Черноморец 2021/2022

• 30 819
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде по Дунава
Mia Rulana сподели име и контакти на апартамента.

# 151
Писах ви на лични, защото незнам дали е редно да се пуска публично. Предплатих 100лв капаро чрез Изипей. Много се притеснявах да не е измама, защото по новините е пълно с опарени хора. Но си е реална обявата. Мястото съществува и хората са много гостоприемни. На масата имаше огромна фруктиера пълна с най- различни плодове. Бяха ни и сложили опаковани като подаръчета сапунчета от Дъглас. Незнам къде са били, защото дъщерята ги грабна и ни ги показа, най- вероятно са били на спалнята. Хубаво беше, доволни сме. Тази година морето ни излезе колкото миналата, а аз много се притеснявах, че заради увеличението и безумните цени няма да ни стигне заделеното. Та съм доволна, но пак казвам, центраният им плаж става само за гледане и вечерни разходки.

# 152
Здравейте на всички☺️
Моля да споделите мнения за плажове близки до Черноморец, понеже за нощувки съм запазила места там, а плажа не ми харесва.
Приемам вашите препоръки за близки плажове, където да отидем с маршрутка.
Предпочитам да е спокойно, без много много хора, чиста вода, да не е дълбока, а и плажа да е голям, спокойно да се настани човек и да няма наоколо много хора. Общо взето всякакви препоръки и мнения ще са от полза. Най-вероятно се повтарям с въпроса си, за което се извинявам предварително.
Весело лято и приятни почивки на всички. 😀

# 153
  • Някъде по Дунава
През август спокойствие не очаквайте. По принцип плажовете между Черноморец и Созопол са хубави, но се минава по т.нар. стар път между двата града и автобуси от там не минават. Евентуално пеша през вилна зона Червенка до близкия плажа там или на къмпинг Черноморец, който е по близо.

# 154
  • Тра-ла-ла
Прочети темата. Има писано за близките плажове

# 155
Здравейте, някой може ли да препоръча козметик в Черноморец? Маникюрист за гел лак също, но проедполагам, че това ще е по-лесно. Ние ще сме в района за поне два месеца и тези услуги ще са ми нужни тук. (Знам, че в Бургас има много, но бих искала да намеря в Черноморец или Созопол).
Благодаря!

# 156
Здравейте, може ли да ми кажете дали е възможно да посещавам плажа на Къмпинг Черноморец, ако не сме гости на къмпинга. Плажа изглежда страхотен.
И освен това на пешеходно разстояние ли е ако сме отседнали в града?

# 157
Чадърите са резервирани от дни напред, така че не разчитайте да има свободен, свободната зона ми се стори много малка и наблъскана.  На пешеходно разстояние е, до центъра на около 20мин.
Да уточня, че за периода 25-31 юли става въпрос. Сега може да е различно.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 10:46 от Ая

# 158
Може да го посещавате. Бяхме там в сряда. Места се намират в платената зона, а и в свободната.

# 159
А къде точно се намира този плаж и как се стига до него?
Живот и здраве може пак да успеем да посетим любимия Черноморец скоро, а досега не сме били (мисля) на този плаж.

# 160
Ето го
плаж Къмпинг "Черноморец"
https://maps.app.goo.gl/RNqKQ4GCu521dmSS8

# 161
Благодаря 🤗

# 162
Комплекса "Св. Никола" работи ли? Миналата година беше... призрачно...

# 163
И тази година ми се видя като миналата.

# 164
Има ли някой на Градина в момента?
Има ли възможност за безплатно паркиране близо до плажа, защото сме с трудноподвижно дете? И ако да в коя част на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт