Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните забележителности в Созопол?
Кои са някои от най-добрите места за хранене и ресторанти в Созопол?
Кои са най-препоръчваните хотели и малки хотели или къщи за гости в Созопол?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните забележителности в Созопол?
Созопол е богат на исторически и културни забележителности. В стария град се намират архитектурен и археологически резерват, музеи, църкви и галерии. Някои от тях са Музей Южна крепостна стена и кула, Археологически музей, църквите Св. Зосим и Св. св. Кирил и Методий, Св. Успение Богородично и Св. Георги, както и галерия Ласкардиди и Къщата на Анна Трендафилва.
-
Кои са някои от най-добрите места за хранене и ресторанти в Созопол?
Най-добрите ресторанти в Созопол включват Звезден Рай, Алексъ, Кавалер, Ксантана, Вятърна Мелница, Свети Иван, Шатрата, Зои , Лазурен бряг , Кирик , Кариби , Малката Текила , Елвис и Sweeт (на плаж пред хотел Каваци), Paradise Bay и други. Някои от най-добрите ресторанти в Созопол са "Кирик", "Рибари", "Нептун", "Фарис", "София", "Рибарска среща“, „Бардучето“, „Жоан“, „Черно море“, „Боруна“, „Лотос“ и „Албатрос“.
-
Кои са най-препоръчваните хотели и малки хотели или къщи за гости в Созопол?
-
Какви са мненията за хотел Лагуна Бийч и Блу Орнж в Созопол?
-
Какви са мненията за Art Hotel и Diamond Hotel в Созопол?
Иначе замисълът на хотела е бил супер, много добре озеленен и със страхотен, и плитък плаж, но предлаганата услуга не струва. Управителят на хотела няма да Ви помогне, той само вдига рамене.
, та сме решили тази година отново да почиваме на нашето море, и ми попадна оферта за Селена Бийч, като цяло чета отлични отзиви, но знаете, тролове вече има доста, та се й чудя. Цената за ОлИнклузив Лайт е съвсем прилична, някъде към 1200 за 7 нощувки в двойна делукс(че сме с моята 11 годишна, дето вече мрънка да е отделно, но апартамент ми идва дюшеш
) Ta се надявам на вас, специално за кухнята дали е читава ми е питането. ММ не е от хората, които си падат по обикалянето, това го установих миналата година на първото ни общо море. Все още не са ми потвърдили за датите от хотела, та имам малко време, надявам се на бърз отговор