Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 241
  • 842
  •   1
Отговори
# 60
  • В.Търново
Е, не е фатално.

# 61
Някой има ли реални снимки от южния плаж...да се ориентирам визуално?
Камерите не стигат до там. С гугъл стрийт вю също не мога да огледам.

# 62
# 63
  • до най-прекрасния мъж
Някой има ли реални снимки от южния плаж...да се ориентирам визуално?
Камерите не стигат до там. С гугъл стрийт вю също не мога да огледам.
https://m.youtube.com/watch?v=Pp-_xIgzhPo

Това, мисля, че ще те ориентира. Това е плажът до мостчето, което ти показах. Самото мостче е малко преди реката да се влее в морето. Някъде зад последните заведения от клипа. Оказа се, че имам снимки, но са нощни и няма хич да те ориентирам Simple Smile Дневните са от по-пусти плажове, които ние предпочитаме и са достъпни с кола.
Не се притеснявай, teta, Приморско е с най-големите плажни ивици и от север, и от юг на градчето. Има хора много, но сякаш се разхвърлят по плажа и не е такъв гъчнакак, като на други места, на които сме били. А ние ходим последните години все окоро 06.09 и наистина е като в топ сезон.

# 64
Блатодаря ви и на двамата!

Ами не е за мен южния плаж.
Свжбодна зона с достъп до вода виждав в ляво в ъгълче. И в дясно доста далеч от входа.Frowning1
Това гледано откъм морето.

Аз държа на своцодна зона да сме, с достъп до вода, винаги на първа линия бодем чадърите, за да имам очен контакт с детето във водата. Защото той е постоянно вътре.
Не ми е опция да забода чадър зад платената зона!

В Китен на южния е супер в тжва отношение. От вхжда на плажа директно до водата на свободна зона.
Там се редува платена/свободна/платена и т.н.

В Приморско виждам платена, а свободните са на кофти места - в мижавия ъгъл в дясно, и на м...та си в другия край.

Нещо нещо....не ме кефи хич това разположение.

Това ли е мостчето-вход към плажа

Много ви благодаря отново!! Grinning

# 65
  • до най-прекрасния мъж
Да, това е входът. Жалко, че не сте с кола. Иначе, това би било перфектно място за деца.

# 66
... винаги на първа линия бодем чадърите, за да имам очен контакт с детето във водата. Защото той е постоянно вътре...
Ами плащате си чадър на първа линия и сте ОК. В Приморско няма много плажове за плацикане на малки деца. През летните жеги излиза силен бриз и понякога вълните са брутални.

# 67
На южния...брутални вълни?

За чадъра..ако ще плащам за чадър, няма да ида в Приморско.

# 68
А на Малдивите чадър не се плаща май. Пък и да се плаща, плаж голям, все ще има свободно място за собствен чадър на първа линия...

# 69
Хаха...много смешно. Няма що.

# 70
  • до най-прекрасния мъж
teta, най-добре изчакай да започне сезонът и тогава някой може да даде точни отзиви как ще е тази година. 2019 бяхме в Китен, а 2020 - в Приморско. Ние обикаляме плажовете и не седим на едно място. Примерно, Перла нямаше нищо общо двете години. Нагоре пуснах снимки от миналата, където изкарахме няколко дни. Ми няма такъв кеф и цената беше доста ниска - 2 шезлонга, чадър, масичка и мнооого празно пространство между чадърите- 10-12 лв за цял ден. В същото време на Южния бяха доста сбутани един в друг, но сякаш свободната зона ми се видя на нормално пешеходно разстояние от моста посока ММЦ. Ходихме на разходки  всяка сутрин, а ММ не е от най-обичащите да ходи и не беше много разстоянието.

# 71
Ще го мисля. Иначе съм чела старите теми...с други впечатления останах. Например вълни не помня да са се споменавали. Брутални имам предвид.
Не ме притесняват вълните, детето ги предпочита. Аз например се кефих на тепсията в Китен на южния. Grinning

Чадъри и шезлонги на този етап не плащам, защото стоим до обед и се прибираме.
Следобед към 15-16 пак ходим - това пък е причината да искам да сме близо до плажа.

Угаждала съм си на море преди детето. По-натам..също ще си угаждам.
На този етап приоритет ми е да ми е удобно с оглед детето. Та така.

Благодаря ви много за разясненията.Grinning

# 72
  • до най-прекрасния мъж
Някои казват Южен на целия плаж - от това, което ти показахме, през ММЦ, та чааак до моите последни снимки, които са почти до преди Китен. До мостчето в града е равно като тепсия, не се притеснявай. Залив е и е доста по-тихо. Вече към ММЦ и надолу, посока Китен е открито и наистина морето е по-бурно понякога.

# 73
Какви вълни на южния?
Там колкото по навътре влизаш по плитко става. Кошмара на удавника.

# 74
Южния плаж е една тепсия, дето просто да лежиш и да се чудиш във ваната ли си или на море. Разкош е за деца и хора, дето не плуват или искат да са на глезен с водата с метри навътре. То и мен вече ме мързи и остарях, ама това да ходиш и все да ти е до коляно ...малко не ми е добре, но пък е много широко и просторно , няма кой да ти се мотае, спокойно е. За Тета обаче ще трябва поне чадър да плати и няма да е на първа там, защото първа са шезлонги и трябва и тях да плати. Само със свой чадър и свободна зона както иска си мисля ще трябва да повърви към ММЦ май се води свободната зона чак, ако не бъркам.
За северния плаж съм писала има много свободна зона за собствен чадър и да си на самия бряг, но там моренцето е по-бурно понякога и може на червен флаг да попадне с дни. Но пък си е море, да влезеш да поплуваш, да си малко по-нормално, но дете...не става веднага дълбоко, пак си има доста наклон, не е като на други места, ама си има вълни често, вълнички също, като тепсия е рядко обикновено до обяд. Това юни-юли месец, а Тета май август ходи и нямам за тогава впечатления. Тогава обаче е най-чисто морето и няма ни водорасли , ни медузи края на юни и началото на юли. Ходили сме септември началото или края на август, еми дори на Перла е било мръсно морето, поне в тази година не помня кога беше, ама..хич не случихме.
Та, ако Тетето е категорична да е със собствен чадър на самия бряг, препоръчвам северния, с уговорката, че може да хване вълни и бурно море, ама може и да уцели , нищо се не знае. За южния винаги май е тепсия, но трябва да плаща за чадър и  шезлонг да е на брега

Общи условия

Активация на акаунт