Лято в Албена 2021 г.!

• 39 984
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Изненадите за 2022 г. :
1.  Вдигнати цени ....
2 ."..... отстъпката за Ранни записвания НЕ се комбинира с Priority Club Albena, отстъпката за акционери ИЛИ отстъпката за притежатели на карта Доверие ......"

За какво е картата Priority Club Albena ... ясно ли е на някого?
Едно обещават, когато я издават, но, друго става ....

# 646
  • В.Търново
При тия кофти коментари как още искате да резервирате за Албена?
Вижда се, че не работят в полза на клиента и от няколко години все го слагат отзад.

# 647
  • София
А как обичам  Албена 😪

# 648
Вижда се, че не работят в полза на клиента и от няколко години все го слагат отзад.

За съжаление наистина последните 2 години качеството е по-ниско от предишните. 2019,2018 може би бяха най-силните години, а от тогава насам пада качеството. Конкретно за хотела, в който бяхме ние нямам забележки за хигиена и условия, единствено храна и ранното затваряне на външния бар бяха занижени спрямо предишните години.

Негативни коментари има не само за Албена, а и за други  морски дестинации в България.

Лично аз не съм намерила за себе си алтернатива, която да отговаря на следните изисквания и ще съм безкрайно благодарна на предложения:
- широка плажна ивица с чадъри, сложени на аналогично отстояние като това в Албена
- хотел на първа линия от класа на Маритим, Фламинго или Гергана със съпоставима цена
- постъпателно увеличаване на дълбочината на морето
- липса на презастрояване
- чисто море /без отпадни вода и липса на пречиствателна станция/
- спокойствие в курорта / дори вечер, когато беше най-натоварено от разхождащи се туристи не е било толкова претъпкано както в другите курорти /; спокойно за деца през деня и без постоянен родителски надзор
-  възможност за спокойни разходки /извън централната алея с атракционите и магазинчетата, Албена е доста спокойна през целия сезон/
- минимална цена за деца до 12г, а не 30-50% от цената на възрастен

# 649
За мен Дюни май е единствената разумна алтернатива.

# 650
  • В.Търново
90% от хотелите деца до 12г. са безплатно.

# 651
Ето някакви примерни цифри за сравнение:

Цени/оферти от популярен сайт/ за 2021 топ сезон двойна стая море 2+1 /дете до 12г/:

600лв - Хотел Роял Касъл, Елените  - All
496лв - Хотел Мирамар, Обзор - All
485лв - Дюни роял резорт - All
440лв - РИУ Хелиос Бей, Обзор, - All
430лв - Мелиа Гранд, Златни пясъци - All
430лв - Палас,  Слънчев ден  - All
425лв - Хотел Марина бийч, Дюни  - All
420лв - Сол Несебър Палас  - All
320лв - Оазис дел Маре Лозенец  - All
290лв - Сириус Бийч, св. Константин и Елена  - All
282лв - Сънсет Ризорт Поморие  - BB

Част от тези хотели имат 30%, 50% цена за дете в топ сезона.

Цени БЕЗ отстъпки топ сезон 2021:

430лв - Маритим Парадайс Блу, Албена - HB
320лв - Хотел Фламинго Гранд - Албена - HB
352лв - Хотел Гергана, Албена - All

# 652
Апартаментите и екзекютив стаите ги няма.  Не ги ли пускат и тях на ранни?
Каква е ролята на студията с кухненски кът във Фламинго гранд? Предполага се, че ще изпържа някое яйце или филийки, ако не ми хареса закуската в ресторанта.

# 653
Миналата година в Маритим беше 412 лв. HB. Освен закуска и вечеря без никакви напитки не е включена друга храна.
Все пак като си All имаш по всяко време храна и напитки.
Шезлонгите, както съм писала, бяха заемани от външни посетители срещу 1 лев. Почистване на терасата нито веднъж, вътре повърхностно.
От 2003 ходехме всяка година в Албена, като последните години качеството осезателно се понижи и тази за първи път пропуснахме. За догодина не сме мислили.

# 654
Желязно ветрило, идеята на кухненския кът както и в студиата на Маритим - удобство Simple Smile
Ако си с бебе може да искаш да му забъркаш нещо... примерно. Може и мусака да извъртиш , така и така обяд няма включен Simple Smile

Имаше ги сутринта и апартаментите, но не пуснаха Студиата на Маритим.

bubkab, Затова съм дала на каква база за изхранване са цените. Но също така има и доста други подробности, които подлежат на сравнение - отстояние от плажа, наличие на вътрешен басейн, вид на плажа...
Затова си е въпрос на предпочитание кой от какво има повече нужда.
Приятел ми разказа, че на южното черноморие тази година е имало табелки "reserve" поставени от концесионерите и липса на опция за близък чадър до морето за по 2 седмици напред.
В Албена тази година се пазеше от луди почиващи от 5.20 сутринта Simple Smile И българи, и румънци!

Нямам забележки към чистачката тази година - всеки ден хвалии, на 2 нощувки чаршафи, всеки ден пълно миене на баня, излъскване на смесители, прахосмукачка и миене на под, оправяне на легла, изхвърляне на кошчета, зареждане на кафемашината, оправяне на терасата. Прах специално проверих дали има по мебелите при пристигането, заради поста на Желязно ветрило тази година - нямаше. Колкото и да ми е болно да си го призная - украинките са в пъти по съвестни и работливи от нашенци.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 16:34 от gato

# 655
  • София

За съжаление наистина последните 2 години качеството е по-ниско от предишните. 2019,2018 може би бяха най-силните години, а от тогава насам пада качеството. Конкретно за хотела, в който бяхме ние нямам забележки за хигиена и условия, единствено храна и ранното затваряне на външния бар бяха занижени спрямо предишните години.

Негативни коментари има не само за Албена, а и за други  морски дестинации в България.

Лично аз не съм намерила за себе си алтернатива, която да отговаря на следните изисквания и ще съм безкрайно благодарна на предложения:
- широка плажна ивица с чадъри, сложени на аналогично отстояние като това в Албена
- хотел на първа линия от класа на Маритим, Фламинго или Гергана със съпоставима цена
- постъпателно увеличаване на дълбочината на морето
- липса на презастрояване
- чисто море /без отпадни вода и липса на пречиствателна станция/
- спокойствие в курорта / дори вечер, когато беше най-натоварено от разхождащи се туристи не е било толкова претъпкано както в другите курорти /; спокойно за деца през деня и без постоянен родителски надзор
-  възможност за спокойни разходки /извън централната алея с атракционите и магазинчетата, Албена е доста спокойна през целия сезон/
- минимална цена за деца до 12г, а не 30-50% от цената на възрастен

Принципно сте права, но качеството на услугите драстично е паднало  в повечето хотели. От гледна точка на природа и инфраструктура - Албена няма алтернатива.
Защо не се спазва  политиката за лоялни клиенти?

# 656
За мен Дюни май е единствената разумна алтернатива.
Да, лошото е, че не предлагат настанване на семейства с 3 деца. Вземем ли отделни стаи цената става много висока.

За момента се отказваме от Албена. Предложеното от курорта с по-голямата отстъпка беше приемливо.
За тези цени не си заслужава за мен.

# 657
  • София
Здравейте! Имате ли отзиви за Ралица аква клуб от скоро?

# 658
  • Sofia
Сигурно за първи път през живота си пиша 100% хейтърски коментар. Ще направя каквото мога, а мога, да стане достояние и на по-широка аудитория.
След като употребих неистови усилия да хваля Албена като единствения запазен, неразпарчетосан и небетониран курорт, след като му правих скрита и явна реклама публично и в частни кръгове, след като затварях очи за всякакви малки и големи злополуки и извинявах пропуските им, след като навивах преди броени дни цяла тайфа народ да ходим догодина заедно поне за седмица (леле, добре че им казах, че аз поемам логистиката по записване), получихме, всички ние, скъпи мои, една доста безпардонна и безпринципна плесница Grinning
Едно е да повишаваш цени, пазар е, всеки е свободен да остойностява услугите си. Друго е да променяш обещания, независимо пише ли ги или не, дори няма да проверявам, в малкия шрифт по общитe условия. Да, за комбинирането на Приорити кард и ранните остъпки, става въпрос и той не е в 10-те процента. Жалко...нищо хубаво не очаквам от този мениджмънт, така че (никога не съм предполагала, че ще го напиша в тази тема, най-съм мразила кифленски мрънкания и фръцкания тук), но още повече мразя селски вечеринки), та свят широк, бай-бай Албена Simple Smile

# 659
  • В.Търново
От любопитство зададох дати от 9 юли за 6 нощувки, 3 възрастни, защото малкия за другото лято ще е на 12г. вече. Излязоха ми космически цени за 6 нощувки, където например в Грифид Болеро с отстъпката и безплатно дете до 13г. ми излиза по-евтино, а там дори има и безплатен аквапарк и обслужването е на супер ниво.
Нямам думи!

Общи условия

Активация на акаунт