Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 258
  • 842
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Това за чадърите на първа линия изобщо не е вярно. На Южния има големи свободни зони - миналата година сме били само на първа линия с наш чадър. От моста в началото на плажа се редуваха платена зона-безплатна, като безплатната беше много широка. След това пак платена и така до края на ММЦ. Изобщо няма да й необходимо на жената да плаща за чадър, стига да й се върви 5мин до свободната.

# 76
Така бяха подредени и на южния в Китен. Като слезеш по стълбите, където е входа, се редуваха двете зони. Много ми беше удобно така.
Ако и тук е така, ще ми е перфектно.

# 77
Абе повечко от пет минути ходене си е.

# 78
Здравейте! Дъщеря ми другия месец ще е в Приморско с майка ми, знаете ли къде предлагат веган сладолед, т.е. без млечни продукти?

# 79
  • София
Приморско е хм... село, пък макар и с едни от най-хубавите плажове. Веган сладолед евентуално в някой от по-големите хранителни магазини, но е малко вероятно. Но е достаръчно малко и може да се обиколи и потърси.

# 80
Село? Колко да е село, щом за 10 дни всеки ден мърдаме в самото градче на различни места и обикаляме. Даже може и график да дам за всеки ден и пак не стига времето да го обиколиш и разгледаш, при това последните години все и там ходим на ранно море. Дали в една Албена имаш повече къде да ходиш в самия комплекс, Китен да не говорим, Ахтопол, че дори и Созопол-там 3-4  дни ми стигат да обиколя всичко от стария до новия град вечер.Може би единствено Слънчев бряг, но и там го премитам за не повече от 5 дни, защото е тясно и дълго някак , дори аквапарка не е далече толкова и хотелите там за разходка.
И преди съм писала, може би съм предубедена и така съм си внушила, но Приморско ми е любимото морско градче, стига да го обиколиш, разгледаш и няма начин да не си го набележиш. Места спокойни без бутане има да се разходиш, крайбрежната е прекрасна, нагоре се разшири много, хотели не мога да запомня и уж бях почнала да си записвам да избирам за други години... Единствената ми забележка е , че частта към южния парк някак с хотелите уж е по-стара и близо до центъра, но улиците не са добри, може да се направи нещо по-така. Градинки, паркове, чисто е, центъра е хубав, няма нещо да не ми хареса съвсем и да е трагично. Улиците са равни, широки...може би малко кафенета има, не всеки е решил да влиза в ресторант. Магазини на всяка улица суперимаркети има, бе всичко е уредено за моя вкус поне и цената , която плащам. Преди това само Созопол признавах , дори не бяхме си правили труда да прескочим и видим Приморско (село уж и няма какво да се бутаме там) А да... Поморие е горе-долу голямо , ако решиш да го обиколиш с новия град, но там плажовете са ...поне на мен не ми харесаха.

# 81
3-4 дни да обиколиш пет преки.
Убиваш ме.

# 82
Е 5 преки. Един ден ни е крайбрежната, втори ден центъра и до южния , автогарата, аквапарка...
трети ден към Вълчан войвода, четвърти центъра и рибния ресторант на пристанището или около градинката и пазарчето там, пети ден музея и около него , лунапарка примерно, шести ден -пред хотел Пловдив или гръцкото ресторантче там над крайбрежната, седми ден може и над Вълчан войвода и там хотелите над него , даже един тук се коментираше за мн. добър, ама мен ми далече и усамотено, осми  ден ходим с влакче до Китен или нещо в този ред.... мен това ме устройва идеално. Дори на гробището там входа има хубава градинка за сядане и нещо да си блееш и разходиш , че аз не удрям само крак по асфалта, сядаме да пийнем нещо, да погледаме морето, сладолед да хапнеш... как си го направиш. Дори не съм мърдала по пътя над Вила Виктория или как беше там (тук писахте да се продава) по пътя към Перла, а имаше строежи гледах по-миналата година и още се разширява. Ако искаш да видиш всички хотели, улици и магазини, да си набележиш нещо за друга година да видим колко време ще ти отнеме всичко да видиш и минеш през всички.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 11:35 от Анонимен

# 83
  • София
Не разбирам какъв е смисълът на дългия пост, описващ предимствата на Приморско. Колкото и приятно да сте си изкарали почивката, това не променя пролетарския характер на мястото и мащабите му. Изказването ми беше във връзка с търсенето на веган сладолед и вероятността такъв да бъде намерен в Приморско.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 12:00 от Murmur'ana

# 84
  • В.Търново
Аз по-скоро Царево приемам за село, като изключим квартала му към посока Нестинарка.
Приморско беше село преди 40 години. 😀

# 85
В Царево и Созопол има Лидъл, там евентуално може да се види за веган сладолед;)

# 86
Аз сладолед не коментирам, въпреки че точно там си имам любима марка, в София не я намирам в суперите (предимно там пазарувам) Чичо Чарли мисля се казваше и много ми допадна-цена, вкус, всичко.
Дългият пост е защото нарекохте Приморско, че е село. Ми за морски курорт си е добре, плажове има дълги, има много хотелчета семейни (това също ми харесва и ми е плюс) , спокойни места (няма блъсканица, особено за пандемията сега ми е важно), магазини хранителни (не сме с изхранване и също ми е важно понякога), ресторанти всякакви -с програма, без такава, обикновени, рибни, гръцки, китайски, с готова храна,  какво ти се иска и колко си склонен да изхарчиш. Центъра на открито си има програма всяка вечер, за който му се седи и гледа....това някъде да има не съм видяла. Може в големи хотели петзвездни да има екстри и да ти е приятно, но извън тях нямаш избор за приятно прекарване. Та..да ми сравнявате едно сравнително добро градче за почивка на средната класа да го кажем и сравнявате презрително със село...ми за мен не е реалистично, нито пък отговаря на истината. Дразни ме и не мога да оценя високия стандарт на списващия го.

ПП. Видях ваучери за хотел Белведере. Има и снимки как изглежда сега-хареса ми. Цените не са лоши за двама и дете до 14г . Не разбрах стаите делукс пише, че имали някакъв собствен излаз към отделен  басейн или нещо не схващам.  Много просторно ми изглежда и приятно. Предвидена е и зона с безплатни чадъри на плажа (северния  би трябвало да е)  За трима души (то дете на 13г си е голямо) излиза някъде 70 лв на човек с инклузив, чадъри на плажа, програма.. добре е доста. Може на някой да му е от полза и слагам линка от офертата
https://lapni.bg/%D0%9E%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B … %D0%B0%D0%B4-7435

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 00:04 от Анонимен

# 87
  • В.Търново
Цената за Белведере е толкова и през агенция. Simple Smile

# 88

ПП. Видях ваучери за хотел Белведере. Има и снимки как изглежда сега-хареса ми. Цените не са лоши за двама и дете до 14г . Не разбрах стаите делукс пише, че имали някакъв собствен излаз към отделен  басейн или нещо не схващам.  Много просторно ми изглежда и приятно. Предвидена е и зона с безплатни чадъри на плажа (северния  би трябвало да е)  За трима души (то дете на 13г си е голямо) излиза някъде 70 лв на човек с инклузив, чадъри на плажа, програма.. добре е доста. Може на някой да му е от полза и слагам линка от офертата
https://lapni.bg/%D0%9E%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B … %D0%B0%D0%B4-7435

Стаите делукс имат малък собствен  басейн.

Ето снимка
https://www.alexandria.cz/dataStorage/hotel-obrazky/orig/4782/idy-7244.jpg

Иначе самите стаи са почти еднакви със стандартните, само тези с отделни малки басейни са с по-ниска температура  на водата. Поне за мен беше по-хладничка.
https://www.alexandria.cz/dataStorage/hotel-obrazky/orig/4782/idy-7279.jpg

# 89
Здравейте, някой има ли отзиви за хотел Приморско на ул. Надежда?
Също ще съм благодарна на препоръки относно хотели в близост до Южния плаж! Хубав и спорен ден!

Общи условия

Активация на акаунт