Хотелите във Велинград - 13

• 78 889
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
запазил съм Санте,
ще дам скоро инфо!

# 691
Не планирано, това лято попаднах в хотел Здравец. Останах изключително доволна от всичко- простор, спокойсттвие, обслужване- целият персонал бяха много мили и любезни, спа- комплекса, водата в басейните, хигиената, храната, различни малки изненадки и екстри.

# 692
Любимия ни сервитьор от Елбрус избяга в Здравец Wink Имам спомен, че повечето стаи там бяха без тераси.

# 693
Вярно е, че има стаи без тераси, аз бях в двойна стая, която имаше балкон с гледка към басейна и гора/планина. На балкона  е обзаведено с масичка, столове-кресла, простор.
Вътре е много уютно, широко, с оригинални картини; и в двете стаи имаше ТВ, в по- голямата имаше още кафе машина, чайник,  хладилник с напитки, в банята има вана със соли, душ кабина, козметични принадлежности- индивидуални, включително и четка за зъби и паста за зъби.
Храната много вкусна, с добър избор, включително разкошни сезонни български плодове и зеленчуци; аз съм веге и имаше риск да преям, ако не се ограничавах.

# 694
Не е ли малко шумно в Здравец и къде паркирахте - от това което виждам има място максимум за около десетина коли отпред, даже и толкова няма.

# 695
Не е изобщо шумно, има озвучаване с тиха приятна музика в коридорите, ако това се има предвид под шум.
За паркирането не съм се интересувала. Не знам какви са възможностите за паркинг около или в хотела.

# 696
  • гр. София
Хотел "Здравец" има паркинг, влиза се от към ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 17 (бялата ролетна гаражна врата)

# 697
запазил съм Санте,
ще дам скоро инфо!

така репорт от санте:
от 20 души, 15 са резани пушки, жените им се къпят с някакви цветни дрехи в басейните от глава до пети, не особено приятна гледка!
Спа то е не лошо, но прекалено светло за моя вкус!
храната е прилична, имаше сьомга, ципура, телешко.
+ за мен е хладкия външен басейн за плуване
аз не бих повторил

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 20:46 от mitaka81

# 698
  • Great Britain
запазил съм Санте,
ще дам скоро инфо!

така репорт от санте:
от 20 души, 15 са резани пушки, жените им се къпят с някакви цветни дрехи в басейните от глава до пети, не особено приятна гледка!
аз не бих повторил
Не звучи добре.

# 699
запазил съм Санте,
ще дам скоро инфо!

така репорт от санте:
аз не бих повторил
Не звучи добре.

ич
фитнеса тепърва ще се отваря
абе не му виждам 5 те звезди ама,,,, и други да кажат, вкусове много

# 700
  • Пловдив
Къде да хапнем в квартал Лъджене. Ще от седнем там в къща за гости, но ще пристигнем късно след 21 часа . Търся семпло място за вечеря без предварителна резервация. В този квартал за да не обикаляме с колата.

# 701
Ресторант Парадайс. Не е точно семпло, но готвят вкусно. Опитайте ризото с манатарки. Сега им е сезон и го готвят с пресни гъби.

# 702
И в ресторанта на Елеганс (една ограда ги дели с Парадайс) готвят много вкусно и порциите са големи. Заслужава си парите.

# 703
Аз направо съм проспала Елеганс.  Все в Парадайс ходим и хич не поглеждам наоколо.

# 704
Здравейте, моля препоръчайте ми хотел с голям топъл вътрешен басейн. Ходила съм в хотел Здравец, където има такъв, но се интересувам и от други такива във Велинград.

Общи условия

Активация на акаунт