Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 855
  • 842
  •   1
Отговори
# 660
Аз това влакче тази година въобще не съм го засичала.

# 661
Влакчето за Китен тръгва от хотел Тишина.
На всеки 35 минути, цена за възрастни 3лв, за деца до 7години- 2 лв.

# 662
1.50 лв е ако се хване бусче от автогарата...до Китен.

Зелен флаг на южния днес. Водорасли малко има. Снощи на северния също имаше водорасли..в края на алеята, пред свободната зона там.

Опитах и солена палачинка на южния до входа. И тя ми хареса.

# 663
Да, но и двете автогари са далеч от плажовете и се спекулира.
lalla^oopsi, предполагам от влакчето може да се слиза когато и да е, на може ли да се хване от средата на плажа за пример. Ние винаги сме ходили пеша, дори и до ММЦ и Китен през горичката, но тази година ще е малко по-различно, а не ни се занимава с колата за такова разстояние.

# 664
Не знам кой спекулира.
Аз дадох инфо само че може и автобуса да се ползва. Не карам никого насила да се качва. Всеки си решава...на някого може инфото да е от полза.
В Китен автогарата не е далеч..то там далечни разстояния няма.
В Приморско е по в края, да.

# 665
Можете ли да препоръчате голям/добър супермаркет?

# 666
  • София
Има Т маркет, в началото на града, който е най-голям. На главната улица 3ти март, след хотел Империал, в дясно, преди пицария Капри, има друг. Като се продължи по главната улица, в старата част на града, е Комфорт. От хотел Империал, по улицата към северния плаж е Перла. Има един куп по-малки магазини, почти на всяка крачка.
И да се оплача. Тъй като е петък, решавам да резервирам маса за вечеря и да си спестя главоболията. Избирам Мезе, заради гледката и що годе приемливата храна. И се оказва, че не мога да резервирам маса за трима. Резервирали само за големи компании. Ми чудесно! С това обслужване и отношение към клиента, догодина я го има това мезе, я не😡

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 16:19 от Murmur'ana

# 667
За супермаркети добри съм оценила три за мен си .
Първият е на 3 март съвсем в началото на главната, като почне, има едни леки стълбички и хладилници за сладолед и др. неща отвън, масички за правостоящи май имаше, вътре е добре зареден и на нормални цени-хляб, сирене, мляко и т.н , като нормален си магазин в градче за местни и всичко необходимо.
Вторият е срещу районното управление ,не знам улицата , пада се малко под главната, към северния плаж да се върви, в дясно на районното , ако излизаш от него и отсреща малко встрани се вижда, също е зареден добре с всичко необходимо, отвън има зеленчуци хубави-домати, плодове (за ориентация)
Третият е по ул. Иглика, като вървиш към Вълчан войвода връщайки се от плажа примерно и преди него, на ъгъла има друг супермаркет, този е малко след него, но по-навътре, но се вижда, едно като хамбар, голяма и метална постройка, пак има стълби метални, оттам знам хотелите зареждат. Тази година минавах оттам , но не се загледах има ли го още. Другите два ги посетих . В третия има и готова храна, много се взимаше.
Сега има и Т-маркет, тук писаха, след автогарата се пада и се вижда, много добре беше зареден, като го посетих, ама беше в деня или следващия ден на откриването.
То на всяка улица има по един-два супери, но не навсякъде има млечни продукти и др. неща, предимно пакетирани и за пиене неща има. Тези са си нормални , кварталните дето си ги знаем в градовете, всичко си има и е на нормална цена.

# 668
Аз препоръчвам втория..на Трети март, след пицария Капри който е. Още първия ден купих от там мокри кърпи и забелязах, че са под 2 лева..около 1.60 лв..Lindy 120 и 90 бр. Взех.
Преди това взех едни от суперчето срещу кръглите пици..нна 2.50 и нагоре.
Ориентир ми е това кой е по-евтиния магазин.
Също кубети вземахме..в този след Капри са по-евгинки.
Трапезната вода също...7л за 1.69 лв.
Ако не ви е далеч..от него пазарувайте. Grinning

Днес за обяд пица за детето...от Snaky.
Аз се наредих за диня че ме съблазни. Докато чаках гледах че доста големи порции сипват, не се скъпят.
Динята също - 6-7 парчета, 3 лв за вкъщи, хубава беше, сега ходих пак за втора кутийка.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 16:36 от teta75

# 669
Тете, ама ще ти се разсърдя значи((
Вземи най-после бисквитената тортичка оттам, точно там я има , първата е на витрината в ъгъла към пиците , ще я видиш(( Еййй значи((( Пък, ако не я ядеш ми я изпрати да си хапна, оффф така да я харесвам((

# 670
  • София
Магазинът срещу полицията е Комфорт, този в близост до Вълчан войвода-Перла. А третият, не знам как се казва, който е около пицария Капри, наистина има странни цени, нехарактерни за морето. Буркан нес кафе е 13.90, а стандартно е над 16  лв.

# 671
Ааа..там ли..гледах една ма кафява беше отгоре..тая ли ?
Ще взема...зад динята да, баш на ъгъла беше...

Снощи...да ви кажа хора, че като казвахте гадна торта , си викам па колко да е гадна една торта. Малееи..взех едно парче, срещу Снакито нали има суперче, там пред него бяха извадили хладилна витрина с торти. Викам я да взема пък.
Отиде в кофата. Кога опитах...то блат напоен с вода. Не със захарен сироп, все едно с вода бе, хора, с гола вода залято Flushed Flushed
Ег@ти...направо се изумих що за наглост.
То за прасета ли е..те няма да ядат такива л@йн@@@...
И реших..торта тук - НЕ!!!!

# 672
  • София
Teta, аз ти се чудих на ентусиазма за торта в Приморско. Жалко е, че си се разочаровала, но за мен е очаквано. Може някъде да има и хубави, но аз не бих рискувала. Ям рядко торти и ми е важно да са с добро качесто и вкус.

# 673
Тете, точно тази тортичка с кафявото е бисквитената на 3лв беше.
Много, много ми харесва, дори споделих, че като идвам все минавам оттам за тази торта и те ми казаха, че от 10г им е в асортимента и е харесвана, но бързо свършва да знаеш.
Иначе в Джони пробвай за торта и да седнеш, нищо че е на главната, това до същото заведение. Там си близо и виждаш витрината кога и какво зареждат да си поръчаш нещо прясно. Аз им харесвам тортите, вярно е на главна улица , но местата са така, че никой те не бута, плакнеш очи, хапваш , пиеш кафе, има и разни други неща... цените не са скъпи, като на другите места са и кафето им е хубаво.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 16:47 от Анонимен

# 674
Сега ви разбрах Joy
Ами не съм предполагала че такова чудо може да има. Аз не съм претенциозна, не ми е префинено небцето, всичко ям принципно..и суха торта бих преглътнала...

За толковя години..за пръв път попадам на такова...нещо. То не знам как да го и нарека..
Ма няма вече. Обещавам. Научих си урока...

Фани, ще взема бисквитена.

Никво Жони не ща да чуя. !!!!!!!
Умния се учи от грешките си. Глупакът ги повтаря Satisfied

Даже снощи влязох в онова горе с коктейрите, с Г му беше името...гледах ги тортите...пандишпан мокър и там са блатовете. Така ви се видяха..и си бих комшика бРъзо бръзо от там...

Общи условия

Активация на акаунт