Черноморец 2021/2022

• 30 426
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не мога да я схвана тази нова мода - първо резервираш и след това питаш къде, какво и що относно мястото.Scream

Основните критерии за резервацията ни тази година бяха да е каравана, да е на плажа и да няма никакви хора, ако е възможно.. тях мисля, че сме ги изпълнили. Затова вече питам за останалите неща, които не са ми критерии при резервацията, но пък също ме интересуват Simple Smile

# 256
Дами,
няколко години посещаваме плаж Градина, централна част, пред Ла Катедрале, което вече го няма, плащахме 20 лв комплект чадър и два шезлонга, че и вода 1.5 л комплимент, но сега разбирам, че нещата са променени.
Може ли някой запознат да ме ориентира, виждам официалните цени, но чета за 30 лв комплект в отзивите, че май и задължителна консумация.
Бихте ли препоръчали друга част от плажа и къде да спрем с колата.
Благодаря ви.

# 257
  • при моите любими
Дами,
няколко години посещаваме плаж Градина, централна част, пред Ла Катедрале, което вече го няма, плащахме 20 лв комплект чадър и два шезлонга, че и вода 1.5 л комплимент, но сега разбирам, че нещата са променени.
Може ли някой запознат да ме ориентира, виждам официалните цени, но чета за 30 лв комплект в отзивите, че май и задължителна консумация.
Бихте ли препоръчали друга част от плажа и къде да спрем с колата.
Благодаря ви.

Там входът на Градина дели плажа. Пред Катедралата която я няма се заплаща 30лв комплект с чадър и 2 шезлонга. От другата страна има друг бар, забравих му името, там е със задължителна консумация минимум 50лв. Друго не се плаща.
Като тръгнете по плажа посока Червенка в края на бунгалата на Градина вече комплектът е 20лв.
Ходихме и на плаж Смокиня, там комплектът е 24лв.

# 258
Момичета, дайте някакви предложения за отсядане, среден клас. За конкретно събитие ни се налага да резервираме обаче само седмица по-рано. Дали ще може да се намери нещо, че досега все на камък удряме?

# 259
Здравейте! МАлко в последния момент се сетихме да отидем до нашето море - 19-23 вкл. - 5 нощувки и виждам в боокинг един апартамент в Атиа резорт. Някой дали е отсядъл там скоро и този плаж, за който пише, че е на 200 м. дали става за къпане? С дете на 4 години сме и като цяло не ми се разхожда по 2 пъти на ден до Градина, където сме били много пъти. Благодаря!

# 260
Mani,ако не държите на Черноморец,отидете на Поморие-пак е близо и плажовете са по-хубави..

# 261
Здравейте! МАлко в последния момент се сетихме да отидем до нашето море - 19-23 вкл. - 5 нощувки и виждам в боокинг един апартамент в Атиа резорт. Някой дали е отсядъл там скоро и този плаж, за който пише, че е на 200 м. дали става за къпане? С дете на 4 години сме и като цяло не ми се разхожда по 2 пъти на ден до Градина, където сме били много пъти. Благодаря!

Здравейте! Повече от 5 години отсядахме в частно студио в Атия резорт и съм изключително доволна. Спокойно, чисто, поддържано място, близо до плажа, с басейн (голям и детски), детски кът и кът с барбекю. Тази година се наложи да пропуснем морето и не знам дали има промяна в комплекса. Плажът наистина е много близо и става за къпане, защото има голяма сравнително плитка зона, но често е пренаселен. Свободната зона е малка и трябва да отидете рано, за да имате места, особено след като преди няколко години взеха плажа на концесия (преди това гостите на Атия и Флорест гардън имаха право на безплатен чадър с 2 шезлонга там и беше перфектно), а точно над него е къмпингът, което не е проблем по принцип.  Ние обикновено ходихме на плажа на Градина, а следобедите прекарвахме на басейна. Определено препоръчвам мястото, стига да няма промени тази година Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 12:19 от duNdence

# 262
Търсим си местенце на морето за малка сглобяема къщичка. Излезе ни вариант за такова местенце над плаж Вромос на 300-400 м. Ще отидем да го видим този месец, но като цяло какво е мнението Ви за Черноморец, ходили сме последно преди 10-12 г. тогава беше спокойно, по-семейно. Към момента каква е като аудиторията, има ли чалга вълна, все още ли е севейно, да не е станало като Приморско и Китен...

# 263
# 264
Тази година цените в повечето магазини и заведения в Черноморец бяха като в Сен Тропе. Къщите за гости през юли бяха полупразни и всички се оплакваха, че толкова лош сезон не са имали.

# 265
Търсим си местенце на морето за малка сглобяема къщичка. Излезе ни вариант за такова местенце над плаж Вромос на 300-400 м. Ще отидем да го видим този месец, но като цяло какво е мнението Ви за Черноморец, ходили сме последно преди 10-12 г. тогава беше спокойно, по-семейно. Към момента каква е като аудиторията, има ли чалга вълна, все още ли е севейно, да не е станало като Приморско и Китен...
Ако самото мястото е хубаво, изгодно и пътят не е прекалено лош, действайте! Ще си ходите на плаж на Градина, щом Вромос е радиоактивен. Мъжът ми е от Бургас, прекарвал летата при баба и дядо в Атия и всеки ден са ходили децата на плаж на Вромос. Не зная никой от тях да има здравословни проблеми. Местните не го смятат за сериозно това предупреждение. Аз, честно казано, не бих завела детето там, защото не съм проучила достатъчно добре информацията.
Ние сега имаме вила на мястото на къщата в Атия, но не в самото село, а малко по-навътре, във вилната зона. Тук също се продават парцели - един с къща, има и един с хубава квадратна форма празен. Ако имате интерес, пишете ми. Ние винаги желаем нови съседи!

# 266
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ако самото мястото е хубаво, изгодно и пътят не е прекалено лош, действайте! Ще си ходите на плаж на Градина, щом Вромос е радиоактивен. Мъжът ми е от Бургас, прекарвал летата при баба и дядо в Атия и всеки ден са ходили децата на плаж на Вромос. Не зная никой от тях да има здравословни проблеми. Местните не го смятат за сериозно това предупреждение. Аз, честно казано, не бих завела детето там, защото не съм проучила достатъчно добре информацията.
Ние сега имаме вила на мястото на къщата в Атия, но не в самото село, а малко по-навътре, във вилната зона. Тук също се продават парцели - един с къща, има и един с хубава квадратна форма празен. Ако имате интерес, пишете ми. Ние винаги желаем нови съседи!
Здравей! Аз също съм от Атия - само че от миньорските блокове на кв. Миньор (имам и къща там). Мината не работи повече от 25 години. Флотационната фабрика също. Преди години когато работеха радиацията беше в норми. Сега дори почти я няма. По цяло лято се къпем на Вромос и нищо ни няма!

# 267
Радиацията не е шега работа. Стойте далеч от места, където се водят спорове има ли я или не.

# 268
Аз не виждам смисъл да имаш място до плажа, а да ходиш другаде с колата на плаж. Сигурно има държавни институции, които могат да отговорят има ли радиация или не. Ако има, тя едва ли е само на плажа...
Според местните хора, с които съм говорила, радиация няма.

# 269
Сигурно има държавни институции, които могат да отговорят има ли радиация или не.
Да, има такива институции със съответните специалисти и измервателно оборудване. Защо ли не ги викат?

Ако има, тя едва ли е само на плажа...
Точно така. Има и то не само на плажа, ами дори в рибите, мидите и другите морски организми.

Според местните хора, с които съм говорила, радиация няма.
Вервай им. Те всички са спецове по радио-нуклиди и мерят радиацията по шума на прибоя. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт