Созопол 2021/2022 г. - мнения, впечатления и препоръки

• 61 762
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не точно - тя е собственика, а семейството й помага. Момичето е със сериозен опит в кулинарията, разбира си доста от работата.

# 181
Здравейте, имате ли впечатления за Серена Резиденс? Simple Smile

# 182
  • София
На Каваци ли? Далеч от плажа, но плажа е хубав и става за ходене, освен за хора с малки деца и много багажи и т.н. Базово хранене на ОИ ( преди 2-3 год) , но прилично. Хубави апартаменти, напълно обзаведени ( имат кухни и може да се готви) , но не ги чистят апартаментите ( вземете си и свои кърпи)  Simple Smile. Хубава анимация за деца имаше. Тихи спокойно, но доста изолирано, вечер трябва с кола до Созопол или на терасата. Имаше и място за паркиране. На нас ни хареса, за 4-5 дни, цената беше направо ниска за ОИ и за Созопол.
p/s Все пак това са леко стари спомени...

# 183
Преди пет години бяхме там, храната изобщо не ни хареса. Алкохола беше много ограничен. 10м до плажа,на връщане е кофти,защото е баир и слънчево. Паркинг има.

# 184
Здравейте,

Ще ми кажете ли как е положението с паркирането в Созопол. Насочил съм се в района до плажа харамия, вьчастта към центъра. Има ли свободни места за паркиране, има ли зони или трябва на паркинг? Питамза дасе ориентирам дали да търся хотел с паркинг.

Как е плажа харамия и другия по-малкия? Не съм ходил от години и не помня нищо.

Мнение за antares seaside или sozopolis style club?
Мерси

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 20:43 от Gogo1979

# 185
Здравейте! Интересувам се как стои въпроса с паркирането на  плажовете Златна рибка и Каваци. Благодаря! Весело лято на всички!

# 186
  • Някъде по Дунава
Здравейте! Интересувам се как стои въпроса с паркирането на  плажовете Златна рибка и Каваци. Благодаря! Весело лято на всички!
Миналата година срещу оградата на къмпинг Златна рибка в нивата паркингът беше 5 лв, а вътре в къмпинга 10 лв. На Каваци също се паркира в нивата, паркингът беше само заграден с ленти. Цена не помня 5-10 лв. Имаше и паркинг срещу хотел Марант. Там е циментирано 8 лв е таксата. Тези два паркинга да уточня са на главния път. Има и още един над хотелите, които са на плажа, но така и не отидохме там, защото ни казаха, че бързо се пълни.

# 187
  • София
5-10 лева за паркиране в тревата. Joy Отделно на платен паркинг е и по- скъпо. Такси 10 лева от /до Созопол, за близките Каваци или ЗлРибка. Пари да имаш

# 188
5-10 лева за паркиране в тревата. Joy Отделно на платен паркинг е и по- скъпо. Такси 10 лева от /до Созопол, за близките Каваци или ЗлРибка. Пари да имаш

За мен Созопол не е евтин град за море. И паркирането е скъпо, чадъри и шезлонги, ресторантите. Но дава прекрасни емоции. И се надявам да се превърне в място за почивка на хора, които не обръщат внимание на цената, а на преживяванията извън ол инклузив хотела. Искрено се надявам да не заприлича на Слънчев бряг.

# 189
  • София
Созопол беше чудесен и още има чудесни места. Презастрои се обаче. Настаниха се сергии. Чалга и навалица. Съсипа се истинският чар. Малко се позабравиха с цените. Аз още го обичам, имам и приятели там, които живеят целогодишно. Но не мога да не виждам, че се промени градчето и то към зле. Даже не е само до високите цени. Ама и Общината да вземе да инвестира малко

# 190
  • Някъде по Дунава
Това ме възмути миналата година. Преди това бяхме ходили през 2017г и имаше повече паркоместа покрай плажовете. Но иначе има хубава атмосфера и ми е приятно да сме там.

# 191
  • Варна
Не мисля, че в Старият град, както и на центъра някъде изобщо има чалга и прекалено много сергии или презастрояване, много добре е спазен баланса даже. Нашият паркинг беше 5 лв на ден, намира се до Безкрайна синева, иначе другият наличен е на пристанището.
Созопол не е място за бюджетна почивка.

# 192
Здравейте! В петък ще бъда в Созопол и се чудя има ли заведение с хубава жива музика и/или програма, гръцка или българска народна, но не чалга. Някой ако може да ми препоръча, ще съм много благодарна.

# 193
Здравейте, направих резервация за апартхотел  Хоризонт,но се притеснявам дали ще има достатъчно парко места, та въпросът ми е ориентировъчно каква е цената на ден по паркингите? Хотелът е в раьона на плаж Харманите

# 194
  • München, Deutschland
Помня го хотела, понеже сме били в близък до него. Там паркингите бяха по 10 лв на денонощие (последно преди 3г), като май за над 10 дни правеха отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт