Обзор 2021/2022 г.

• 41 048
  • 437
  •   1
Отговори
# 345

Здравейте, понеже сме се насочили към Казабланка, а сме с дете на 1 година и половина, да питам, има ли асансьор?
Blush
Има, дори повече от 1. Как си мислите, хората се качват до 7 етаж?!

Има два, единият от които не работи Simple Smile Ние сме с две деца, едното от които на 1г и добре, че сме на ет.3, та повечето пъти като бързаме ползваме стълбите.
Направихме 5 дена, ако някой има конкретни въпроси да пита.

П.С. От този Понеделник хотела е фул и в час пик (1ч сед началото на храненето) ресторанта се препълва, което води до чакане за места за маса. Същото се отнася и за чадърите към хотела на морето. Днес в 9:30ч всичките... може би 8 или 9 редици бяха пълни. Освен стандарните запазвания с хавлия, чадърите може да се ползват и от въшни лица което "изяжда" още от свободните места за гостите на хотела.

П.С2. Относно морето, вълните и дълбокото - потвърждам, че ден с ден няма еднакъв. Най-странното което другаде мисля не ми се е случвало е, че през деня е 28-29 градуса, а вечер 16-17 и се спи супер Simple Smile

# 346
Здравейте, някъде мисля бях видяла списък със заведения в Обзор, но сега не успявам да го намеря в темата и се чудя, някой може ли да препоръча вкусни места за хапване. Август сме там в хотелче само със закуска и никога преди това не сме били в района и сме крайно неориентирани за читави места за ядене. Нямам претенции дали са лукс или не, само да е вкусно и да нямаме стомашни проблеми после Simple Smile

# 347

Здравейте, понеже сме се насочили към Казабланка, а сме с дете на 1 година и половина, да питам, има ли асансьор?
Blush

Има два, единият от които не работи Simple Smile Ние сме с две деца, едното от които на 1г и добре, че сме на ет.3, та повечето пъти като бързаме ползваме стълбите.

П.С. От този Понеделник хотела е фул и в час пик (1ч сед началото на храненето) ресторанта се препълва, което води до чакане за места за маса. Същото се отнася и за чадърите към хотела на морето. Днес в 9:30ч всичките... може би 8 или 9 редици бяха пълни. Освен стандарните запазвания с хавлия, чадърите може да се ползват и от въшни лица което "изяжда" още от свободните места за гостите на хотела.

П.С2. Относно морето, вълните и дълбокото - потвърждам, че ден с ден няма еднакъв. Най-странното което другаде мисля не ми се е случвало е, че през деня е 28-29 градуса, а вечер 16-17 и се спи супер Simple Smile

Много благодаря за полезния отговор! Hug

А от 3-ти етаж открива ли се гледка към морето или само на по-горените етажи?

# 348
  • Пазарджик
Здравейте, някакви отзиви за Сол Луна Бей? Ще сме там от 02.08. Не сме били в този хотел до сега.

# 349

Blush

Много благодаря за полезния отговор! Hug

А от 3-ти етаж открива ли се гледка към морето или само на по-горените етажи?

От третият не. Терасата ни е южна и гледката се скрива от RIU-то и други сгради. Може би чак над ет.5 се вижда нещо Simple Smile

# 350
Пресни отзиви за Сънрайз Блу Меджик Ризорт? 🙂

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 18:30 от deska90

# 351
# 352
Ако това е към мен, следя темата и мисля, че скоро не е споменаван този хотел.

# 353
Бял списък хотели

# 354
Там също няма нищо последния отговор е от юни. Мога да намеря много мнения, но стари, попитах за пресни. След ковид не са малко добрите хотели, които западнаха, затова питам, ако някой е ходил това лято.

# 355
Значи в общата морска тема, не помня вече къде писах

# 356
Аз да ви кажа, днес решихме да се разходим из градчето, да заведем детето до парка на различни люлки и пързалки от хотелския комплекс, да си купя палачинка (не че в хотела няма денонощно софри и плюскане, ама е така за спорта), да купим някоя пластмасова тъпотия… и съм много разочарована! В парка е станало като търговски център - емнайсе вида колички за парички, рисуване на някакви неща, бънджита, коли с дистанционни управления, памуци, боксове, надуваеми животни с басейнче, не знам си какво 😵💫 две пързалки и 4 люлки на кръст и всичко друго да даваш пари и детето да реве, че иска… Еми, повече няма да ходим 😂

# 357
  • Козлодуй
Пресни отзиви за Сънрайз Блу Меджик Ризорт? 🙂

https://www.bg-mamma.com/?topic=1344830.45  - само това се намира в бгмама като мнение Simple Smile
Аз съм резервирала на Риу и там всяка стая е с изглед към морето и сме доволни по принцип след като ми мине почивката ще пиша отзиви за всичко Simple Smile

# 358
Търсачката е мега зле...
https://www.bg-mamma.com/?topic=1455389.msg44966775#msg44966775

Сега(9-10Юли) само е още по-пълно и качеството върви надолу.

# 359
  • В.Търново
Търсачката е мега зле...
https://www.bg-mamma.com/?topic=1455389.msg44966775#msg44966775

Сега(9-10Юли) само е още по-пълно и качеството върви надолу.
Еееее, отчайваш ме вече наистина. Sad
Като знам колко трудно събрах парите..., да не стане като в хотел Нева преди 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт