Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 878
  • 842
  •   1
Отговори
# 600
  • до най-прекрасния мъж
Само да не са стари нещата...иначе не съм претенциозна аз. Ще ми харесат мисля. Дано да купуват че да не залежават Rolling Eyes
Тете, а диетата? Joy Или викаш лятоска на морето може.

# 601
Абе то голям гърч тук..нося едни огромни надувки, ставам рано, плувам кат Таня Богомилова, мятам крачоли вечер...движението мисля компенсира Joy
Па и банЦкия ми става още, значи бива Grinning

Тихо ся, ще ям баклавичка с кафенце аз..и две-три тортички за опитня...

Синко си отяде на лефер...

И да се оплача..какви са тия палачини..две за 12 лв излязоха. Цени не гледах, защото са с нутела ли /детето така ги искаше/, не с обикновен шоколад ли...
В Китен по 2, 50 лв ядох мисля ..с шоколад.

# 602
Абе то голям гърч тук..нося едни огромни надувки, ставам рано, плувам кат Таня Богомилова, мятам крачоли вечер...движението мисля компенсира Joy
Па и банЦкия ми става още, значи бива Grinning

Тихо ся, ще ям баклавичка с кафенце аз..и две-три тортички за опитня...

Синко си отяде на лефер...

И да се оплача..какви са тия палачини..две за 12 лв излязоха. Цени не гледах, защото са с нутела ли /детето така ги искаше/, не с обикновен шоколад ли...
В Китен по 2, 50 лв ядох мисля ..с шоколад.
Направо стискам палци със сладкишите да уцелиш!:)
Аз бях писала в началото, юни, че взех палачинки за съвсем нормални цени, отсреща на общината,  но сега като че ли са повече там местата за хапване.
А готови храни трябва да има и в Т маркет.

# 603
Да ви питам и за водната пързалка на южния...някой пускал ли се е?
Детето иска, но досега не се е пускал, а тази височка ми се вижда и се колебая. На 10г е детето, ще го чакам долу ли, си мисля...

# 604
Точно до Рибко вчера отвори едно капанче и пише гьозлеме. Преди го нямаше. Довечера ще погледна пак ако искате, или ако сте в града, може да погледнете..преди Рибко е, съседно помещение.

Благодаря! Ще се разходя да го видя.

Някой да е "срещал" хубаво гьозлеме в Приморско?

Точно до сладкарницата Атила правят гьозлемета също. Лично не съм ги пробвала, но колегите бяха доволни.

Благодаря! Това е единственото, за което знаех, но не ми допадна особено.

В града има майстор сладкар със собствена сладкарница. Намира се на ул. "Ропотамо" в края на града /почти до пътя за Бургас/. Там всичко се прави на място и е гарантирано прясно. Поръчвали сме неведнъж торти по разни поводи. Пастите по хладилните витринки из града се карат най-често от Бургас.

# 605
Искам тук да предупредя за един руснак, голям наглец Green Paradise, а май и Green Paradise Deluxe е негов или поне ги менажира един човек!
Едни приятели резервират преди месеци чрез Букинг апартамент, преди 10 дни започват атаки по тел и чрез платформата, че някой му хакнал профила в Букинг и апартаментът не е наличен. Те нямат опит с Букинг, та се заех аз и понеже имаше вече наказателна такса им казах нищо да не правят.
А междувременно през цялото това време този отдава два апартамента в същата сграда, а може да е и същият, но с други снимки, той апартаменти и снимки има бол, но вече на цена +400 лева отгоре.
Докладвахме го на Букинг, те предложиха алтернатива, не се съгласихме и решихме, че всичко е приключило, докато днес не се получава съобщение, че той бил сбъркал името на апартамента и всъщост е наличен. Наглецът реши, че като не може да му вземе високата цена, поне да си прибере ниската!

Далече от тези настанявания! Цялата тази история се отнася за настаняване след два дни!

# 606
Аз палачинки не съм видяла по 6лв, ама сега всичко е нагоре, не знам цените, но чак пък толкова...
Хубави палачинки лично опитани и доволна съм от едно, като капанче или то каравана е по-скоро  до платения паркинг на църквата. Предишни години също оттам съм взимала, има и къде да се седне, посетено е, по улицата се вижда към северния плаж се пада повече, но е вътрешна уличка, успоредна на Рибко като се свие по Георги Кондолов, излиза се по нея на един супермаркет ...бе не мога да обясня, ама църквата и до паркинга ще се ориентирате, ако желаете. Много са любезни, правят и хот-дог по интересен, дюнери и палачинки, има и студени витрини на улицата за ориентация. Бяха 3 лв , сега не знам колко са, ама не вярвам на 6 да са станали.
Другите палачинки срещу лунапарка, до суперчето дето е има и пастички съм ги харесвала , но повечето първите, сервират ги много симпатично, стараят се хората, поне аз съм доволна, най-важно има дървени маси и пейки да седнеш и си ги хапнеш спокойно (както и пепелници, за такива кат мен))
Срещу Атила сладкарницата точно е Атила с печивата и там съм доволна от тестените изделия много. Гьозлеме съм гледала да поръчват, но аз не съм опитвала и не знам дали е добро.
Тете, готова храна там до пиците на главната дето са кръгличките не съм видяла мухи, те са на закрито, не знам..има и много дървени маси пак да се седне, опитай бисквитената тортичка, ама толкова да ми харесва значи...
Иначе кафето на Атила е хубаво само, за баклави не съм опитвала, но другото ми идва супер сладко , някои неща и не са пресни, една баба върна едно кръгло как му се вика ...като геврек на внука , бил стар и се възмути, компенсираха я с някакво кремче.

# 607
  • до най-прекрасния мъж
Така, така, Тете, трябва и енергия. То на морето сме все леш от умора. И водата изморява, и слънцето. Приятно ви изкарване на почивката и да ви е хубаво времето. Пък зимъска ще наваксваме с диетите.

# 608
  • София
Палачинките с Нутела са по-скъпи. Преди на Южния плаж, точно като се слезе от въжения мост палачинките бяха хубави. Особено на едно момче, което сигурно 10 г палачинки прави. Тази година не зная дали са същите. До хотел Тишина, на отсрещния тротоар, преди хотел Опал, също са хубави. Хубави са и на кръстовището на ул. Черно море и ул. Кирил и Методий ( тази улица на която е аптеката в старата част на града, не съм сигурна в името). Сладкарница Атила за мен е потресаваща отврат. Баклавите може да са хубави, тях не съм ги пробвала, но другите сладкиши не стават. Сладкарницата на ул. Ропотамо е прилична, пресни са им нещата, но рецептите и вкусът са тип "Балкан турист". Най-големият й минус е, че е извън Приморско, образно казано. Но спрямо тортите на Атила е за предпочитане.

# 609
Сутринта ядохме от палачинките в началото на Южния. Харесаха ни, по 3 лв, с  Nu crema.  Видях и аз, че има и много буркани Nutella, огледах се да видя има ли ги в менюто. Не ги видях и се чудих кога какво слагат. Явно е по желание на клиента и наистина да са по-скъпи.

# 610
.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 22:12 от bubkab

# 611
  • Пловдив
На Южния плаж наистина са много хубави палачинките. Миналата година често взимахме от тях и винаги имаше опашки.

# 612
Имаше питане по-рано за фитнес в Приморско. Минах покрай табела за Фитнес в Спортна зала Приморско - зад Аквапарка, срещу Еконт.

# 613
Гьозлемите на Атила ние ги харесахме. Аз една седмица се спуках да ги ям 🤷🏽♀😀 а от сладкарницата им пробвахме баклава с шам фъстък, но не ни хареса, беше суха.Палачинките им бяха хубави, но не помня цената.. Иначе всичко изглежда много апетитно при тях и са много весели и любезни Simple Smile

# 614
Каквото и да съм пробвала от тая сладкарница нищо не ми е харесало. Но аз съм се разглезила със софийските с хубави продукти и без да има кило захар вътре.
Да питам извън темата Приморско, в Созопол нали има лунапарк.

Общи условия

Активация на акаунт