Обзор 2021/2022 г.

• 41 043
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
Времето тъкмо се оправи и от днес реката до RIU излива в морето нещо съмнително с кафяв цвят Anguished

# 361
  • Козлодуй
Може да е тиня Simple Smile Обикновено ние като сме там реката е затапена и се процежда само под пясъка и даже се събира блато в него съм снимала водоплаващи птици но сега не зная дали ще открия снимката Simple Smile Надявам се да е чиста реката макар да съм виждала тръба заустена към нея но от там никога не тече нищо та не зная ще видим като отидем - благодаря за информацията Simple Smile

# 362
Възможно е, но сме от 5 дена тук и се появи днес. В радиус от 100 метра около устието на реката, морето е същият цвят и се е напълнило с водорасли, което ме навежда на мисълта, че не е тиня. Звъннах на 112 за всеки случай, макар че не вярвам да се случи нещо кой знае какво. Иначе сутрин морето е приказка

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 14:02 от mrowcp

# 363
Търсачката е мега зле...
https://www.bg-mamma.com/?topic=1455389.msg44966775#msg44966775

Сега(9-10Юли) само е още по-пълно и качеството върви надолу.
Еееее, отчайваш ме вече наистина. Sad
Като знам колко трудно събрах парите..., да не стане като в хотел Нева преди 2 години.

Ооооо, ти сравняваш лада с опел (примерно) Simple Smile))
Аз "мрънкам" щот сме редовни от сезон1 и знам, какво беше и какво е сега.

# 364
Здравейте, някъде мисля бях видяла списък със заведения в Обзор, но сега не успявам да го намеря в темата и се чудя, някой може ли да препоръча вкусни места за хапване. Август сме там в хотелче само със закуска и никога преди това не сме били в района и сме крайно неориентирани за читави места за ядене. Нямам претенции дали са лукс или не, само да е вкусно и да нямаме стомашни проблеми после Simple Smile
Здравейте! Ние тъкмо се завърнахме от почивката и бих ви предложила да посетите „Морски бриз” - особено ако сте с дете на втория етаж има нещо като детски кът ( пързалки, къщички, играчки), а гледката е невероятна!, „Морска перла” - също не е лошо, но има какво да се желае от към обслужване. И двете заведения са покрай брега.
Пробвайте и ресторант Хановете и Лилия - ние за жалост не успяхме да ги посетим, но има доста добри отзиви за тях. Те са на центъра.
Не ни хареса в ресторант „Воденицата”!!!

# 365
Здравейте,момичета! Скоро ще бъдем в Обзор,досега не сме ходили Може ли някой да сподели цена на чадър и шезлонги? Ние ще сме на самия център в семейно хотелче,от там на кой плаж се стига - централен ли? Има ли сергийки с чанти,блузки и други джунджурийки?

# 366
  • В.Търново
Какви са цените на атракционите в лунапарка на Обзор?

# 367
  • София
Пресни отзиви за Сънрайз Блу Меджик Ризорт? 🙂

Тази година за първи път бяхме в този хотел и въобще в района на Обзор. Не знам как е било в предходните сезони, но сме доволни - храната в ресторанта е разнообразна и качествена. Обслужването по различните барове и при поддръжката и почистването на стаите също беше на ниво и почти нямам забележки.

От обиколката в района установихме, че този хотел е с най-доброто разположение на плажа - чадърите са на по-голямо разстояние, а слънцегреенето е най-продължително, защотото сградата на хотела се намира на по-голямо разстояние извън пясъка и не прави сянка още в 17 часа, както е при останалите хотели на тази плажна ивица. Това дава възможност максимално дълго да се стои на плажа.
Стаите са уютни и удобни. Баните са чисти. Хотелът е сравнително нов и му личи.
Анимация има всеки ден без понеделник.

Не сме ползвали басейните и не мога да дам отзиви за тях. Водната пълзалка е приятна за децата, но по-големите (15 години) я намираха за малко скучна.

Ще отговоря на конкретни въпроси, ако има интерес.

# 368
Който е ходил в хотел Казабланка, може ли да сподели по-долен или по-горен етаж е за предпочитане? Исками се на по-горен, заради гледката, но сме с малко дете и не знам до колко е удачно. На по-горните етажи гледката заслужава ли си?

# 369
Който е ходил в хотел Казабланка, може ли да сподели по-долен или по-горен етаж е за предпочитане? Исками се на по-горен, заради гледката, но сме с малко дете и не знам до колко е удачно. На по-горните етажи гледката заслужава ли си?
Няма никаква гледка. Евентуално късче от морето може да се види от последният етаж, между хотелите. Пред Казабланка е РИУ, който е много висок и голям хотел и нищо не се вижда. Ако въобще  Ви удоволетворят желанието, е по-добре  да изберете, настанаване до 4 етаж, защото на горните етажи в час пик понякога топлата вода не се качва.

# 370
I Nanna т.к. ще сме с малко дете и количка, лесно ли е придвижването из хотела е стигането да плажа, имате ли наблюдения?

# 371
  • На плажа
Здравейте,момичета! Скоро ще бъдем в Обзор,досега не сме ходили Може ли някой да сподели цена на чадър и шезлонги? Ние ще сме на самия център в семейно хотелче,от там на кой плаж се стига - централен ли? Има ли сергийки с чанти,блузки и други джунджурийки?
Скоро гледах цените,но не запомних с точност.На централния плаж пред ,,Морски бриз,, 6лв чадър и 5лв.шезлонг...или обратното.На южния плаж след Куба бар 1.50лв чадър и 1.50лв.шезлонг.

# 372
Няма никаква гледка. Евентуално късче от морето може да се види от последният етаж, между хотелите. Пред Казабланка е РИУ, който е много висок и голям хотел и нищо не се вижда. Ако въобще  Ви удоволетворят желанието, е по-добре  да изберете, настанаване до 4 етаж, защото на горните етажи в час пик понякога топлата вода не се качва.

Ясно. Много благодаря! Blush

# 373

Благодаря! А рано ли пада сянката от РИУ върху чадърите на Казабланка? Че съм била на места, където в 5 часа вече е сенчесто, което не е много приятно, ако искаш да използваш слънцето.

# 374
По този въпрос не мога да дам мнение, защото, когато посещавах хотела, чадърите на Казабланка бяха в дясно от Риу, пред игрището и нищо не ги засенчваше.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 18:30 от fatalina

Общи условия

Активация на акаунт