Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 855
  • 842
  •   1
Отговори
# 675
Не те разбрах, от Джони ли си купила тортата? Там са стандартни торти и са хубави, не вярвам блат с вода да е, мисля и в София ги има по опаковката, всяко парче  е в найлоново покритие основата. Аз на лоша там не съм попадала, ама ...

# 676
Не от там. Но нямам излишни пари които да хвърлям по кофите.

# 677
  • до най-прекрасния мъж
Радвам се, че нещата на Snacky все още са добри. Храната не само е много, но и е вкусна и никак не е скъпа. Ние много често вечеряхме там и едва си изяждах порцията, а не съм от неящните.
Спестили са хората шекера, все пак моренце, грижат се за фигурата. А сега сериозно - то един път ще се излъжеш, втори път няма. Ама вече интернет е навсякъде и от един недоволен научават десетки други. Така че, те губят да предлагат такива буламачи. Днес така, утре така и току-виж догодина вече не са на пазара.

# 678
  • Ямбол
Аз го зарязах Снакито. Второ лято гледам лелята на мъжа ми тук в Приморско и миналото лято основно от там и взимах. Тази година взех няколко пъти, но то не се яде от сол. И тортата са развалили, преди беше с повече крем и по-лека, сега е с повече бисквити и по-суха. Преориентирах се към Приз, срещу Капри на главната. Всеки ден има обедно и готвят вкусно. На Анита още не съм ходила, но ми казаха, че и там не е както беше миналата година.

# 679
  • София
Честно казано на мен ми става все по-трудно изхранването откакто Амелия отпадна. Толкова пък да са зле заведенията за хранене. Ще го погледна това Приз. Минали години ходихме да ядем в Лозенец, но и там старите места не са каквито бяха. Янис горе-долу, но все е някакъв компромис.

# 680
Не от там. Но нямам излишни пари които да хвърлям по кофите.
Не знам откъде си взела, явно от някаква витрина, дето не е със сядане или кафене, сладкарница...
Лично аз не съм по сладкото много, но си имам понякога тръпка и ми се яде много.
На морето, а и по принцип много гледам да не е във витрини огрени от слънцето. Същото и със закуските, каквото купувам е до 10ч най-много сутрин.
Тортите в Атила писах, не ми харесва подсладител или захар, какво слагат не знам, но не е моето на сладост.
За Лефтери също има няколко вида торти, то са подобни на тези в Джони , но не поръчват хора много, предимно са на напитки, не е вече така посетено и там не рискувам.
В Джони съм взимала поне 1-2 пъти докато съм на Приморско, но и там внимавам вечер. Първо оглеждам предишния ден какво имат, защото съм фенка на кръглите пици до него -в Снаки и там си взимам бисквитената, после пък ходя в Джони на другия ден да видя новото и си поръчвам такава. От други места не смея, иначе при палачинките срещу лунапарка (хубави са там) има и витрина с тортили, тортички, баклавички, но никога не взимам , че ме е страх, там така ги пече, че..
Лефтери  не е това , което е било преди години, там кафето е добро , но ако няма бягащи и викащи и можеш спокойно да седнеш и пиеш. Там много се изнервям и следващ път няма да ходя съм се зарекла, въпреки че е на тиха улица предпочитам Джонито.
Друг вариант е да си купиш в Т маркета , ако има някакви пакетирани, но това не е Лидл с гараша примерно и май няма. То палачинката компенсира тортата, но ...понякога ти се иска и друго в почивката все пак.
То стана цял роман на тема торти, но ако сте с деца и обичат сладичко мисля е полезно, то и мъже има обичат много сладкото, та..
Аз пък обиколих цяло Приморско няколко пъти да видя сладоледа Чичо Чарли, само там го намирам и тази година не го намирах. Чак горе на Иглика случайно попаднах и до хотел Ева дето са закуските имаше, но не всички видове.

# 681
Горе накъде имаше белгийски сладолед. До северния плаж. Дали е истински бялгийски..зачудих се.

# 682
Не знам кой спекулира.
Аз дадох инфо само че може и автобуса да се ползва. Не карам никого насила да се качва. Всеки си решава...на някого може инфото да е от полза.
В Китен автогарата не е далеч..то там далечни разстояния няма.
В Приморско е по в края, да.

Не съм казала, че някой е каран насила, а че мисля, че отдалечеността на плажовете е една причина да слагат такива цени. А сигурно и това, че ги ползват хора на почивка. Иначе в Китен си спомням, че сме били доста път, може да не сме видели някакъв по-пряк път.

# 683
Фани, виж колко съм изпълтителна Grinning

Много хубава. Хареса ми и то много, много. Благодаря!!

Подложих спагети болонезе за 5 лв..вкуснички.

И ВНИМАНИЕ...ГАДНИ "ТОРТИ"..отсреща, срещу Snacky.

# 684
Да ти е сладко, Тете, радвам се, че ти е харесала)) Ама първата снимка как си снимала ...направо ми се ходи пак да си хапна, а и тук се не диша, завиждам ви на всички на моренцето благородно))
Тази витрина дето си се излъгала с тортичката не съм я виждала , може би отскоро са я сложили, може и да не съм обърнала внимание, но я нямаше-заема пътя и щях да забележа.
Сладоледа белгийския май си е оригинален, до супера на Жерави дето е входа на плажа винаги го е имало,  ама..скъп ми е доста, аз сладолед по принцип не отказвам, ама и там си имам изисквания мои си. Чарлито ми пасва идеално и на вкус и на джоб, ама нещо тази година много трудно го открих и то само на 2 места((

# 685
Фани, виж колко съм изпълтителна Grinning

Много хубава. Хареса ми и то много, много. Благодаря!!

Подложих спагети болонезе за 5 лв..вкуснички.

И ВНИМАНИЕ...ГАДНИ "ТОРТИ"..отсреща, срещу Snacky.

Гадните торти са супермаркет "Bella". Всячески го избягвам. Никога нищо не купувам оттам.

# 686
  • Ямбол
Хубави торти и сладки неща има в една местна сладкарница. Тук си ги приготвят, но и тяхното качество леко падна. Еклерите им са страхотни и огромни. Баклави, тулумбички(така ли се пише) и т.н. много хубави. Не знам обаче ка да обясня къде е. Улицата на лятното кино, зад аквапарка, по нея се продължава до края в посока края на града и в края на улицата в дясно е сладкарницата.

# 687
  • до най-прекрасния мъж
Оле, Тета, имай сърце...Grinning Дояде ми се това великолепие с течен шоколад отгоре. А и изглежда доста сочна и вкусна.
И спагетите изглеждат апетитно. И на мен ми харесаха много.
Относно солта, за която пишеше Лиляна, и на мен ми идваше леееко солено, но аз ям по-безсолно по принцип. Предимно се усещаше в пилето със сирена. Може би нещо от сирената. Но пък е адски вкусно.

# 688
Те писаха за този местен цех. Назад е обяснено, аз го намерих с гуглето, но далечко ми се видя.

Ангелче, налях кълки аз Joy
Утре ще плувам повечко Stuck Out Tongue Winking Eye
Синко не я хареса, много сладка му била. Мерси за икономията Joy

# 689
Хубави торти и сладки неща има в една местна сладкарница. Тук си ги приготвят, но и тяхното качество леко падна. Еклерите им са страхотни и огромни. Баклави, тулумбички(така ли се пише) и т.н. много хубави. Не знам обаче ка да обясня къде е. Улицата на лятното кино, зад аквапарка, по нея се продължава до края в посока края на града и в края на улицата в дясно е сладкарницата.

Точно така се пишат тулумбичките, Лиляна. Wink Съвсем наскоро писах за тази сладкарница. Улицата е "Ропотамо". Почти в края й, близо до пътя за Бургас, от дясната страна се намира сладкарницата.

Общи условия

Активация на акаунт