На море 2021 г. северно от Каварна

• 21 369
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
Привет! Днес става ли за плаж на север?
И  да препоръчате апартамент,къща близо до плаж,на пеша разстояние?

# 241
  • под тепетата
Засега при мен е добре, напича и е топло. Това до Калиакрия. За къща близо до плажа не мога да съм полезна.

# 242
Да, около Каварна си е супер за плаж в момента, имам познати там. Но се чудя на Щабла как е…

# 243
  • под тепетата
Вече не става, облачно и много духа, пред дъжд е.

# 244
А как е морската вода.

# 245
  • под тепетата
За днес не мога да кажа. Ходим следобед, но се раздуха и прикапва, та ще пропуснем.

# 246
Това ми излиза за днес като Т

# 247
Благодаря!За мен е вече студена.Ще е лежарна почивка.

# 248
Благодаря!За мен е вече студена.Ще е лежарна почивка.
Явно да 😊 Разчитам на хубава храна и гледка към морето.Все пак ще пусна отзив за хотела и морската вода. Любопитно ми е ще става ли за къпане… и изобщо за достъп до водата 😊

# 249
Поздрави от Шабла ☀ Морето е бурно, но пък водата е много топла. Няма много хора и е толкова спокойно…
Хотел “ Нави” е с отлични условия, голяма част от него е реновирана. Всичко ни е в близост/ плаж , заведения/. Горещо препоръчвам !!

# 250
  • Някъде по Дунава
В Нави има ли стаи за четирима? Преди ремонта май нямаше.
Ние сме във Варна. И тук е бурно морето, но е топло.

# 251
“Нави” има фамилни стаи, даже точно те са реновирани и са големи….Но просто нямам идея точно за колко броя почиващи са. Може да попитате по телефона 🙂

# 252
Нашата почивка на север приключи. Не бяхме идвали в тази посока от десет години. За някои неща има промяна, но други са застинали във времето. Ние бяхме в Крапец, харесваме селцето. Настанихме се в "Къща за гости Саша". Чисто, приятно, с прекрасна гледка към морето от огромна тераса. Домакините бяха изключително мили и прекрасни, имахме невероятни разговори с тях. Насочват гостите и към плажове, и към ресторанти , и към забележителности.
Посетихме повечето плажове наоколо, морето през цялото време беше малко по-бързо, но водата беше топла.
На Малкото море снощи трябваше да се открие Фестивал на хвърчилата, но , май че организаторите се отказаха от откриване. Днес и утре е самият фестивал. Надявам се да се е реализирал. Ако има някой в района може утре да го посети.
Вероятно след известно време ще се върнем отново в тази посока, определено ми е любимото място от Черноморието.

# 253
Има парад на хвърчилата, минахме набързо 😊 Интересно е, но беше голяма лудница…

# 254
Копирам си мнението от вчера за да не пиша друго От днес сме в Ефект Алгара Бийч Кранево.Първите ми впечатление са страхотни.Голяма територия, много добре поддържана, сякаш си в парк.Когато резервирах имах само опция стандартна стая парк.В резервацията помолих все пак ако има възможност за помещение с някакъв изход море и по моя преценка настаняване в основната сграда.Пристигнагме по обяд,на рецепция супер усмихнати млади хора.Изненадаха ме с усмивка че получаваме вила и всички екстри които използват вилите.Изпратиха ни на обяд ,да разгледаме и в 14 ч бяхме настанени.Мноого ми харесва вилата.Две бани,две тоалетни минибара с бира, безалкохолно и натурален сок, кафемашина Лаваца.Храната която пробвахме беше добре приготвена.Десертите не ми харесаха.Тази която пробвах в лобито беше добре.Храна и напитки през целия ден.з Зоната която е само за къщичките.

Общи условия

Активация на акаунт