямаме. На басейна и на лобито. Паркинга е голям. Плажа е на около 6-7 Мин. Хубав е. Но румънците постоянно са нахвърляли хавлии на първа линия и идват чак към 10,за това пък не липсват скандали на плажа. Анимацията според мен е кръгла 0.
Ако се сещате нещо питайте. Лично за мен за 1000лв в този период е добре, повече не бих дала.

# 327
Здравейте! Настанихте ли се вече в хотела?

# 328
Забравила съм да пиша тук, писах в другата тема. Копирам се:
Ние днес се настанихме в Мирамар. Пристигнахме около 3 и имаше малко неразбории около намиране на пиколо, настаняване и т.н., но бързо-бързо всичко се нареди. Нещата на пръв поглед са същите като миналата година - стаи, чистота, обслужване, храна, басейни и плаж. Не виждам нито подобрения, нито влошаване на услугата (за щастие). Понеже гледам, че е тема - паркингът е безплатен, охраняем, на около 30-40м от хотела. Басейните (3) са със зидани стълби, но само един е за “възрастни”, другите са детски (до глезен или коляно на голям човек), и е сравнително малък.
Скрит текст:

(снимка от сайта им, може човек да добие представа с хората вътре) Поне с очите си виждам как всяка нощ го чистят, ако не друго 🙂 Леглата ни не бяха събрани на “спалня” та се наложи да звъня на рецепция - веднага дойдоха 2 камериерки да ги съединят и сложат големи чершафи, и двете бяха българки, любезни.
Утре ще преговарям с управителя на ресторанта пак да вземам супа от рано 😄 дано се съгласят. Днес за вечеря темата беше морски деликатеси, отядохме си 😂 храната както и преди, е в изобилие, с добро качество - до момента проблем с тяхната храна никога не сме имали, включително с детето. Постоянно персонал отсервира и чисти, а храна се зарежда нон-стоп. В минибара има 2 детски сокчета, някаква вафла, 2 кена бира и шише 250мл вино Черга, може и друго да има, не съм ровила, само набутах шишето с вода (Девин изворна 2л). В лобито си взехме още шишета, че с едно сме за никъде. Тази година в стаята има кафе машина с капсули, миналата нямаше.
Плажът е както обикновено, водата беше супер, естествено имаше леки вълни, жълт флаг.
Ще пиша по-нататък какво е положението. Дано останем доволни до края пу-пу

# 329
Направих резервация за Мирамар през booking за Ultra all inclusive, но пък няма информация какво включва Thinking В тези а ла карт ресторанти, доколкото разбрах имаме право само на едно посещение, но не разбрах дали е включено в цената и ако е така, до определена сума ли трябва да консумираме. Четох коментари, че в някои хотели в този тип ресторанти се заплаща консумацията. По нагоре за друг хотел бяха писали, че уж са all inclusive, пък фрапето си го плащаш. За други хотели пък пишеше, че мини бара е платен. До  сега само един път сме били на all inclusive  в Гърция и там не помня да сме доплащали за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт