Созопол 2021/2022 г. - мнения, впечатления и препоръки

• 61 752
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Проверете в хотел "Изгрева" кв. "Буджака"
https://guide-catalog.com/place/hotel-izgreva/

# 166
Здравейте , може ли да ми препоръчате място за настаняване до 55-60лв  за двама ? Някой като мен с ограничен бюджет ?🙄
Ето от тук може да си изберете нещо, което Ви устройва. Като изберете някой обект активарайте картата и вижте всички тези места за настаняване къде се намират. Така може да си изберете място, което най-много Ви устройва. Имайте предвид, че улици с имена на планини са на баир, а ул. Ропотамо е т.н. Весела уличка. Има много места с ниски цени, зависи какво търсите.
https://mob.pochivka.bg/kvartiri-sozopol-t65

# 167
Мои познати резервираха за края на юли в семеен хотел Виктория двойна стая за около 60 лв на вечер, ако искате разгледайте и този хотел.

# 168
  • Варна
Още малко отзиви, пак от любимото Del muro, абсолютно пълно беше заведението, страхотна и различна кухня, цените, обаче знаете как са там.. Мисля, че никой няма да сбърка, ако седне там..
И понеже много ни хареса на Източна порта, пак седнахме там, след Del muro най - вкусно ми е било на това заведение:

# 169
  • Stuck in a moment
В последните две заведения може ли да се плаща с карта?

# 170
  • Варна
Честно казано, не знам, но особено  в заведение клас като Del muro не вярвам да няма. Звъннете и попитайте, най - добре. Имам спомен, че в Източна порта май ни питаха, но да не ви подведа.
Миналата година ходихме много и на Diona и бяхме страшно доволни, тази не сме.

# 171
Мои познати резервираха за края на юли в семеен хотел Виктория двойна стая за около 60 лв на вечер, ако искате разгледайте и този хотел.

Отлично място. Тихо, но близо до всичко. Две години сме били там. Подсигуряваха ни паркомясто на улицата ( срещу допълнително заплащане) за да можем всеки ден да ходим до рибката на плаж. Препоръчвам.

# 172
Ще им предам непременно. Те са без кола всъщност, но положителните отзиви за от значение определено. Къде се хранихте там, наоколо има ли нещо на прилични цени?

# 173
На нас най ни допадна турския ресторант. Много вкусна храна.  Но тази година не знам дали работи... Иначе се храним и в едно малко ресторантче в началото на стената. Непретенциозно, но много вкусна рибена чорба. Цени не коментирам защото всеки има различни критерии за нормални цени.
Ех как завиждам искрено на всички които са в Созопол. Прекрасна почивка пожелавам.

# 174
  • Ловеч
Здравейте, тази година мисля да идем на Созопол. Гледах Селена Бийч, визуално и по отзивите в грабо и буукинг е ок, но все пак да питам и тук : )
Някой друг хубав хотел близо до плажовете?
Гледах и Кристиани, изглежда добре и той.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 23:02 от Ив*

# 175
За Блу Ориндж мнения от тази година? Подходящо ли е за малки деца,чистота,храна,стаите как са?

# 176
Как е в момента централния плаж,чист ли е има ли много народ?Чудя се на хотел Вила лист,че не намирам друг до плажа и Стария град,приемам предложения за друг в този район.

# 177
  • Варна
Чист е, ние до вчера бяхме там, но предполагам след средата на юли и съботи и недели народа се увеличава. Не беше никак пррнаселено на свободната зона. Водата беше кристална и топла.
Да похваля последно и Matis bar and grill, намира се в парчето на централната улица. Много подходящо е и ако сте с деца, защото има простор да бягат. Винаги е пълно. Същевременно храната е прекрасно поднесена и вкусна. Обслужването топ.

# 178
  • Пазарджик/Лондон
И на нас ни хареса в Matis.

# 179
На Рибари готвачката е дъщерята на собственика

Общи условия

Активация на акаунт