Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 274
  • 842
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ние не успяхме да посетим Стария капитан, а беше точно до хотела ни (Детелини). Препоръчаха ни го и от хотела, както и няколко други наши познати, но така се случи, че не го пробвахме.
Така че и от мен глас за него, макар да нямам лични впечатления Simple Smile

# 106
+ 1 за Стария капитан, миналата година бяхме в Детелини и това заведение се пълнеше много, отделно като цяло кухнята им и цените са добри.

# 107
Благодаря на всички за помощта, резервирахме в къща Добреви, направи ми впечатление любезното отношение на собственика, или поне с него си мисля че разговарях по телефона. Обадих се да резервирам, човека имаше някаква много належаща работа и каза, че ще върне обаждането до десет вечерта, звънна ми в 21:30.Много обичам коректните хора, все по рядко се срещат вече. Поздрави на всички и приятна ваканция.

# 108
На хубаво място е Добреви, аз съм била в хотел Пловдив до него.
Бихте ли споделили колко ви излезе стаята и за кой период-силен сезон или ..не държа на датите.
Ако решите да пишете после отзиви бих се радвала. Аз го знам хотела отвън, надничала съм така от прозорец, ама какво и що е -почистване, база, снимки има, но ...друго си е мнение лично и реално.
Весело лято и приятно прекарване))

# 109
Ами от 23.07 до 29.07, не знам силен или слаб период се води, общо 6 нощувки, стая Ротонда,  1 двойно и 1 единично легло са за 450лв, аз поисках още 1 легло и стана на 480лв. Това за 2 възрастни с 2 деца на 11г и 5г. Никъде не видях лоши отзиви за тях, а и цената ми хареса,под бюджета който си бях определил е, идва на 80лв за нощувка, до плажа е а с тия деца ще мъкна всеки ден 3,4 кубика въздух под формата на топки, жилетки и т.н. Задължително ще пиша тук след почивката, нали това е смисъла на форумите, да помагат на хората. Весело лято и на вас!

# 110
Благодаря)) Хубаво лято и на вас))  Води се силен сезон това време.
За колата до черквата има паркинг, не е далеч, но е платен, а там хотелчето е доста на оживено място и не знам за паркирането, просто да знаете.
Ротондата обаче е без тераса мисля, уточнете го. Иначе мястото е супер, ще ви хареса и ще ви е удобно.
Почти на плажа сте , то се вижда и от снимките, на първия вход на северния плаж до входа на крайбрежната.
Има всичко там и закуски , и ресторантчета. Проблем няма да ви е пътя до плажа, ама няма асансьор, но пък сигурно ще има място да си оставяте надуваемите неща. Лъвчето също беше удобно и на добро място, но няма и там асансьор.
ПП. Май имат тераса тези стаи, има едно продължение , сега гледах снимките. Много хубав изглед ще имате. Супер, дано сте доволни))

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 14:38 от Анонимен

# 111
Аз благодаря че ме насочихте.

# 112
Здравейте!Мнения за бистро и хотел ФОНТАНА?ул. Георги Кондолов 25.

# 113
Цитат
Общинският съвет в Приморско даде зелена светлина за провеждането на тридневен фестивал в края на юли. Международният SUNLAND festival by EXIT, който се провежда в редица държави по света, е плануван за 29 юли – 1 август. Организаторите заявили, че се очаква да присъстват около 20 хиляди посетители.
До момента е ясно, че събитието ще се проведе на плаж „Перла“.
https://www.flagman.bg/article/241693?fbclid=IwAR2O9U1rCUphZzCQQ … -mLmE1g9DPM7OqQHk

# 114
Здравейте, някой знае ли дали тази година ще има в Приморско онзи базар на българските производители, който миналата година беше някъде от 20 юли

# 115
Мястото е хубаво и съвсем близо до плажа. Бистрото си е ресторантче и е доста посещавано. Не знам вътре стаите как са. Под хотелчето има и магазин за плажни работи, тениски, бълг. стока пише че е. Намира се пред хотел Голдън Лион и след него е Жерави -единия вход. Мястото иначе е тихо, ресторанта не е с жива музика и шумно, до 23ч са приключили. Фонтан да има е силно казано, нещо бълбука вярно , ама.. Не знам как са цените, но е съвсем, ама съвсем близо до северния плаж.

# 116
Мястото е хубаво и съвсем близо до плажа. Бистрото си е ресторантче и е доста посещавано. Не знам вътре стаите как са. Под хотелчето има и магазин за плажни работи, тениски, бълг. стока пише че е. Намира се пред хотел Голдън Лион и след него е Жерави -единия вход. Мястото иначе е тихо, ресторанта не е с жива музика и шумно, до 23ч са приключили. Фонтан да има е силно казано, нещо бълбука вярно , ама.. Не знам как са цените, но е съвсем, ама съвсем близо до северния плаж.

Много благодаря!

# 117
Здравейте ! Да попитам на плаж (платена зона), дали се позволяват  малки кучета?

# 118
Здравейте ! Да попитам на плаж (платена зона), дали се позволяват  малки кучета?
На северния плаж миналата година съм виждал да водят и малки и големи.

# 119
  • Пловдив
Никога не са ми правили проблем за кучето на южния, северния не го тача, та том не съм биля. На Перла също няма проблем, макар и да стоят табелите, че е забранено.

Общи условия

Активация на акаунт