Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 814
  • 842
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Здравейте!
Ние сме в Китен, но днес хванахме влакчето до Приморско за разходка. Чак на връщане от влакчето ми се стори, че някъде от посока след хотел Тишина (от който потегля влакчето) идваха хора от плаж. Има ли плаж зад хотела?

# 751
Там е северния плаж. Виж на картата...в дясно и нагоре от Тишина се пада,  най-общо казано.

# 752
До колко часа работи влакчето? Някой има ли разписание?

# 753
  • София
Аз на камерите виждам вълнички, ама чак пък огромни...то да ти е приятно малко да подскачаш, пък и спа си правиш -полезно за целулит, за корем, бе.. супер е. Гледам хора си стоят във водата на северния, а южния си е лееекинко понадигнало на вълнички, дето не е вълна де, а някакво си възвишение водно случайно.
На Перла вярно е езеро, ама ако влезнат водорасли вътре няма излизане, става вече блато. Поне аз се разочаровах и не стъпвам там, седем дни беше все така блатисто, а всички хвалите таз Перла...пясъкът е хубав -да, влакчето беше атракция тогава, та заради него и водораслите ги приех за лечебни, то много мръсно и сламки и какво ли не..така случих просто, късмет.
Перла е изкуствено създаден плаж. Не стъпвам там. За мен най- хубавият плаж е на нудистите, но ходя на южния посока ММЦ. Харесва ми широката ивица и възможността да наема само чадър. Аз съм от гнусливите и не лежа на  шезлонги, пуфове и т.н.

# 754
  • София
Аз на камерите виждам вълнички, ама чак пък огромни...то да ти е приятно малко да подскачаш, пък и спа си правиш -полезно за целулит, за корем, бе.. супер е. Гледам хора си стоят във водата на северния, а южния си е лееекинко понадигнало на вълнички, дето не е вълна де, а някакво си възвишение водно случайно.
На Перла вярно е езеро, ама ако влезнат водорасли вътре няма излизане, става вече блато. Поне аз се разочаровах и не стъпвам там, седем дни беше все така блатисто, а всички хвалите таз Перла...пясъкът е хубав -да, влакчето беше атракция тогава, та заради него и водораслите ги приех за лечебни, то много мръсно и сламки и какво ли не..така случих просто, късмет.
Перла е изкуствено създаден плаж. Не стъпвам там. За мен най- хубавият плаж е на нудистите, но ходя на южния посока ММЦ. Харесва ми широката ивица и възможността да наема само чадър. Аз съм от гнусливите и не лежа на  шезлонги, пуфове и т.н.

Е как па разбра, че е изкуствено създаден? Щот на бай Тошо и са му насипали специално на него ли?

# 755
Може би защото са изградили тип малко пристанище от едната страна  и нещо като дига от другата, така се получава залив и е по-спокойно там морето, по-затворено. Но както писах, каквото влезе не излиза скоро, ако няма силно вълнение, а това е трудно, заблатачва се особено края на август (тогава съм го видяла де) По принцип края на юни и началото на юли е най-чисто морето където и да е си мисля. После вече става как случиш, но пък водата е по-топла, за който обича да му е такава, а чистотата..еми няма вече рачета, рибки, да виждаш дъното и т.н. Пясъкът на Перла е допълнително слаган и носен отнякъде си, може би това е искала да каже. Красиво е там не точно плажа за мен, а природата, съединява се гора, море..много е приятно.
Тетееее, как си бре. Мина ли ти замайването. Гледам морето спокойно, температура казаха 27 градуса, то чай направо-рай))

# 756
Фаниии..пробваме северния днес.
Подлъгах синко че има големи вълни..ма то днес няма. И много духа..винаги ли е така, то замръзнах и зъбите ми тракат...Grin
Иначе няма водорасли, чиста е водата..това като плюс.

# 757
  • What are you laughing at?
Фаниии..пробваме северния днес.
Подлъгах синко че има големи вълни..ма то днес няма. И много духа..винаги ли е така, то замръзнах и зъбите ми тракат...Grin
Иначе няма водорасли, чиста е водата..това като плюс.

Здравейте, има ли много хора на северния плаж?

# 758
Много. Сутринта към 9ч беше много рехаво, но в момента е г@з до г@з.
Ние сме в края към крайбрежната алея...на свободната зона.....над нас е "Мираж" заведението...за ориентир.
Много духа....казах ли Joy
Още ми тракат зъбите...

# 759
  • What are you laughing at?
Благодаря, ами ние по принцип ходим края на август, и винаги си е духало по това време и флага почти всеки ден е бил червен, и има големиии вълни Smiley За юли се изненадах за вятъра и също, че има мъртво вълнение.
Хубава почивка!

# 760
  • Пловдив
И при нас миналата година през целия ни престой духаше много, даже настинки си докарахме.

# 761
  • до най-прекрасния мъж
То тука във вътрешността ни отнесе вятърът, пък за морето, не знам. Северният е доста открит и винаги си духа и морето е по-бурно. Аз там зелен флаг не съм виждала, може би само юни да има.

# 762
В района на Fly bar, два дена не се дишаше от жега, днес е приятно, и морето е добре, редуват жълт и зелен флаг

# 763
Северният е доста открит и винаги си духа и морето е по-бурно. Аз там зелен флаг не съм виждала, може би само юни да има.

В момента е зелен. Беше за кратко жълт...и пускаха с дюшеци. На южния не дават при жълт флаг надувки големи.

Следобед на южния ще сме си..да видим..но то там 12 дена вятър нямаше...

# 764
Името "Перла" идва от едноименния къмпинг, който е бил в гората над плажа много преди да бъде построена резиденцията. Никой не е насипвал пясък, а ефекта идва от двата вълнолома.
Аз не съм от гнусливите, но никога няма да стъпя на южните плажове, предвид реката или по-точно това, което тя носи в морето.

Общи условия

Активация на акаунт