Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 878
  • 842
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, искам да попитам в сладкарница Атила има ли разнообразни и хубави десерти? И пресни ли са?
Благодаря ви предварително!

# 616
По-назад бях снимала витрината на сладкарница Атила, ако желаеш погледни. Има всичко -кадаифи, баклави, тортички, кремчета, донати, все сладки работи и хубаво подредени. Баклави по-малки, дълги, с шоколад и всякакви има. Всъщност сега се сещам , че изядох и една шоколадена баклава , не беше лоша, ама много сочна и сладка, кадаифа (аз съм фен на кадаифите) е голяма излагация. Много, много захар или подсладител бутат, просто отровно, малки са на грамаж, иначе доста се купува и то за вкъщи (хотела), та предполагам не залежават много. Донатите са по-проблемни май и не се купуват, с тях внимавайте. Цените са супер надути за мен поне, но кафето е страхотно, палачинки не опитах.

В Созопол няма аквапарк, поне аз не знам. Има в Равадиново голям и хубав най-близо до Приморско.

Хотел Пенелопе не е лош, не сме отсядали, близо до морето, може и първа зона да се води, само дюните са пред тях, някои стаи обаче имат изглед към гробището (може да ви е стресиращо) имат малък басейн, посетено е, не знам за храната имат изхранване и масички гледам, около тях има заведения за хранене -Опал, Капри и нагоре, надолу, бе то храна да искаш.

# 617
А сладкарница Лефтери..какви са отзивите? До северния е..

# 618
Фани, питах за лунапарк.

# 619
  • София
Позаредили са торти, до скоро почти нямаше, но не съм ги пробвала тази година.

# 620
Сетих се за още един ресторант - "Примавера" на ул. "Ропотамо". Готвят вкусно и цените са приемливи.

# 621
  • до най-прекрасния мъж
Преди 15 години беше най-хубавата в Приморско. Правеха страхотни коктейли и имаха страхотни торти. Миналата година имаше 2 вида торти, може би защото бяхме септември началото и се отказахме. Тук ги хвалеха.

# 622
Днес се разходихме по крайбрежната долу. Доста духа обаче. На края й към северния плаж има заведения на високо с гледка към морето - някой пита назад за такива. Едното е с гръцко име, другото не помня как се казваше.
А отсреща има едно "Тумбака" Satisfied

Минахме покрай Лефтери - сякаш имаше избор от торти вътре. Щях да огледам, ма детето тича като кон / пак ме ядоса и едва не го ошамарих, както и да е/. Та имаше хора на масичките, прияде ми се тортичка Grinning
Ееех, не мога да го измисля къде да я хапна...

Минах и през Рибко, но онова до него беше със спусната щора, за гюзлеметата..не можах да снимам, то и нямаше какво де..дано да не съм подвела. Угре на обед като ходя пак за лефер , ще огледам по-подробно.

# 623
Разнообразие от коктейли

# 624
Преди 15 години беше най-хубавата в Приморско. Правеха страхотни коктейли и имаха страхотни торти. Миналата година имаше 2 вида торти, може би защото бяхме септември началото и се отказахме. Тук ги хвалеха.

Един единствен път бях в тази сладкарница за всичките години в Приморско. Седнахме вътре /не на двора/ и някаква котка дойде и ни се отриваше в краката. Така и не повторих.

Тирамисуто в "Капри" е страхотно.

# 625
Аз за тортите питам Grinning
Не пия иначе...

А кое Капри..че аз две знам. На трети март някакво има под блок.
И горе към северния..там е Капри барбекю нещо си по табела. Та кое от двете?

# 626
Заведенията Капри са на един собственик. На това на "3ти март" е голям калабалък - всичко живо минава край теб по тротоара и не ми е приятно. Аз посещавам другото на ул. "Перла" - като тръгнете от лунапарка към "Тишина" се пада малко след нея вдясно.

# 627
  • до най-прекрасния мъж
А, и за който го интересува, правеха и хубави мелби в Лефтери. Още помня мелбата им в пъпеш.

# 628
Ясно, разбрах.
То по главната в този участък е някакъв ад!! Невъзможно е да вървиш..то сергии то крака опънати на сергиджиите, то се влачат като сополи..гняс и отврат. По пътя вървим.
Бива да я затварят вечер и да се минова по нея, както е в Китен...том затварят двете главни вечер - Странджа и Атлиман...

# 629
Заведенията Капри са на един собственик. На това на "3ти март" е голям калабалък - всичко живо минава край теб по тротоара и не ми е приятно. Аз посещавам другото на ул. "Перла" - като тръгнете от лунапарка към "Тишина" се пада малко след нея вдясно.
В Капри, след хотел Тишина, се пробвахме, но много резервации имали и при почти празно заведение ни предложиха маса до кухнята, съответно не седнахме. В Опал имаше места и беше добре. Аз се учудих от чак такъв наплив за резервации, но щом казват...

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 01:17 от MIK

Общи условия

Активация на акаунт