Слънчев бряг - 2021-2024

• 64 300
  • 567
  •   1
Отговори
# 540
А как е с водораслите в Слънчев бряг? На юг около Ахелой има много в момента.

# 541
В северната част няма водорасли. От тънките и дълги треви имаше вчера само.

# 542
Здравейте слънчеви дами,
облислям септемврийско море от 1 до 6 септември - двама възрастни с 8-годишно хлапе, бюджет до 2 000 лв.
От всичко изчетено в морските теми и по интернет се спрях на:
Бор, Сентидо Белвю и Еврика. Нямам опит със Слънчев бряг (като бяха малки децата ходехме на Албена на ОИ с включен аквапарк). Разбира се, всякакви мнения от първа ръка, ще са ми много полезни и ще ви бъда благодарна да пишете отзиви, ако сте или ще посещавате някои от горните хотели.

# 543
И за трите споменати от вас хотела има отзиви от тази година.. .ако не в тази тема, то в темата на море ОИ...в първи пост.

Белвю - нас 6 етаж стаите са реновирани..под 6 не са. Това ми отговориха от хотела.

# 544
  • на тавана в кошницата
Аз мога да кажа за Еврика бийч от първо лице.  Тази, както и предната година бях там. Има “нещо “като аква парк за децата. Със сигурност няма да скучаят.  Също така има и анимация за деца и възрастни. Стараят се. Аниматорите почиват един път в седмицата.

# 545
Ето.... наснимах набързо Белвю отвън..ако може да помогне.
Аз също го бях набелязала и говорих даже с хотела. Отзив има на предните страници за него конкретно.

# 546
  • русе
Потвърждавам за Маджестик Слънчев бряг, прекрасен хотел. Храна, чистота, обслужване- персонала е смесен, но говори български. Не се толерира запазването на шезлонги и се отстраняват кърпите на чужденците от плажа. Собствена охрана на територията на хотела, голяма площ и не се усеща че е пренаселен.
Един от най-добрите ол инклузиви на който съм била - месо: свинско, пилешко, агнешко, телешко, пуйка, патка, риба, заек. На закуска палачинки, мекици, яйца във всички разновидности, мед от пчелна пита и т.н., много видове салати и разядки. Плодове-череши, диня, пъпеш, круши, сливи, грозде, кайсии. Сладолед - пакетиран на Галакси във вризери, сладолед от канти и сладолед от машина. Сушени плодове - сливи, кайсии, смокини, стафиди, фурми и др. Фрапе и кафе експресо. Безплатен сейф, паркинг и интернет. Почистването ежедневно и смяна на кърпи, има кърпи за басейна.
Водорасли в периода 21-26.07 почти нямаше или се появяваха за малко във водата и на другия ден ги нямаше.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 16:57 от mypi1975

# 547
  • моята мила родна страна
Имат ли чадъри/шезлонги на плажа?

# 548
  • В.Търново
mypi1975,
За 291лв на човек на ден трябва всичко да е топ. И тука говорим за възможно най-ниска цена през пик сезон. За гледка море 319лв двайна стая.
За легло апартамент море 343 лв. както ние сме 3 възрастни сме за фамилна стая. Ако ще даваме близо 1000лв на ден по-добре да идем в Турция.
 Иначе хотела е хубав наистина. Радвам се, че сте изкарали чудесно! Simple Smile  Радвам се на хора, на които почивката им не е провалена, защото много хотели в България не са добри.

# 549
Имат чадъри на плажа Маджестик...да.
Не ми остана време да напиша отзива днес че бях на работа.....утре ще се постарая.
Аз резервирах на 235лв на човек в последният момент...като мина второто класиране на седмокласника..около 7 юли..за 26ти юли. През сайта ми даде най-ниска цена. За 6 нощувки висок етаж и изглед море платих 2800 лв..ако бе нисък етаж и/или гледка назад беше па-евтино. Новотон и Визит даваха по-скъпо. Надвиши ми леко бюджета...ама като за последен момент..и като награда за синко..смятам бива. Поизтупах джобовете Joy
Исках и да е в юли..да не е август.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 21:32 от teta75

# 550
  • В.Търново
Ние сме 3 възрастни. Цената става доста висока. А за маджестик 3 възрастнине може в двойна стая, трябва поне фамилна. Иначе нивото наистина е високо.

# 551
По принцип го дават трима да могат в двойна стая. Но разтегателното  канапенце може би няма да е толкова удобно колкото голямото легло.
На ранно резервиране предполагам цената ще е по-сносна ..

Морето там не е толкова плитко като в южната част и като пред Кубан. По-бързо става дълбоко..не ми хареса това.
Иначе на висок етаж не се чуваше нищо от пул бара и от площадчето горе точно пред входа, където понякога имаше жива музика. И анимацията от басейна денем не се чуваше изобщо. Сравнявам с Тиарата..където басейна беше току под терасата ни на 4 ет и в 15 до 15.15ч Нико извиваше глас на микрофонЯ. За това и реших сега да взема висок етаж.

# 552
  • В.Търново
В сайта на Визит пише за двойната стая , че капацитета е 2 възрастни и 1 дете.

# 553
Оставям отзив за хотел Маджестик бийч резорт, Слънчев бряг:
Намира се между Хелените и Империал палас хотелите, в северната част на СБ.
Ултра ол инклузив, включва безплатни чадъри и шезлонги на плажа и на басейните, включва и безплатен паркинг на една кола за целия престой! Право на едно безплатно посещение на ала карт ресторант при минимум 5 нощувки.
Ние бяхме в двойна стая висок етаж и изглед море. Ако вземате висок етаж, да не е 11 или 12, защото терасите са с плътна преграда отпред.
Плюсове:
-широко, просторно, има въздух във външната част;
-близост на плажа - буквално пресичаш уличката и си там.
-зареждаха мини бара всекидневно с 1.5л минерална вода Горна баня, две кенчета бира Бургаско, две сокчета и бутилка 500 мл безалкохолно газирано. И сладоледи Галакси във фризерната част.
-До около 9ч ако отидеш на плаж, винаги имаше места. Ако са запазени, Митака махаше хавлиите и ги оставяше на шезлонга до табелата, и те настаняваше. Винаги намирахме свободни места на плаж, е, на задните линии, но не сме оставали без чадър и шезлонги. Същото се практикува и на басейните.
-Храната е ок,  без да е нещо уау, винаги допълват, нямаше празни тави. Ние изкарахме на мекици и палачинки за закуска, детето на краставици и картофи на другите хранения, той си е злояд от раждането и яде пет-шеста неща само така или иначе. Има много месни ястия. Миди имаше два пъти-не ми харесаха, един път морски дарове-горчаха ми и бяха жилави/някакви пипала бяха/, рибата бе някакво бяло филе тип хек. Аз основно си сипвах макарони с кашкавал от детския сектор, с някое месо в добавка. Десертите - уважих основно баклавичките, другите не ми допадат особено. Абе много храна има. Снек бара е о от обед до 17ч - бургери, картофки, панирани лучени кръгчета, пици, сладоледи, салами, маслини, има скара да си препичаш филийките, плодове, сладки...на практика има ядене цял ден от 7.30 до 21.30ч. До пул бара от обед до 17ч също дават мини сандвичи, сладолед от машина. Питиета се леят отвсякъде около теб. В стаята ни нямаше кафе машина, а ел.кана само.

Минуси:
-Смяна на бельото - ние се настанихме в събота, в сряда на обед камериерка беше минала, но чаршафите не бяха сменени, само опънати. Пада се пети ден. Реших да попитам на рецепцията на колко дена е смяната, каза на три. Като се качихме в стаята, камериерката се беше върнала и сменяше чаршафите, троснато и видимо недоволна.
-за други минуси сякаш не се сещам.

Ще го сложа в скрит текст, защото може би е съвпадение случайно някакво
Скрит текст:
За пръв път не успявам да се разбера на български език с българи! Два дена преди 26-ти ми звънят от хотела и питат защо не сме пристигнали, те ни очаквали. Аз обяснявам че сме от 26ти, а..да, объркана цифра уж на телефона, но пък по име търси мен. Диктувам новера на резервацията и моля да проверят по нея всичко дали е точно, не по телефонен номер - чувам вие сте за апарт частта без изхранването ??? Не, ние сме за УОИ висок етаж в централната част на хотела --о,да,да....не се ли отразяват при тях тези резервации, кой къде гледа, връзка с отделите липсва тотално явно!
Преди да тръгнем пускам запитване по имейл ако ММ реши да остане първата нощ в стаята, каква е цената за него - 235 лв ми отговарят. Преди да тръгнем пускам имейл че все пак той няма да остава и че резервацията остава както е направено първоначално - за двама. Отиваме на рецепцията и ми се казва вие сте трима за една нощувка?!????? Не, казвам, ние сме двама за 6 нощувки! Показвам имейли. Нищо. Девойчето накрая ме помоли да й покажа от телефона си техният имейл в които се вижда колко лева трябва да доплатя, представяте ли си? Накрая всичко беше точно, но това остави горчив привкус и една несигурност дали всичко ще е наред при бъдещо посещение и резервация в този хотел. Несериозен подход, лаишки.../накрая, когато питах за смяната на чаршафите, по имейл ми върнаха отговор, че тъй като сме били дошли един ден по-рано????? то автоматично им зареждало смяната да е на четвъртия ден, но това пак беше лъжа, защото сряда щеше да е четвърти, но не бяха сменили беляото - смениха го след като попитах долу. И такива ми ти работа с комуникацията - изгубени в превода...три минуса за което оставям!!!

Русалка, във визит мисля гледах, че третия в стаята има 20% намаление от цената. Нещо, което в хотела не ми предложиха. За инфо го казвам.

# 554
  • В.Търново
Да, аз после го видях, че за деца до 18г, които всъщност се водят трети възрастен, може в двойна стая. Но този коментар за лошата комуникация с рецепция май тотално го зачерквам. Аз не търпя такива недоразумения и повишавам тон и ставам малко "груба". В смисъл, не обиждам или нещо такова, но повишавам тон, ядосвам се, гледам сърдито, без да го искам, и започвам много да говоря и да си отстоявам правата. Не търпя небрежност в таива моменти. Нещо такова ми се случи при пристигането ни в Тиара Бийч миналото лято.
Значи ти изсипваш една камара с пари, очакваш нормално обслужване и адекватност от страна на хотела и персонала, и като видиш такива недодялани или лицемерни прояви и ти иде да ги разхвърляш.

Общи условия

Активация на акаунт