Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 259
  • 842
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, някой има ли отзиви за хотел Приморско на ул. Надежда?
Също ще съм благодарна на препоръки относно хотели в близост до Южния плаж! Хубав и спорен ден!

Даваше се само на чужденци до преди година-два, предполагам, че пак е така. Най-близки са Южни нощи 2, Съншайн, Буена виста и още има разбира се

# 91
  • Пловдив
Миналата година бяхме в хотел Детелини. На 5-6 минути е от Южния плаж - писах преди 1-2 страници за него.
Заглеждахме и Буена виста - той е в непосредствена близост до плажа.

# 92
Миналата година бяхме в хотел Детелини. На 5-6 минути е от Южния плаж - писах преди 1-2 страници за него.
Заглеждахме и Буена виста - той е в непосредствена близост до плажа.
Няколко години подред сме в Буена Виста. Като цяло съм доволна от локацията, храната(наистина е супер), почистването на стаите... Но от към персонала имам някои забележки. Майката и дъщерята не са особено любезни, понякога се държат така, все 1 си им отишъл на гости и не си плащаш... Сервитьорката миналата година беше мега зле, направо не знаеше по каква работа е там момичето. Иначе бащата, готвачите, камериерките и всички останали са много готини и любезни.
Като гледам наоколо обаче и тази година май ще заложим на тях. С малко дете сме и близостта до плажа и изхранването  са ни приоритет. А както казах от храната сме много доволни. Закуската е на блок маса, но е разнообразна и много вкусна. За обяд има страхотно обедно меню, а вечер винаги вечеряме навън.
Ако мога да ти бъда полезна с нещо относно хотела, питай🙂
Хубава вечер!

# 93
Здравейте, какво ви е мнението за хотел Златен Лъв? До сега не сме ходили в Приморско, семейство с 2 деца сме, едно на 5  и на 12, което си минава за тинейджър, търсим нещо на удобно място, да е близо до плажа, но да не е шумно вечер, че малкия да може да спи. Видях че този хотел има собствен паркинг, не знам как е в Приморско, но в Поморие където почивахме има паяк и безплатното паркиране беше невъзможно. Отворен съм и за други предложения разбира се. Бюджета е макс 100лв на нощувка, като говоря за юли месец. Поздрави на всички.

# 94
Хотелчето е хубаво, почивали сме там и преди съм давала мнение. Чистичко е , стаите са добри тройките-широки са и леглото е нормално (не разтегателно нещо си) За четирима ще ви трябва апартамент и мисля за 100лв на вечер може да се наеме, не съм гледала сега цените и ще ви е по-удобно от тройка или две двойки вземете в краен случай , но ...вие си преценете. Терасите са хубави, климатици си има, баните са оправени, ми прилично е  и на мен ми харесва. Близо е до северния плаж, пред него има за закуски хубави и кафе машини, без. напитки, бе всичко си има и е удобно. Не е шумно , зад Белведере се пада и преди Жерави (между тези хотели е) оттам ако има шум не е добре , иначе паркинга е вътрешен и няма да имате проблеми, нещо като полянка имат и е удобно. За други хотели също в този клас и наблизо има...аз уж записвах имена, ама къде са сега...цял тефтер бях изписала едно лято)) Разхождам се и маркирам, кат си нямам работа и с това се занимавах, уж да имам идеи, ама ей-на...няма ми записките(( Минус на хотела сега се сещам е че няма асансьор, а апартаментите май на последния етаж са предимно и по един на етаж (май така беше) Там ъгловата тераса е апартамент мисля (по спомен) На партера хората си оставят колички, надуваеми джаджи, нищо не е изчезвало и аз съм оставяла дюшеци , разни глупости..ми там си бяха да ги не мъкна до стаята. На нас ни харесваше, даже тук го бях препоръчвала и бях писала на една потребителка (май беше останала доволна)

# 95
Благодаря, сигурно ще е апартамент ние не обичаме да ни е тясно. Идеята ми е да си оставя колата и да не я местя до края, за това паркинга ми харесва като опция. На жена ми може и да не и пречи, защото е учител в детска градина и е свикнала, но аз искам след вечеря като се приберем да ми е спокойно. Гледах и Дара хотел, има добри отзиви в интернет, но тук някъде четох че било шумно и се отказах.

# 96
  • София
Дара е близо до лунапарка, но така или иначе след 23 атракционите затварят. Дори и да има някаква програма в Белведере, едва ли ще продължи след този час. Може би първият хотел, за който търсите отзиви, е на една идея по-спокойно място.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 15:21 от Murmur'ana

# 97
В Дара не сме почивали, но знам хотела. По-далечна локация е, бих предпочела Голдън Лион. За колата няма проблем да си я вкарвате и изкарвате. Може и пред хотела, там е тиха улица, а ако няма места има нещо като проход (пътечка малка от едната страна на хотела) и се вкарва вътре на полянката. Може от терасата да си я гледате , няма проблем да си я ползвате до Перла, Китен или където решите да ходите и да ви вземат мястото.  До плажа входа няма и 50м сигурно (това входа откъм гробището дето е ) вижда се на камерите май номер 2 беше с едни железни птици май жерави имитират (за ориентация) Много е близо . Всички стаи имат и хладилници, ако решите да резервирате аз лично бих предпочела източното изложение, към Жерави да е изгледа. Има ресторант там, почти пред хотела, винаги е пълен, добре готвят, но не е шумно и до късно. По принцип в Приморско е тихо си мисля, до 11 ч най-късно 12  и всичко е тихо, хора си вървят и обикалят, оживено е, но не е шумно с музика, кючеци и т.н. Вижте и Добреви май беше , на самия плаж е , но с паркирането ще е проблем. Като цена май се вписвате, просто като идея ...преценете си
http://www.dobrevi.com/

# 98
# 99
Ако трябва да бъдем точни, Златният лъв е близо до най-южната част на северния плаж, наречена "Приморско-Централен",  която е доста тясна.
https://beaches.bg/destination/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0 … %BB%D0%B0%D0%B6/#

# 100
Аз сладолед не коментирам, въпреки че точно там си имам любима марка, в София не я намирам в суперите (предимно там пазарувам) Чичо Чарли мисля се казваше и много ми допадна-цена, вкус, всичко.
Дългият пост е защото нарекохте Приморско, че е село. Ми за морски курорт си е добре, плажове има дълги, има много хотелчета семейни (това също ми харесва и ми е плюс) , спокойни места (няма блъсканица, особено за пандемията сега ми е важно), магазини хранителни (не сме с изхранване и също ми е важно понякога), ресторанти всякакви -с програма, без такава, обикновени, рибни, гръцки, китайски, с готова храна,  какво ти се иска и колко си склонен да изхарчиш. Центъра на открито си има програма всяка вечер, за който му се седи и гледа....това някъде да има не съм видяла. Може в големи хотели петзвездни да има екстри и да ти е приятно, но извън тях нямаш избор за приятно прекарване. Та..да ми сравнявате едно сравнително добро градче за почивка на средната класа да го кажем и сравнявате презрително със село...ми за мен не е реалистично, нито пък отговаря на истината. Дразни ме и не мога да оценя високия стандарт на списващия го.

ПП. Видях ваучери за хотел Белведере. Има и снимки как изглежда сега-хареса ми. Цените не са лоши за двама и дете до 14г . Не разбрах стаите делукс пише, че имали някакъв собствен излаз към отделен  басейн или нещо не схващам.  Много просторно ми изглежда и приятно. Предвидена е и зона с безплатни чадъри на плажа (северния  би трябвало да е)  За трима души (то дете на 13г си е голямо) излиза някъде 70 лв на човек с инклузив, чадъри на плажа, програма.. добре е доста. Може на някой да му е от полза и слагам линка от офертата
https://lapni.bg/%D0%9E%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B … %D0%B0%D0%B4-7435

важното е на вас да ви харесва в Приморско

# 101
Ако трябва да бъдем точни, Златният лъв е близо до най-южната част на северния плаж, наречена "Приморско-Централен",  която е доста тясна.
https://beaches.bg/destination/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0 … %BB%D0%B0%D0%B6/#
Тази снимка е някъде откъм Приморско дел Сол и Вила Виктория там хотелите , преди Перла. Златния лъв се влиза откъм входа, където пак май някакво централно се води и е гробището (малко зловещо звучи, но не е така точно) Там преди 3-4 години го облагородиха и стана много приятно с пейки, градинка има и доста входове, но този е най-добър, откъм Пенелопе пак има някаква пътека, но е дълга за чадърите , както и в началото до крайбрежната, бе входове да искаш. Тази снимка обаче доста се вглеждах, то че има дюни-има, ама толкова големи не са. По-тесен е северния от южния -спор няма, но пък е достатъчно дълъг и има доста свободна зона и то почваща от водата, а не зад чадърите.(може би защото не е толкова широко, както на южния) Лично на мен всички плажове на Приморско ми харесват, но ..най-малко ми е харесвало пред ММЦ или как се води, някак..не е равно дъното и плавно (поне аз така го изследвах 1-2 пъти) някак от пясъка има височина или... ми не ми е равен , хубаво е де, ама предпочитам другите. Южния не ми харесва, че само от едно място се влиза по мостчето, не ми пречи да не съм точно до водата, но пък ми е далече хотела (така и не си харесах и опитахме хотел до Южния)
При всички случай си е хубаво Приморско, тази година ще го видя отново надявам се (вече резервирах). Весело лято и хубаво време, топло море и усмивки))

ПП Ето от камерите в Приморско. Камера 2 е входа за който писахме, както и номер 7 е продължението към градинката (пътя) преди входа и се вижда началото на Жерави хотела. Но камера 2 е точно входа откъм хотела и е някъде няма и 50м просто има един хотел пред него малък , в дясно е Жерави , в ляво хотел Ева и едни частни апартаменти дето построиха сграда. Съвсем близо е .
https://weather-webcam.eu/primorsko-kamera-na-jivo-webcam-black-sea/

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 21:02 от Анонимен

# 102
Здравейте, предстои ни почивка в Приморско и съм в търсене на хубав рибен ресторант, много държим да намерим такъв. Моля споделете опита си и какво ви е спечелило Simple Smile

# 103
Здравейте, предстои ни почивка в Приморско и съм в търсене на хубав рибен ресторант, много държим да намерим такъв. Моля споделете опита си и какво ви е спечелило Simple Smile

Здравейте, аз имам положителни впечатления от "Старият капитан". По принцип не ям много риба, и за нея не мога да дам точно мнение. Мен ме спечелиха с големия си избор от морски дарови. Миди, калмари и тн. по доста различни начини.

# 104

Здравейте, аз имам положителни впечатления от "Старият капитан". По принцип не ям много риба, и за нея не мога да дам точно мнение. Мен ме спечелиха с големия си избор от морски дарови. Миди, калмари и тн. по доста различни начини.
+1 за Стария капитан. Всяка година го посещаваме по няколко пъти!

Общи условия

Активация на акаунт