Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 524
  • 842
  •   1
Отговори
# 780
Дюнери има на много места. Но на разклона към Рибко, долу на главната, ги гледах средните че са по 5 лв. А на Снакито е 4 лв.

Слагам снимка на скрежината, където дават картонче - при 5 бр от един вид, шестата е безплатна. Намира се срещу пощата

Зад мотора, има тениски със щампи в магазина. Ние си взехме току що безплатната 🙂

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 18:56 от teta75

# 781
На Снаки дюнерите въобще не ми харесват. До Куба Либре са най-добри за моя вкус. Хамбургерите им също си ги бива, и гиросите.

# 782
  • София
Здравейте! Има ли подобен на Хотел "Детелини" в Приморско? Ние ще сме там за втора година, но наши много близки приятели едва сега успяха да се освободят със сигурност за времето, в което ние ще сме там, и се оказа, че няма вече свободни стаи. Много ще съм  благодарна, ако можете да помогнете!

# 783
  • Пловдив
В близост до Детелини имаше някакъв Buena vista, доколкото помня името. Не сме отсядали, но на път за плажа съм го виждала и разглеждах снимки - изглежда добре.

# 784
  • What are you laughing at?
Хора разбрах, че имало някакъв строеж срещу хотел "Анкора бийч" от страната на "Кети" до новата градинка с пейките, някой с инфо, хотел ли се строи там или заведение и в момента работи ли се на този строеж?

# 785
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, три дни се чудя къде да резервирам по нашето море. На познати места не ми се ходи и понеже в Приморско никога не съм почивала, май натам ще се насоча. Сега се колебая между 2 хотела: Apart Allure Dobi
и Solei Apartments. Ще съм сама с децата. 13-годишния иска басейн, 10-годишната плаж. Не искат да са близо до навалици. Така като гледам тоя район е по-слабо заселен. Ще съм благодарна за мнения, хич не съм наясно с Приморско,

# 786
Не знам хотелите , но са и двата към ММЦ , т.е извън Приморско. Вярно спокойно , но за двама тийнове вечер...
Първият май е по-близо до плажа, поне на мен ми повече харесва, но.. вярно не е заселен, то там поне за мен би било малко скучно и отдалечено, но всеки си има предпочитания. Първият бих избрала, но нищо не знам за него и да не ви подведа. В северната част също е тихо и приятно , но мое мнение ,то всеки търси различно. Също има хотели с басейни и преди Перла може да почивате, а тийновете да се разхождат из Приморско спокойно вечер, не знам... Зависи и басейна кога е на сянка бих препоръчала, защото ако е малък или рано пада сянка става лошо за 13 годишния. Спокойствието иначе е относително, зависи и от хората в хотела, може да няма народ и блъскане навън, ама да случите на шумни компании, та..

А за Детелини, знам че има апартаменти съседния до тях не е точно хотел, ами май дават апартаменти, но нямам координати. Вижте на картата май с буква Г нещо си беше, има и подземен паркинг по спомен, бе добре стоеше и може да има места.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 21:06 от Анонимен

# 787
  • сред маслини и портокалов цвят
Скрит текст:
Не знам хотелите , но са и двата към ММЦ , т.е извън Приморско. Вярно спокойно , но за двама тийнове вечер...
Първият май е по-близо до плажа, поне на мен ми повече харесва, но.. вярно не е заселен, то там поне за мен би било малко скучно и отдалечено, но всеки си има предпочитания. Първият бих избрала, но нищо не знам за него и да не ви подведа. В северната част също е тихо и приятно , но мое мнение ,то всеки търси различно. Също има хотели с басейни и преди Перла може да почивате, а тийновете да се разхождат из Приморско спокойно вечер, не знам... Зависи и басейна кога е на сянка бих препоръчала, защото ако е малък или рано пада сянка става лошо за 13 годишния. Спокойствието иначе е относително, зависи и от хората в хотела, може да няма народ и блъскане навън, ама да случите на шумни компании, та..

А за Детелини, знам че има апартаменти съседния до тях не е точно хотел, ами май дават апартаменти, но нямам координати. Вижте на картата май с буква Г нещо си беше, има и подземен паркинг по спомен, бе добре стоеше и може да има места.

Много благодаря! Резервирах в първия. Ще видим как ще бъде. Моите тинейджъри не си падат по тълпите, много ходят на дълги растояния. Мисля, че ще им хареса. Весело лято!

# 788
Хубаво лято и на вас.)) Щом обичат да правят разходки няма да им пречи и до Приморско и до Китен да ходят. То е по средата май и не е далече, а градчетата са спокойни и има хора до късно да се разхождат. Дано ви хареса и останете доволни))

# 789
Здравейте! Има ли подобен на Хотел "Детелини" в Приморско? Ние ще сме там за втора година, но наши много близки приятели едва сега успяха да се освободят със сигурност за времето, в което ние ще сме там, и се оказа, че няма вече свободни стаи. Много ще съм  благодарна, ако можете да помогнете!
Проверете за места в хотел Приморско на ул. Надежда. Също и в Буена Виста, както дамата е писала по-горе. Ние за трета поредна година ще отседнем там. Приятна почивка!

# 790
  • София
Пред Кети има строеж, но в момента не се работи по него. Той е в относително начален стадий. Може би скрива гледката от първите два етажа на Кети към дюните.

# 791
  • В.Търново
Хубаво лято и на вас.)) Щом обичат да правят разходки няма да им пречи и до Приморско и до Китен да ходят. То е по средата май и не е далече, а градчетата са спокойни и има хора до късно да се разхождат. Дано ви хареса и останете доволни))
Мисля, че от Алюр до Китен е по-голямо разстоянието, отколкото до Приморско. Това са 3 км до центъра на Китен.

# 792
Здравейте, три дни се чудя къде да резервирам по нашето море. На познати места не ми се ходи и понеже в Приморско никога не съм почивала, май натам ще се насоча. Сега се колебая между 2 хотела: Apart Allure Dobi
и Solei Apartments. Ще съм сама с децата. 13-годишния иска басейн, 10-годишната плаж. Не искат да са близо до навалици. Така като гледам тоя район е по-слабо заселен. Ще съм благодарна за мнения, хич не съм наясно с Приморско,

Здравейте, миналата година почивахме в Solei и ни хареса много, тази година отново запазихме там. Звънях и в Dobi Allure, но имаше за по-малко нощувки от исканите от нас. Районът много ни хареса, защото е спокойно. Плажът е много близо, дори за вас ще е още по-близо, само пресичате шосето и сте на дюните.  Самият плаж миналата година беше почти празен, което беше супер за нас. Разстоянието до Приморско го минавахме с кола, защото детето беше на 4г тогава. Така мислим да направим и тази година. Дано да останете доволни. Приятна почивка!

# 793
Пред Кети има строеж, но в момента не се работи по него. Той е в относително начален стадий. Може би скрива гледката от първите два етажа на Кети към дюните.
То пък една гледка...

...от втория етаж на Кети.
Новата сграда би трябвало да е в средата на снимката на отсрещната страна на улицата.

Зумнат кадър с табелата на УПИ-то.
Точно пред Кети не може - там е помпената станция на канализацията...

# 794
  • София
Точно пред Кети е. Те са две сгради, строежът е пред първата, по-близката до улицата. Вдигнати са два етажа.

Общи условия

Активация на акаунт