Слънчев бряг - 2021-2024

• 64 292
  • 567
  •   1
Отговори
# 555
Не е лошо хотелчето. Наистина. Може само при мен така да се е случило. Виж пък накрая нямаше проблем, настаниха ни където трябва.

# 556
  • В.Търново
Може.
Но все повече има лоши кадри, не добре обучени.
При нас в Тиара Бийч беше тарикатлък, ако мине номера с нас, защото бяхме българи. Явно чужденците ги настаняват преди мно на виоките етажи, защото гледката море е над 4 -я етаж.

# 557
Ами аз за гледката точно от дискусия миналата година покрай Тиарата се замислих и научих да вземам висок етаж. По-нешумно е горе, освен какво се вижда.

# 558
  • В.Търново
Аз винаги казвам висок етаж.Винаги.Всеки път са се съобразявали. Само в Тиарата се помъчиха да ни метнат, но не им се получи. Grinning

# 559
  • Сф
Аз пък винаги съм нисък етаж. Предпочитам,  не съм имала проблеми никъде.  Аз също попаднах в Хелена на необучена девойка на рецепция. Много неприятно. После пак- младежи. Нямам против, работят децата,  но поне да има и някой старши около тях. Не се прави така. Трябваше всичко да питам и аз да им обяснявам. В това отношение в Бор бяха перфектни! Това може да те накара да се върнеш някъде или не определено. За вратите да споделя в Хелена. Към от рестарант, двор,бар. Дървени, отворено едното крило. Но тесни, вероятно не по стандарт.  Налагаше се да ги отваряме/затваряме ръчно отгоре ( второто крило)за да можем да преминем с количката. Това по 20 пъти поне на ден. Добре че чужденците се притичваха на помощ. Не искахме да си разваляме настроението с мм с оплаквания ,но не бихме се върнали там. За мен беше безкрайно неудобно. Никаква реакция от мениджър.

# 560
Здравейте!
Някой с впечатления от хотел Ефект Гранд Виктория и от хотел Алба от тази година?

# 561
Ние платихме 2020 лв. за 2 възрастни и дете на 2г. , 5 нощувки за периода 05.08-10.08, също изглед море. Уникално си прекарахме.
Имат чадъри на плажа Маджестик...да.
Не ми остана време да напиша отзива днес че бях на работа.....утре ще се постарая.
Аз резервирах на 235лв на човек в последният момент...като мина второто класиране на седмокласника..около 7 юли..за 26ти юли. През сайта ми даде най-ниска цена. За 6 нощувки висок етаж и изглед море платих 2800 лв..ако бе нисък етаж и/или гледка назад беше па-евтино. Новотон и Визит даваха по-скъпо. Надвиши ми леко бюджета...ама като за последен момент..и като награда за синко..смятам бива. Поизтупах джобовете Joy
Исках и да е в юли..да не е август.

# 562
Детето е безплатно, тоест не се брои.
Значи по 202 лв ви е излязло на човек/нощувка.  Добра цена сте хванали....
Аз се радвах че има места за моите дати, че почти нямаше свободни...

# 563
Здравейте,искам да попитам за Маджестик-има ли струпване на хора в ресторанта,има ли смени на хранене?В толкова голям хотел не сме били,а цената му е супер тази година???Благодаря

# 564
Има смени, но при нас поне не са се спазвали.
Видях някакви опашки на основните ястия, но върви бързо и не винаги я има де.

# 565
Оставям отзив за хотел Sunny beach Club -adults only. В момента родителите ми са там и са изключително доволни. Хотелът е чист, храната превъзходна. Ресторанта е много голям и изобщо не се усещат хората. Няма никъде опашки и винаги има свободни маси. Шезлонгите са дървени и също винаги откриват свободни без проблем. Има и хамаци в зоната на басейна. Вечер имат програма-саксофонист, народна програма.

# 566
Оставям отзив за хотел Sunny beach Club -adults only. В момента родителите ми са там и са изключително доволни. Хотелът е чист, храната превъзходна. Ресторанта е много голям и изобщо не се усещат хората. Няма никъде опашки и винаги има свободни маси. Шезлонгите са дървени и също винаги откриват свободни без проблем. Има и хамаци в зоната на басейна. Вечер имат програма-саксофонист, народна програма.
На каква база са настанени, на ол инклузив ли или само със закуска?

# 567
Оставям отзив за хотел Sunny beach Club ĺ
На каква база са настанени, на ол инклузив ли или само със закуска?
На инклузив са.

Общи условия

Активация на акаунт