Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 920
  • 842
  •   1
Отговори
# 465
  • В.Търново
Здравейте,
не намерих актуална тема за ММЦ затова ще питам тук.
Някой има ли тазгодишни впечатления от вили Холидей? Незнам как докато разглеждах оферти и взех че резервирах за м. август. На Приморско съм била веднъж, има прекрасни плажове, но към ММЦ не сме ходили. Трябва да плята до 2 август и започнах да се притеснявам като чета стари коментари.
Предварително благодаря!
Ние почивахме в тези вили през 2018г.
Въобще не ви ги препоръчвам!Един от отрицателните отзиви е моя. не мисля, че са направили реновация след 2018г.

# 466
Най-после се прибрах преди малко. Не е истина как пътувах и колко време. То все едно до Рим да стигна. Какви магистрали и бързо пътуване, то всичко хубаво ми се изтри, трябва ми поне седмица да се освестя. Около Стара Загора е кошмар, не знам какво стана, но 10 часа и нещо пътувахме.
Колата наистина я нямаше, като минах и снимах. Сега от компютъра виждам по-добре мястото, то е пред една сграда с частни апартаменти мисля и малко басейнче, пред хотел Ева и началото на градинката. Ми нямаше нищо паркирано. Може би са махнали колата и после са пак паркирали и дори още коли. Виждала съм коли да минават по плажа и оставят неприятни отпечатъци (частни) май на заведенията или не знам.
Ми дребнава съм, признавам си. Не е добре някой да се труди и иска да е хубаво и друг да се "изцвъка" щото е широка душа.
Нямам сили , после ще пиша за нашия манталитет, някои дни бях шокирана, после свикнах, но ..малко в повече ми дойде шротата на нечии души.

# 467
  • София
В една друга тема преди време една кака беше шокирана, че от някакъв улук има пробив, текло веднъж, друга имало някаква буболечка в банята, трета паяжина, четвърта имало много котки...та пак да попитам, затова ли блъскахте толкова път да снимате паяжината и неправилно спрялата кола?

# 468
Здравейте, търся мнение за комплекс Гардения. Пише, че е на 500м от северен плаж,но дали са толкова. Някой, ако има лични впечатления.

# 469
Здравейте, търся мнение за комплекс Гардения. Пише, че е на 500м от северен плаж,но дали са толкова. Някой, ако има лични впечатления.

500-600 м е, да. Пуснете в Google maps маршрут от комплекс Гардения до хотел "Аncora Beach" - този е точно на входа на Северния плаж. Дава го 600 метра. Личния впечатления от Гардения нямам.

# 470
Само съм разглеждала комплекс Гардения извън сезона, изглежда много добре, поддържано, подредено, има си места за паркиране.

# 471
Може ли вече  да се потвърдят цените ,на северен плаж  чадър-шезлонг по 5 лв ,на южен по 7 лв ?

# 472
Най-после се прибрах преди малко. Не е истина как пътувах и колко време. То все едно до Рим да стигна. Какви магистрали и бързо пътуване, то всичко хубаво ми се изтри, трябва ми поне седмица да се освестя. Около Стара Загора е кошмар, не знам какво стана, но 10 часа и нещо пътувахме.
Трябваше да използвате Подбалканския път. Същото разстояние, малко по-бавно, но не и 10 часа, а някъде 6 и половин часа.
Може ли вече  да се потвърдят цените ,на северен плаж  чадър-шезлонг по 5 лв ,на южен по 7 лв ?
Такива бяха през 2019 и не виждам основание да бъдат завишени.

# 473
  • софия
В момента съм в комплекса и разтоянието до плажа е около 700м

# 474
За южния са 7 лв чадър и 7 лв шезлонг се разбра, може само чадър, може и каквото искате, май шалтето (има и такива зони) се заплаща допълнително (не знам, тази година не ходихме там и за ден, та да разгледам)
На мен южния плаж ми харесва много-широк, дълъг, ама аз просто не мога да стигна там си мисля. Колкото и пъти да минавам по това мостче и очаквам да се бухна в реката, дори само един човек да минава, някак усещам неустойчивост и направо треперя и без нищо да нося. Живея на висок етаж и предпочитам дори високото, но това мостче нещо му има , не е за мен. Това толкова години да не направят нещо по-сигурно и да има дори поне два моста или нещо свързващо е недопустимо на южния плаж при толкова голяма зона и хора побираща. Преди години бях се запътила и чаках доста време да не минават много хора, хванах центъра уж на моста да се движа, ами не става, прилошава ми просто, не се превземам. При толкова хора пък да се промъкнеш някак...еми да си помислят от общината и направят нещо нормално, това несериозно просто и опасно ми се вижда.

За фитнес прочетох по-назад една дама е дала отзив за хотел Империал, намира се до аквапарка почти, на главната улица в началото и сме го пропуснали, там дали пускат външни не знам , но има и се вижда тук на снимките (ако някой се интересува)
https://www.booking.com/hotel/bg/semeen-khotel-imperial.bg.html? … Tab=photosGallery

За северния плаж ние уцелихме безплатната зона, просто там излизам и хотела ми е близо до този вход. Бях се запътила до шатрите, хем да разгледам, хем уж за по-спокойно и различно, ама един мъж излегнал се ми посочи чадърите и аз гледам умно и не разбирам. Еми на тентата на плата пишело Перла и това били техни чадъри, по-натам не отидох.
Препоръчвам да си вземете кафе, сок или каквото ви се пие от бара с червените барборони, хубаво са го направили, като шатрички някакви с масички и има навес, дето пази сянка и да си стоите цял ден, хем удобно, хем приятно, хем пак си слагате хавлията , ако решите да си полегнете и така.
Безплатната зона бях решила да споделя , хора казват, че тази година имало повече шезлонги, миналата били по-малко. Там проблем с чадър да намерим към 9ч не сме имали , шезлонгите бяха обрани и заети. Аз лично шезлонг без шалте или нещо мекичко не мога да търпя, изръбвам се , не ми е удобно ,та не съм толкова фенка, ама други стават още в 6ч и търчат с хавлийте , после се връщат да спят, минават през моя хотел и сутрин (аз рано ставам) ги виждах, а и на плажа беше видно.  Това си е вече традиция у нас превърната навсякъде, не ме учудва, ама ползвай нормално и колкото ти е нужно. Потресена бях от едно семейство от София (детето първи клас завършило с някакви награди и т.н. цял плаж разбра, много добро дете се виждаше, но..) та те взимаха чадър и шезлонг за майката, същото за бащата и трети чадър и шезлонг за детето ,винаги в буква Г.  В същото време имаше мъж на инвалидна количка (не знам как го сваляше жена му) много приятни хора, въпреки проблемите си едно срамежливо засмени и свитички, възпитани хора. Жената винаги носеше и чадър, слагаше го някак си да не му грее на човека , влизаше да се къпе , а той и махаше (бе направо трогателно) постоят малко и си тръгваха. Никой не помогна на тази жена или предложи, първият път като ги видях предложих да дойдат под нашия чадър, но тя срамежливо отказа, че трудно се движили и за мъничко били, не се възползва. Имаше жена млада с патерици и се движеше от последните чадъри да влезе в моренцето, едно дете я бутна и за малко да падне. То това дете с още едно пък ми напълни очите с пясък и устата, още не ми е добре окото, бащата гордо ми заяви " ами дете е", нито нещо да му обясни, нито нищо, а това всеки ден, но задължително бяха пък на последните чадъри цялата групичка и децата отпред, да не пречат на чалгата дето слушаха, чак се разтанцуваха по едно време (не са от малцинствата) По тази причина реших да ходя по-наляво , много хора гледах отиват направо там, но щом видим чадър и хайде уж ще е по-различно, ама не и не.
Друг проблем са чехите, те виждат между чадърите свободно място и идват примерно 2 жени и се настаняват неразбирайки , че не е редно. Тъкмо застелят някакви рогозки и гледаш ,че махат ентусиазирано на някой-пристигат още 3 деца тийнове, лягат и те и почват да махат пак и пристигат още 3 мъже примерно, това цялата група заема на поне 3 чадъри сянката, защото тя се върти и пътека няма да се мине. Отделно пък на обяд хората си отиват да хапнат, да починат, слънцето става много силно и оставят хавлии и кърпи. Ние същото правим и се връщаме към 15-16ч да постоим още и ползваме морето. Но..има такива дето се връщат към 17-18ч само да си вземат кърпите от шезлонгите и си отиват, през другото време са стоели така заети.
Моята препоръка е да си ползвате пясъка и да сте до морето, да сте спокойни и си боцнете чадърче и това е. По мое време имаше такава възможност и виждах и ...пак се подлъгвах и се ядосвах после.
Не знам към Дел Сол как са чадърите, не съм проверявала, разхождах се и гледах, но не съм питала, не съм видяла и табелите, то много особено, става само с питане иначе няма как да разбереш какво става и къде е безплатно, къде е на хотел, къде платено, поне аз не разбрах.
Бяхме 10 дни и случихме на хубаво време, спокойно море и за мен приятна вода, дори топла. Хареса ми пак градчето, хотелчето си го знам, няма изненади, много хубаво вечер на липа ми миришеше, не беше блъсканица, единствено тази моя нерешителност да си отида спокойно и да си гледам морето, да ми е приятно си ме е яд на мен. Не търсете безплатното, вижте да ви е спокойно и да ви е удобно, на северния плаж поне има тази възможност, особено от първия вход на ул. Бриз или не знам, аз имена на улици не помня.

ПП. Валерко, всеки ходи да почива, да му е чисто и приятно, да ползва удобствата на градчето-градинки, пейки, зелени площи и т.н. Заведения има във всички морски градчета, но места да се разходиш, да седнеш спокойно, да гледаш морето, да не си длъжен като в Созопол да седнеш и трябва да поръчаш нещо, защото са заведение до заведение по морската алея. Та това за хотелите и паяжина, улуци и т.н. не знам, ама като даваш пари искаш определени нормални неща. Помня още за мишката дето намери една мама в много препоръчван тук хотел и жената беше нормално разочарована.
Помня обаче и един тати тук, преди години силно разочарован, че за неговото дете не е имало сладолед в хотела. Та всякакви хора има. Не ти разбирам възмущението от очевидни неща, които говорят зле за културата на човека. Почвиката може и да ти се развали от такива, дето уж ...всичко им позволено и отишли да се правят на "бабаити" и непукисти. Ми аз разбирам МИГ и се радвам на такива хора с гражданска позиция, ако повечето сме такива ще има и някакви норми на поведение.

# 475
fanfanito, идвай по- често, че твоите репортажи определено ще липсват:) Има табели, но като се понатрупат хора може и да не се обърне внимание.
Въженият мост на южния и за мен е изпитание да преминавам по него, но пък това му е чара на този плаж;), но пък си има и нелюлеещ се мост към този плаж, затова всеки се позиционира където му харесва:)

# 476
Къде е той? Невъжения...

# 477
  • Ямбол
От Хаваната надолу, покрай Кума Лиса и след това има долу-горе стабилен мост.

# 478
  • Пловдив
Въженият мост въобще не е изпитание. Съвсем нормален мост си е. Миналата година толкова хора минаваха,че чакахме на опашки всеки ден. Не съм го усетила да се клати, а аз има проблем по принцип с висящи неща във въздуха. 🙂

# 479
Да, има някакъв мост , ама той е да плажуваш там дето се влива реката и на мен това не ми изнася, че и до самото пристанище с лодките , не е за Фани това. Харесва ми частта в дясно на въжения пред едно заведение , не му знам името.  И да, наистина му има нещо в този мост. В началото мислех, че нещо ми се е престорило, но не е така. Нямам проблеми със самолет да летя, самата аз живея на висок етаж и ми понася страхотно, вися да мия прозорци, цветя поливам външни, бе..нямам замайване, ама този мост ....наистина не мога да го премина, пада ми кръвно ли , залитам направо, става ми нещо на главата не знам как да го обясня и не е внушение. За други не знам, движат се нормално хората, не им пречи, ама на мен не ми понася изобщо, какво остава натоварена да минавам. То и в пик сезон не си представям там какво струпване е и блъскане, има обаче и добра страна -все ще се хванеш за някой , ако залитнеш. Това направо е странно и опасно за мен, особено за малки деца също ми се струва. А да обикалям отнякъде си, не е за мен работа. Това е и една от причините да не го посещавам и да търся хотел около него. Но и на север си ми харесва на мен, обаче и там няма пълно щастие, че може да хванеш червен флаг, бурно море и т.н. На южния пък си е едно езерце, колко и да вървиш е мираж да ти стигне до кръста, няма шанс да се удавиш, ама и вълнички това-онова за едно море дето се очаква леки някакви няма. То и не шуми на море много, не знам, аз си имам някакви свои представи, но си ми харесват и двата плажа де, хубаво е да има избор и разнообразие, а и да смениш едното място с друго при проблем с флаг, вода и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт