Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 811
  • 842
  •   1
Отговори
# 765
Перла е изкуствено създаден плаж. Не стъпвам там. За мен най- хубавият плаж е на нудистите, но ходя на южния посока ММЦ. Харесва ми широката ивица и възможността да наема само чадър. Аз съм от гнусливите и не лежа на  шезлонги, пуфове и т.н.
Името "Перла" идва от едноименния къмпинг, който е бил в гората над плажа много преди да бъде построена резиденцията. Никой не е насипвал пясък, а ефекта идва от двата вълнолома.
За кои години говориш за къмпинг? При цялата инфраструктура на военните, която още се вижда, а също и как е било заградено, ми стана любопитно?

# 766
# 767
Много. Сутринта към 9ч беше много рехаво, но в момента е г@з до г@з.
Ние сме в края към крайбрежната алея...на свободната зона.....над нас е "Мираж" заведението...за ориентир.
Много духа....казах ли Joy
Още ми тракат зъбите...
Еййй, Тете, много съжалявам(( Не духа така , то и в центъра гледам е духливо на камерите пуснах. След обяд започва да духа, но не винаги, днес просто си хванала така(( Вероятно и на южния духа, но по-малко. Ти хвана вятър и на крайбрежната помня , като се разхождаше, аз никога не съм била на вятър, но пък веднъж по средата такъв дъжд ме хвана, че ни напред, ни назад, бях направо...жалка. На теб разстоянието ти е еднакво до първата зона и там откъм гробището да влезеш, ако излезеш на улицата пред Белведере, просто свиваш , там са и безплатните чадъри (знам, че рано тръгвате) Много съжалявам, искаше ми се да видите и северния и си прекарате хубаво, но късмет((

# 768
  • София
Тета, явно не само ти не харесваш Северния плаж, но и той теб😂. Точно днес вятърът е наистина хладен и силен (вдига пясък, който се усеща като иглички), но пък морето е като езеро. Има си и рибки и рачета и медузки, водата е чай. Вчера например беше супер, пък ти точно днес си решила да ходиш.

# 769
  • Ямбол
Иииии, Тета дойде на северния и развали времето. Стой си на южния, бре. Досега не е духало така. Поне има облачета и слънцето не е жарко.

# 770
Споко, утре си тръгвам Grinning

Не е лош северния, но аз мразя вятър. На Поморие така умрях от студ буквално..и на плажа, и извън него...в старата част бяхме, две поредни години..аз имам проблеми с гърба и леко да ме духне, се сковавам...
Сега на южния ще идем, ще ви кажа и там дали духа. Мисля не, защото за две седмици ми беше суперско откъм усещане Grinning

Имат си плюсове и минуси и двата.

Аз поне разбрах че съм направила правилния за МЕН избор, ориентирайки се към южния.

Който ще пита нещо, да ме пита, докато сме тука Simple Smile

# 771
Ами аз да те питам дали ти хареса Приморско, какво ти хареса и какво не. Хотелът как беше , препоръчваш ли го. Къде ви хареса храната. Ще отидеш ли другата година пак на почивка там живот и здраве и ...какво ти е мнението изобщо, че ми е интересно, а и би било полезно за други хора за пръв път отишли или търсят нещо определено...

# 772
Сефтосахме ресторант "Пловдив" пред хотел "Пловдив" над бетоновата алея. Храната беше обилна и вкусна, обслужването - отлично, а гледката над морето - невероятна.

# 773
Нещо да снимам, да проверя имах предвид...🙂

Понеже не сядаме на ресторанти, а детето яде три неща на кръст, не мога да съм полезна за отзиви в тази насока.

Ние се хранихме в Снаки основно, в Рибко, в хотела три пъти само.
В Снаки аз си вземах два пъти спагети с кайма и диня, детето пица с царевица на парче.
Дюнер от Снаки среден за 4 лв ядох два пъти..първият път ми хареса, днес бяха други момчета и ми дойде сух, с малко сос..абе не ми хареса, та не мога да го препоръчам.

Останалото е както го очаквах. 🙂

# 774
  • у дома...
Тете, догодина пак в Приморско или отново в Китен?

# 775
Не знам.
 Китен вчера го навестихме...нещо е позападнал. Вярно, беше към 16.30-17.30ч, ама празно беше по двете централни улици. Иначе там южния ми харесва, бодеш до водата и си свиркаш.

Тук няма да е заради плажа...иначе е интересно градчето.

Синко иска на Поморие пак заради вълните.

Ще го мисля 🙂🙂🙂

# 776
Аз пък се оплаквам от Созопол. Надути цени, мноооого компромисно качество, обслужване под всякаква критика. Единственото което мога да кажа е хубаво е мястото където сме отседнали. Чисто и приятно

# 777
Май навсякъде са надули цените, в китенската същото споделиха.
А качеството пада...

# 778
Сефтосахме ресторант "Пловдив" пред хотел "Пловдив" над бетоновата алея. Храната беше обилна и вкусна, обслужването - отлично, а гледката над морето - невероятна.
Радвам се, че ти е харесало. Там храната е мн. добра, при това шефа на хотела готви)) Малко е чепат, ама е добряк. Всичко сготвено през 12 дни бяхме преди няколко 4-5 години ни хареса , а имаше от 3 втори само  да избираш, салата различна, но еднаква за всички и десерт, бутилка малка минерална вода, другото си плащаш. После не можеш никъде да ходиш и хапнеш, направо едвам ходех, всичко омитах. Закуската също обилна, вкусна и на инклузив. Хотелчето не е нещо, но ... храната беше най-доброто тогава , не очаквах, но не се хранят отпред до морето, а вътре има една малка външна градинка с малко басейнче за съжаление, навън са платените външни и си е по меню. Те също имаха обедно предлагано обаче, ако някой му върши работа.

Тете, май не ти е харесало Приморско, като те чета(( Ми на северния има вълни, ама не ги искаш, все на вятър попадаше, как да ти хареса(( А на южния както ти искаш на хубави места трябва да си плащаш чадър и шезлонг. Само чадър дори пак няма да си на първа линия, ние така взимаме , ама не гледам дечко във водата и не ми е проблем. Жалко, надявах се да е твоето място, на мен ми харесва много повече от Поморие, Китен, че дори Созопол. Но...здраве да е, важното е, че хванахте хубави дни и топла вода.

# 779
  • София
От вчера и ние сме на Приморско и веднага ММЦ. Водата като чай, но много водорасли, ужас. Днес северния, издуха ни. Докато намажа трите девойки, мен, надуем някои неща и влезнем в морето... флага стана жълт 😀. За обяд хапнахме в Амелия. Миналата година бяхме отседнали близо до него и след като опитахме веднъж после всяка вечер си ходихме там. Имаше някаква рибена кавърма, която мъжа ми много ядеше.
Иначе днес след плажа и обяда се от отбихме в сладкарницата до нас ( на края на Ропотамо). Дребните ядоха лимонова, бадемова и торта трюфели, аз крем пита. Лимоновата беше много приятна и лека, трюфелите ми беше тежка, а бадемовата не беше нещо особено.
За довечера искат дюнери, много обичат, така че ще видим където каза Тета.
За утре сигурно пак към ММЦ 😁, дано няма водорасли.

Общи условия

Активация на акаунт