Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 928
  • 842
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Някой може ли да похвали хотел с басейн, в близост до плаж? Търсим студио/апартамент с кухненски бокс, с малко дете сме и не става да ходим по заведения.

# 436
Престиж сити 2, Голдън Дюнс, Алюр

# 437
  • В.Търново
Чак сега зацепих кой и къде се намира хотел Алюр.Хем миналото лято минавахме покрай него, но съм забравила странното му име.
Външно не е кой знае какво, хотела се разпростира на малка площ, зад шосето точно.Погледнах цените, фантастични. За 2 възрастни и едно дете например на 11г с НВ борд, излиза 390лв на ден в пик сезон.
До колкото си спомням се продават също апартаменти, не е само хотелска част.
намерих ги. Например апартамент от 440кв.м. може да достигне 1 000 000 лв. Grinning Ужас...
https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-apartamenti/imot-18500- … do-primorsko.html

# 438
Аз само за спане, в апартамент с кухненски бокс и отделна спалня платих 110 на вечер. Съвсем добре си ми е цената.

# 439
  • В.Търново
Аз само за спане, в апартамент с кухненски бокс и отделна спалня платих 110 на вечер. Съвсем добре си ми е цената.
да, но през кой период?
Цените им вървят за BB   и  HB. За най-ниския сезон за 2 възрастни със закуска е 140лв, до 20 юни. Ами много са си. за пик сезон 2 възрастни със закуска 220лв. и то за студио. Абсурд!

# 440
Днес пътувахме обратно, та от миналата събота до днес. Пак казвам - без изхранване и е апартамент. Не знам защо повтаряш закуски и студия.

# 441
  • В.Търново
Повтарям, защото в сайта на самия хотел са обявени цени само със закуска или закуска и вечеря.

# 442
Ако се върнеш на поста ми с отзив при пристигането, ще видиш, че има различни собственици. Вероятно оттам е разликата. В Престиж мисля, че също е обявено само с изхранване, но може и без.

# 443

Обява за фитнес зала, не съм обръщала внимание има ли я.
Хм, аз поне безплатните чадъри на централния плаж не ги видях. Редуват се шатри и зони към плажните заведения, със зони към определени хотели и има и някаква свободна зона.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:15 от MIK

# 444
Може и да я има, не съм я видяла.
Помня н Смени жената , Здрако водеше една дама на фитнес да отслабне. Май спомена, че няма или не помня в самото градче.
Обещах да снимам външен уж фитнес, ама и възрастни съм виждала и не се притесняват

И

Това в градинката срещу Перла бийч

Има по-нагоре в лляво и за бебоци площадка, съвсем близо

Това е входа и началото на крайбрежната, ако някой не знае и се стига до пристанището, много е хубава, а до нея в ляво е първият вход на северния плаж

Днес привечер времето се поразвали малко , май му е мъчно на Приморско, че утре го напускаме.
Последна снимка от преди два часа, с пожелание да си прекарате хубаво, слънчеви дни, топло и чисто море

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:16 от Анонимен

# 445
  • Ямбол
...
Хм, аз поне безплатните чадъри на централния плаж не ги видях. Редуват се шатри и зони към плажните заведения, със зони към определени хотели и има и някаква свободна зона.
Белите чадъри и шезлонгите към тях са безплатни от гробищата до централния вход. А шатрите са към заведенията.

# 446
  • София
Фани, намерихме фестивала, даже на снимките, които си пуснала, се виждат и нашите деца. 😁 Благодаря за упътването! Ти кога ги снима, че се учудих, започнаха в 20 часа, а твоите снимки са от преди това?
Плажуваме вече втори ден, на Южния плаж, 7лева е чадър, 7лева е шезлонг. Струва ми се скъпо...
Морето е приятно, дори и с вълничките днес, пак става за плуване.

# 447
Ники, снимките са добавени и съм редактирала по-късно поста. Някъде около 20ч. са правени, не знам кога е почнало. Снощи пак е имало нещо , но минах отдалече да купя рибки и да прибирам багажа.
Мик, безплатни чадъри и шезлонги май има само като слезеш от входа на Жерави и гробището. Последната снимка се виждат. В ляво пред едно дървено заведение се падатпадат и след тях има заведение с червени Барбарони и навеси, там е изгодно, купуваш си нещо и ползваш, пробвайте. В дясно  от стълбите са шатрите, но пред тях можеш да сложиш чадърче и е спокойно повече от мястото с безплатните, после ще пиша като се върна на какво се нагледах. След шатрите са на Перла чадърите и май са за тях. Не пише нищо където за безплатни, питай хората там и ще разбереш, иначе няма как да знаеш.
Ето снимката с безплатните в ляво на входа и както писах. Близо ви е съвсем и този вход, ако сте в Еди май писа.

# 448
  • София
Влизам бясна със следния проблем. Току-що пред очите ми един от спасителите на Северния плаж паркира автомобила си в градинката пред хотела и отиде на работа. За хората, които почиват тук, знаят, че зелените площи са добре поддържани и чисти. Вижда се, че общината полага усилия в тази насока и затова смятам, че подобни действия не бива да се толерират. То какво ще стане, ако всички си паркираме колите в градинките? Моля за съдействие. Кажете къде да подам сигнал. Намерих някакъв телефон, но никой не вдига...

# 449
Здравейте,
не намерих актуална тема за ММЦ затова ще питам тук.
Някой има ли тазгодишни впечатления от вили Холидей? Незнам как докато разглеждах оферти и взех че резервирах за м. август. На Приморско съм била веднъж, има прекрасни плажове, но към ММЦ не сме ходили. Трябва да плята до 2 август и започнах да се притеснявам като чета стари коментари.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт