Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 936
  • 842
  •   1
Отговори
# 450
Херцогинята, звъни на 112_ те си знаят къде и кой да изпратят,изпробвано.

# 451
  • Ямбол
Как на 112? Това е телефон за спешни повиквания.

# 452
0887475050- телефона за сигнали от сайта на общината, на фирмата обслужваща паяка

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 12:53 от MIK

# 453
Колата вече я няма

# 454
  • София
Колите вече са три. Обадих се отново на дадения телефон и ми беше надлежно обяснено, че нямало полицай и нямало как да си свършат работата, че даже ми се скара ха. Колкото и да не ми се занимава, утре ще се обадя в общината. Редът трябва да е за всички...

# 455
Колите вече са три. Обадих се отново на дадения телефон и ми беше надлежно обяснено, че нямало полицай и нямало как да си свършат работата, че даже ми се скара ха. Колкото и да не ми се занимава, утре ще се обадя в общината. Редът трябва да е за всички...

Кофти...Sad ще ги командироват полицаите, но дали чакат да минат изборите, ама много тарикатлъци... общината трябва да може да слага скоби

# 456
Аз минах към 10. 30 и не видях кола. Помислих, че е решен проблема, може и да съм объркала мядноно, но ме съмнява, даже снимах
Безплатните чадъри и шезлонги в ляво и заведението пред, което са

В дясно шатрите и след тях чадъри на Перла бийч, те са за гости на хотела

Един ентусиаст за фитнес в жегата

Ето тук мисля трябва да е колата, не  я видях

Тук има уж прясна риба и също готова, ако на някой му се готви да знае, че продават

Това хотелче ми харесва отдавна, близо до плажа и приятно- Вила Дес, ама все го пропускам да разузная за цени

Вече се прибираме и ми беше малко, но....
Последно сбогуване сутринта, харесвам го това градче

# 457
Има едно много хубаво магазинче за игри, които развиват интелигентността, казва се brain games. Момчето много добре ме насочи към игри за различни възрасти и избрах хубави подаръци. Намира се на улицата близо до южния плаж и сравнително близо до площада, не знам как по-добре да го обясня. Заслужава си да се посети.

# 458
  • София
Колко сте дребнави, за това ли отидохте на почивка, да гледате кой не е спрял както трябва. Сигурно ви пречи да минете с количката. Айде не ми разправяйте ако всички почнат така да спират.

# 459
Защо да е дребнавост.
Аз пък не харесвам другата крайност..нищо не виждат, нищо не ги интересува, освен собственият им комфорт. Без гражданска позиция. Будност никаква.

# 460
  • Пловдив
Колко сте дребнави, за това ли отидохте на почивка, да гледате кой не е спрял както трябва. Сигурно ви пречи да минете с количката. Айде не ми разправяйте ако всички почнат така да спират.
Аз пък си пожелавам поне 50% от българите да станат толкова "дребнави" и останалите, които смятат, че всичко им е позволено, да се дисциплинират за няколко години. Ако хвърлиш дори един фас в Германия, веднага някой германец ще ти направи забележка, отделно глобата, която ще отнесеш. В България обаче ще те нарекат дребнав, а може и някой шамар да отнесеш....затова сме на това ниво!

# 461
  • Пловдив
Аз пък си пожелавам поне 50% от българите да станат толкова "дребнави" и останалите, които смятат, че всичко им е позволено, да се дисциплинират за няколко години. Ако хвърлиш дори един фас в Германия, веднага някой германец ще ти направи забележка, отделно глобата, която ще отнесеш. В България обаче ще те нарекат дребнав, а може и някой шамар да отнесеш....затова сме на това ниво!

Точно така! То защото не сме " дребнави " затова сме на този хал.

# 462
Попътувах днес, платените паркинги стоят празни, но автомобили наблъскани на всевъзможни места, иначе мноооого отворени...в Приморско все още има къде да се спре, но понеже се търси да е под прозореца, сакън да е по-далеч, и става чудо

# 463
  • София
Въобще не ме интересува как ще ме нарече те - дребнава или каквото и да е. Факт е, че градинките не са място за паркиране, особено когато виждам, че се полагат усилия и грижи за поддържането им. Харесвам си нашето Черноморие. Да, има проблеми, но вярвам, че не са неразрешими и някои неща зависят и от нас самите като граждани. Просто трябва да променим модела на мислене и поведение.
И за да не е просто спам да попитам някой нещо да знае за лятното кино?Дали работи? Мисля утре да се разходя да проверя все пак.

# 464
  • София
И аз се надявам лятното кино да отвори, но засега няма индикации. Няма обявена програма. Не съм ходила до него.

Общи условия

Активация на акаунт