Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 866
  • 842
  •   1
Отговори
# 645
Ми и аз предлагам на Тета да пробва на северния, да види и там как е и да си прецени за др.години евентуално плажа. То вярно не винаги е същото , зависи от време, как се случи морето. На Златни пясъци имам познати в момента и вчера споделиха, че и там има много водорасли. По принцип на южния мисля няма много водорасли и е чиста водата съм случвала, но..
Тете, отидете за ден на северния, минете през Атила за закуска с малчо, после влезте от входа до крайбрежната дето е, да ползвате спокойно свободната зона както искаше. На обяд хапнете да пробвате в онези заведения дето вчера си видяла над морето, то е на 50м някъде от входа, ама не това гръцкото, не следващото , а третото с обедно меню, ще си гледаш и хавлията даже на сянка. Вземи едно  меню да пробвате супа и основно, щом е злоядо детето и ще видиш кое ще хапне , другото ти. Връщате се още малко на плажа и се прибирате. Няма да носиш лебеда, ама ...ще го преживееш)) Всъщност как плува птицата)) Защо не си доволна от хотела, какво е станало((

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 14:31 от Анонимен

# 646
Северният не е моят. Няма как за друга година да го избера...същото като със Северния в Китен. Притискат ме, тясно ми е..не е моето!
На заведения не сядам. Нито закусваме. На обед се прибираме в хотела и ходим пак към 17ч.
А северния ни е далеч. В топлика в 12ч не се виждам да ходим .. .
Благодаря все пак за предложенията.
Южният ни хареса..точно мой тип е.
Водораслите проста ме изненадаха, не помня да съм чела за тях в старите теми.

# 647
От кога намилам, че нито северния, нито южния са хубави плажове. Пробвай Перла и ти гарантирам че друга песен ще запееш. Има влакче,  тръгва от детската площадска на северния.

# 648
Здравейте! През последните 2-3 години не ни се е налагало да търсим паркинг в Приморско (понеже имаме осигурено парко място). Затова да попитам как е положението сега? Преди можеше да се паркира свободно в двора на училището ( ако имаш късмет)!!!

# 649
Да, помня...четох те преди да тръгнем. Но приоритетите за момента са други Simple Smile

Зад полицията видях охраняем паркинг.

# 650
Да, помня...четох те преди да тръгнем. Но приоритетите за момента са други Simple Smile

Зад полицията видях охраняем паркинг.
[/quote]

Благодаря!

# 651

Ето паркинга. Не знам кой и как го охранява, видях го при разходка просто.
Ние сме без кола.
Но е зад сградата на полицията..

# 652
В двора на училището. Доколкото разбрах е неохраняем и безплатен.
На Северния много голяма част от чадърите и шезлонгите са на Александрия. Минава едно момче и чете някакви баркодове, за да разбере дали си от техни хотели. Вчера и днес в 9 сутринта нямаше свободни нито безплатни, нито платени.

# 653
От кога намилам, че нито северния, нито южния са хубави плажове. Пробвай Перла и ти гарантирам че друга песен ще запееш. Има влакче,  тръгва от детската площадска на северния.

Близо до бетоновата алея в началото на Северния плаж ли тръгва влакчето за Перла? Едно време тръгваше от "Тишина".

# 654
  • Ямбол
Пак от там тръгва.

Водораслите не са с постоянен характер. Днес ги има, утре не се знае. Късмет.
Аз пък южния не харесвам. Предпочитам северния и Перла.

На паркинга в училището все още има места.

# 655
Връщам се от плаж, отидох след 17ч. Няваше водорасли, поне срещу пързалката до лодките участъка. Водата чайче, изкефих се много.

Влакчето не е ли до Китен и обрятно?
Видях го къде тръгва, но може и друго да има, макар да ме съмнява...

# 656
Преди бяха 2 маршрута на влакчетата-до Китен и до Перла. Но сега не знам, май само до Китен има и то до Атлиман плажа отива. Спира и на ММЦ. До Перла бяха на 1 час и точни, ама..преди няколко години.

# 657
В двора на училището. Доколкото разбрах е неохраняем и безплатен.
На Северния много голяма част от чадърите и шезлонгите са на Александрия. Минава едно момче и чете някакви баркодове, за да разбере дали си от техни хотели. Вчера и днес в 9 сутринта нямаше свободни нито безплатни, нито платени.

Благодаря! Весело лято!

# 658
От днес сутринта са разширили Александрия зоната. Вече платената започва след бар No name. Прави ми впечатление, че от вчера има доста хора- и на плажа и вечер на разходка.

# 659
  • до най-прекрасния мъж
Засичали сме влакче, като сме ходили към Перла, но не помня миналата или по-миналата година беше. Сега може и да са го спрели. Но ако има, си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт