Черноморец 2021/2022

• 30 829
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
  • Сф
Има ли някой на Градина в момента?
Има ли възможност за безплатно паркиране близо до плажа, защото сме с трудноподвижно дете? И ако да в коя част на плажа.
Вчера минахме оттам. Ако имате стикер или и без него дори, щом сте с трудноподвижно дете не плащате 5 лв на бариерата. Носете ТЕЛК за всеки случай. Също не плащате чадър и шезлонги на платената. Да знаете. За първи път виждам такова отношение към инвалиди по морето. Аз съм трудноподвижна, нося и количка но я ползвам само за по дълги разстояния. Ние сме на Китен но обикаляме наоколо. И на Перла само като ме видяха, не взимат нищо също. На южния плаж пък в Приморско само 7 лв ни взеха. Вместо 3*7. Но като цяло не трябва да ви вземат нищо. Явно някаква нова политика. Също на Перла има и специална количка за влизане във водата. Понеже имаше и друг инвалид. И понеже следя тия неща. Иначе постъпи за инв колички има почти на всеки плаж. Пробвано. Щом детето ви е трудноподвижно няма да имате проблем с паркиране и подобни. Нито по плажове, нито никъде. Спокойно.Аз не съм от вчера така и направо съм страшно положително впечатлена от отношението навсякъде.! Време беше ... Весело лято ви желая!
За Градина - при бариерата бяхме , 5 лв вход но не плащате , да знаете и чадърите също нищо не плащате. Това конкретно. Там бяхме вчера, питах. Аз не познавам добре плажа и затова така обяснявам като индианец малко Simple Smile Откъм Черноморец влезохме. И там на Градина като почне плажа има една бариера вляво,няма да я пропуснете. Май това е главния вход за Градина.

# 166
Много благодаря за информацията. Детето ходи,не е в количка, но е с пареза след инсулт. Ще намерим лесно достъпен плаж надявам се.

# 167
Точно преди Аполония ризорт /идвайки по стария път от Черноморец/ има черен път към плажа, имаше доста спрели коли там.

# 168
  • Велико Търново
Здравейте! Бихте ли споделили плажовете на Черноморец как са - дълбоки, плитки. Най-хубав плаж. Никога не съм ходила там и се чудя дали си струва да пробваме.

# 169
Централният им плаж не е хубав. Водата е много мръсна. На други не съм била.

# 170
  • София
Централния плаж след като направиха кея в свободната зона е леко избутана на края. Миналата година нямаше хора и на платено беше добре. Има част с камъни, но е малка, за тих релакс в не пиков сезон е ок. Вромос е с черен пясък, плитък е, но си трябва кола или да сте любители на ходене пеша. Червенка ако сте на платената зона е ок, иначе сте на камъните. И плажа на Градина, за там вече си е много 3 км в посока и си трябва кола, а плажната ивица е над 5 км,-може и да е повече не съм я мерила, вие решавате дали в началото или в края да сте.

# 171
  • при моите любими
Не видях отделна тема за Градина, затова ще се разпиша в тази. Търся голям апартамент с 3 спални на плаж градина. В краен случай един с 2 спални и отделно студио. Ако някой е почивал в нещо подобно или знае да се предлага ще се радвам да ми пише. В разни сайтове намирам апартамент с 3 спални но са в комплекс Св. Никола, но май не е работил последните години. Ако някой има актуална информация и за него, пак ще ми е от полза. Благодаря предварително.

# 172
Едната част на Свети Никола работеше последните две лета, включително басейна.

# 173
  • СОФИЯ
Горната или долната част на св. Никола е работела?
В Аполония ризорт има ап с 2 спални.

# 174
Здравейте! Виждам, че няма по-актуална тема и в тази сте писали, та да попитам - мисля в края на юни да идем за седмица двамата с детето в Черноморец. Много се чудех дали да не избера настаняване в града с оглед да има близо повече неща, но тъй като отиваме основно заради плажа не ми се ще да паля колата постоянно до Градина. Затова си харесах Брилянт - изчетох темата за отзиви, но ме интересува някой с идея дали ще работят магазин, заведения по плажа и т н.
Естествено ще ходим и до Черноморец, но по-рядко.

# 175
  • София
Мога да кажа след 20.06, тъй като ще закарам нашите в Черноморец и ще имам отзиви кое и какво ще работи.
Миналата година по същото време почти малко неща работеха. Ани жената с мекиците долу до плажа отвори в 2 дни преди края на юни.
Не че нямаше заведения де, но бяха малко, всички супермаркети си работят.

# 176
Да, ще ми е от полза да споделите, благодаря!

# 177
  • СОФИЯ
Кохи бара под Брилянт работи, пуснаха снимки във ФБ.  Там има пици, салати, сандвичи и фреш.

# 178
Магазина между Аполония и Градина вече работи. На плажа нищо не работеше преди няколко дни.

# 179
  • Благоевград
Здравейте! Чудим се дали да не си запазим апартаменти във Вила Маре. Виждам, че е близо до пътя. Интересува ме дали е шумно, дали е близко пеша до плажа и има ли наблизо заведения за хапване и магазин?

Общи условия

Активация на акаунт