На море 2021 г. северно от Каварна

• 21 366
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
  • В градината...
Почти половината лято изкарахме в Шабла. Ден с ден не си приличат. Морето е ту бурно, ту спокойно, водата на два пъти се обръща, друг път е много топла. Сменяме плажовете според настроението - централен, под фара, Болата, Каварна, под Каварна Херос и прочие. До сега не сме имали ден без плуване. Хвърчилата започнаха в петък в Зеления център, там беше откриването. Днес е последен ден. Тази година за първи път ходихме  в новооткрития миналата година музей на Дуранкулашкото езеро. Беше страшно интересно, още повече че на разкопките заварихме археологът, който е  син на откривателката на древното селище, който от 77-ма година работи и изследва. Направо ни омагьоса с разкази. За мен беше разочароващо, че и тук в района вече се пълни с народ, макар че пак си остава по-диво. Харесват ми хората, които идват тук - няма да срещнеш тунинговани и подобни Simple Smile

# 256
По на юг е Камчия, но и там за първа година беше пренаселено. Туинговани няма (за тях не е престижно), но с естествен тен - доста.

# 257
Днес сме на Русалка… Бях забравила колко е красиво ♥ Толкова спокойно, чисто, уникален цвят на водата…. На плажа сме не повече от 50-60 човека.
С радост видях, че са обновени шезлонгите, общите части са в перфектно състояние, идваха хора да чистят и плажа, ресторанта също е обновен. Не ми се иска да обсъждам безхаберието на собственика, просто се наслаждам на почивката и се радвам, че сме тук ☀

# 258
Каква е цената за вход на този плаж и паркинга?
А морето как е?

# 259
Паркинг 15 лв. Платената зона е по 20 лв на човек. Изглежда скъпо, но си заслужава всяка стотинка… Особено в този сезон , когато е толкова спокойно ❤ Морето е топло, тук специално е спокойно и става за къпане. На Шабла / където сме отседнали реално/ е бурно морето и доста ветровито.

Общи условия

Активация на акаунт