Черноморец 2021/2022

• 30 821
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Цитат
вдигнаха цената на варената царевица от вчера за днес от 3,00 на 3,50.
днес по обяд на "Иван Асен" беше 2,00 лв!

# 136
Така прибрах се, определено това ще ми е последният път на БГ море. Вярно че ден година храни, ама тоя път се уляха. В Черноморец, що годе ядохме за прилични суми. 4 човека 60 лева обяд, повярвайте приемливо е. Не не сме се лишавали, каквото искаха децата това, каквото на нас ни се ядеше това и аперитив, разбира се. Винаги може по евтино, но аз съм на принципа че веднъж почивам все пак. Не стига че успях да отида за 4 дни, че и работих, ама и цените бяха веднъж.
Тотала, нощувки 2 стаи за пк 2 човека , храна, 2 коли за гориво защото ми се наложи да тръгна по късно. За 4 човека 3 хиляди, за 7 дни... Ами... За тия пари догодина в чужбина.
Някак си не ми се връзва нищо което да си струва.
Факт не седим на едно място, обикаляме по градовете, не слагам горивото тук това си е мой проблем 😁😁😁.
3000 лв. в Черноморец?! Вие сериозно ли сте дали тези пари и то както описвате за места със съмнително качество на храната и компромисно настаняване? Само за сравнение да споделя на мен какво ми струваше прекрасна почивка, която приключи на 16.07.2022г. С резервация на ранни записвания в луксозен хотел 4* до Обзор платих 1540 лв.  Двама възрастни в двойна делукс стая със страничен изглед море, на база ултра ол инклузив със собствени чадъри и шезлонги, безпланно паркиране, анимация за деца и възрастни, включително с програма с жива музика в три дни в седмицата, с уникална храна, безупречна чистота и невероятно обслужване. По този пакет първо дете до 12 г. се настанява безплатно, а за дете до 6 г. се заплаща 10 лв. на.нощувка. Черноморец бил бюджетна дестинация, дали?! Да не споменавам ужасният плаж, който тази година дори е без наеметел и няма къде да отидеш до тоалетна и да си купиш една вода, не говорим за друго.

# 137
  • Pazardjik
В кой хотел сте били ?

# 138
  • София
Поясних, че не сме спали в Черноморец бяхме на Каваци, две двойни стаи. Яли сме на доста места, периодично отговарях за градовете и цените.
Няма как да сравнявате две малки деца с две големи, на 17 и 19 години, нали 😁😁. Децата не седяха на едно място, почти всяка вечер на дискотека, то там ще кажете че е без пари или влиза в ОИ. Затова и казах, че за последно съм в БГ, не Обзор, не Албена, няма какво да ме привлече повече тук нищо.
Царевица и геврек на Каваци бяха по 3.50, на Черноморец имаше, не знам цена, защото не сме се пекли там.

# 139
3000 лв. в Черноморец?!….Черноморец бил бюджетна дестинация, дали?! Да не споменавам ужасният плаж, който тази година дори е без наеметел и няма къде да отидеш до тоалетна и да си купиш една вода, не говорим за друго.
Аз съм на Черноморец в момента. Цените са добре, не режат глави. Спокойно е, няма гъчканак, няма дандания, но плажът…. плажът прецаква цялата работа. Пристанището затваря гледката, заблатява водата и прави престоят крайно неприятен. Не се стопанисва, но не е мръсен. Представях си го по- зле. Не ми липсват платените шезлонги, продавачите- викачи, кънтежът от заведенията. Всяка сутрин отиваме към 10 и място не може да си намерим. Пълно е. Хората си носят чадъри, масички, столчета, шезлонги, надуваеми басейнчета за децата, и куп други неща. Въобще на никой не му липсват рекетьорите задължаващи те да вземеш чадър и шезлонги, ако не искаш да си на тънтърата- мънтарата. Има и спасител, което за мен е изключително важно. Но водата е ужасна. Незнам как влизат вътре. И няма гледка. Не се чувствам като на море, а като в някакво езерце. Хубавото е, че кейът действа като вълнолом и когато по другите плажове флагът е червен, на този може да се влиза най- спокойно. Няма вълни.

# 140
Естествено, че ако семейството се храни на заведения през целия ден, 3 000лв. ще отидат. Ние миналата година похарчихме над 1 500 за пет дни като сме се хранили в района на Червенка и във Вромос, кафе на плажа два пъти на ден, следобед коктейл или бира.
При положение, че една салата сега започва от 8 лева, пържени картофи 7, основни 7-10, няма как 3 или 4 членно семейство да похарчи малко без да се ограничава. Ние сме трима - за обяд три салати, три основни, три напитки, 1-2 десерта - под 60-80 лева не виждам как да стане. И то без да ядем риба и морски дарове.
Определено хотелското настаняване, дори в чужбина, излиза по-евтино. В началото на юни бяхме седем дни в Сардиния, самолет, трансфер, хотел 4 звезди, HB, безплатни чадъри и шезлонги на два плажа до хотела, шатъл до още един, невероятно вкусна, разнообразна и истинска храна, анимация - 2400 лева за двама. Кафето в хотела, и на плажа беше 1-2 евро, капучино 1.5, бира 4-5 евро.
Другият месец ще сме в Черноморец за 4-5 дни заради Спирит оф Бургас и срещи с приятели. Но определено, ако не беше фестивала и приятелите, едва ли щях да предпочета бг черноморието пред чужбина.

# 141
В кой хотел сте били ?
Марина Сандс с директна резервация през хотела, направена още в края на ноември 2021г. с 45% отстъпка и бонус настаняване в стая стринично море на цената на стая изглед басейн. Иначе и в момента през агенция имат отстъпки. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/

https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-hotel-marina-sands-obzor-24829/

Дидолина, да, за 4 възрастни, защото дете над 13 се счита за възрастен по хотелите и щом са ходили по дискотеки, по ми се връзва тази цена. Не разбрах, че сте спали на Каваци и на каква цена, но пак 3000 ми се струва доста сериозна сума. Приятелите, с които заедно почивахме в хотела платиха 2555 лв. за апартамент за 3 възрастни+ 1 дете до 12 г. В хотела, в който бях няма дискотека, но танци имаше до към 23.30 часа. След това се спазва ограничението за шум. Не ни е липсвало нищо.

Мия, плажът който ползва хотела е откъснат от навалицата и няма нито викачи на царевица, нито платени чадъри и шезлонги. За този в Черноморец от години се знае, че не става и почиващите в курорта масово плажуват на Градина или другаде извън селото.
При сегашните цени на горивата не съм убедена, че тови е много удачно.

# 142
За този в Черноморец от години се знае, че не става и почиващите в курорта масово плажуват на Градина или другаде извън селото.
И въпреки това плажът е пълен! Може би хората правят компромис с водата за сметка на по- изгодните цени в градчето. На мен лично не ми се пътува с кола до който и да е плаж. Обичам да ми е на пешеходно разстояние моренцето.

# 143
  • София
Ще отговоря макар да размихме темата, ни все пак.
1200 е хотела има закуска вклчена в цената. Обяд средно по 60 лева, вечеря от 100 до 120 лева зависи от аперитива. Чадър и 2 шезлонга по 25 лева, няколко пъти сме взимали по 2, защото сме 4 човека - тях изобщо няма да ги слагам в сметката. Попитах децата точно колко са изхарчили по дискотеките, казаха 300 лева, смятам че ме излъгаха за да не им викам, но аз претръонах приех цената.
На плажа царевица, бира, геврек.. Изобщо не съм смятала с точност, знам с колко пари теъгнах и знам с колко се върнах. Само на Бургас като тръгнахме ядохме Макдоналдс за 60 лева, спрях на Ихтиман на Зеко за вечеря 120 лева.
С горивото за двете коли 400 отиване и връщане и сметката съвсем ми отиде на кино.
За съжаление не мога да резервирам още от Ноември, работата ми е кофти. Дори и сега при платени нощувки аз тръгнах след мъжа и децата с два дни закъснение.

# 144
Централният плаж на Черноморец от днес сутринта. Красиво е.

# 145
Благодаря,Mia,водата мръсна ли е,тъй като се изписа много за това,но към днешна дата незнам какво става,ние пътуваме след два дни на там,а това ще ни е първо посещение..Моля да споделите и за храненето на деца към днешна дата..Благодаря предварително!

# 146
Ех, как искам пак там, благодаря за снимката.
Ние се върнахме на 19.07- 10дни в апартамент за 4-ма. Изхранване- 3-4 вечери в ресторанти, няколко вечери на крак и още няколко на терасата в апартамента- почти на брега, приказно на фона на вълните и гледката. Възмущаваме се, че е скъпо, но повечето заведения бяха пълни, особено тези по- хвалените. Ние посетихме корабчето Есмералда, Хоризонт ( близо до кея)- там е страхотно - вкусно, с приятно обслужване. Цените са приемливо скъпи 😁 Заведението на комплекс Лост Сити- също предлага вкусна храна. То е почти на плажа и е удачно за обедно хранене. Есмералда не ми се стори толкова пълно, приеха ни веднага, а не както съм чела предходни години след седмица. Хоризонт е пълно всяка вечер, запазихме за следващата, пак имаше хора без резервации. Красота е мястото, интелигентно и добро обслужване, храната - много добра. Лост Сити имат и пици, обедни предложения- много вкусни. Само не поръчвайте скара- това май беше гредата според мм.
Нашето семейство не напуска плажа през деня за обяд. За мен това е загуба на време 😉 да седна някъде не на плажа за да ям. Ако ям ще е на пясъка, до моренцето 💙
Вечер обичахме да си взимаме различна рибка на грамаж от капанчетата и да сядаме на тераската. През деня си пийвахме кафенце от нашето- носим си мини кафемашина- навсякъде с нас, пристрастени сме с мм, бира с хладилни чанти или директно от стаята. Плажа ни е под носа, няма как да се товаря с колата за плаж и да плащам на рекетьорите за паркинг...просто ги бойкотирам...Едно време все на Градина на плаж ходехме, но откакто спим на брега едва ли не, забравяме за колата. Плажът се чисти горе- долу, но да ви кажа където и да сме явно селянията не ни напуска- хвърляме кочаните от царевица, фасове, боклуци. Никой не го е грижа, отчаяла съм се вече, но...Хората сложиха чували за боклук, напълнят ги, хвърлят отстрани. Ми то като задуха вятъра привечер боклука се разхвърчава из целия плаж. Или чайките го разнесат. Водата беше видимо чиста, щипалки нямахме, нито медузи. Аз обичам нашето си море и не се втелясвам много, но за по- претенциозни, може би този курорт не е добър избор. Първата седмица дори бях изненадана приятно, че не е гъчкано, нямаше хора...започна да се пълни след 15.07. Интересно е и как при сравнително голям плаж, народа обича да се пльосне възможно най- близо до морето или да се сгъчка върху главата на съседа...
Като цяло сме много доволни, Черноморец ни е любимо място и със сигурност ще се връщаме там, живи и здрави.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 18:25 от Анонимен

# 147
Водата на централния плаж е мътна и има водорасли. Има хора във водата, ние също влизахме, но не е хубаво. Наистина кеят е прецакал целият плаж и той се е превърнал просто в едно пристанище. Хубавото е, че действа като вълнолом и морето не е бурно, спокойно е дори когато навсякъде другаде флагът е червен. Има си и спасител. Няма шезлонги и чадъри които задължително трябва да плащаш, спокойно е, тихо. Храната в целия Черноморец е на нормална цена. В “Ам Гъл” 4- ма души се нахранихме за 60лв. В някакво заведение дето не му запомних името дадохме само 47лв. Вярно, зависи кой какво поръчва, но чаша чай ти е 1,50лв, цяла пица- 12 лв, скумрия- 8лв, пастърва- 13лв, безалкохолна мента- 4,40лв, ребърца в сос- 13лв, шопска салата- 8лв. Поносимо е. В хранителните стоки цените са си като в обикновен супермаркет. Има си уличка със сувенири и джунджурии. Има си лунапарк. Всичко си има без лудницата на съседния Созопол примерно. Няма никакви мерки относно коронавируса, но то и няма нужда, защото туристите са малко и не е гъчканак. Попаднахме на страхотен апартамент. Малко се притеснявах да не е измама обявата, защото цената беше много добра за това, което предлагаха, но всичко беше точно. Бяхме на цял етаж от къща, с едно голямо помещение където имаше кът за хранене, хол, кухненски бокс, тераса. Отделно имаше спалня и детска стая. Във всяка стая имаше огромен Смарт телевизор. Кухнята си имаше всичко: голяма фурна, сензорни котлони, кафемашина, микровълнова, голям хладилник, пералня, посуда. В банята имаше модерна душкабина дето половината й копчета не знаех за какво служат, но успях да нацеля функцията за хидромасаж. На двора имаше лятна кухня и три вида кътове за сядане. Кеф ти мека мебел, кеф ти столове, кеф ти беседка. Най- важното беше, че децата бяха доволни, защото са на такава възраст, дето вече не искат с нас, но са твърде малки, за да ги пускаме сами на море. И е много трудно да се избере нещо, дето да им допадне.
 Но Черноморец си е бюджетна дестинация още от моето детство. Не е зле за почивка, но ако имате възможност посещавайте някой друг плаж. Доколкото разбрах къмпинг “Градина” бил в на 3 Мин с кола. Ние не обичаме да ходим на плаж с колата. То и няма смисъл, защото стоим за кратко. Час- два сутрин, още толкова следобед. Но задължително си прибираме, за да си хапнем в квартирата, пък и аз да поспя 😅. Затова и обичам да се настанявам възможно най- близко до плажа.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 20:26 от Mia Rulana

# 148
Много благодаря за отговорите!

# 149
Нашите вечери в ресторанти са между 80 и 95лв., като включвам 2 бири или цяла бутилка розе (15-на лв.). Поръчваме стандартна риба, калмари, картофки...нищо по- специално.
Водата по време на нашата почивка беше чиста, особено сутрин, но дори следобед нямаше течение за да докара водорасли. Спасителя го виждах няколко пъти, но как пък не смени този жълт флаг, морето беше като огледало на моменти. Да, вярно е, че се захлупва морето в тази част заради кея, но пък няма вълни.  Нашите деца също са към пубертета, но им хареса, изкарахме чудесно и нямаше мрън- мрън. Не бих отказала още едно моренце...

Общи условия

Активация на акаунт